Part - 1

25.5K 233 26
                                    

"Lanet olasıca piç!"

"Ah..başım."

Beyninde kazı çalışması yapılıyormuş gibi hissediyordun. Akşam yeni tanıştığın yakışıklıyla beraber, ellerinizde şarap şişeleriyle bir alışveriş merkezinin terasına çıkmıştınız. İlerleyen saatlerde yapmayı planladığınız +18 şeyleri yapamadan sızmıştın ve o yakışıklı seni bırakıp gitmişti.

Uyandığında saat gece yarısını geçiyordu. Alışveriş merkezi çok büyük olduğu için seni görmemişlerdi ve içeride kalmıştın. Koridorlarda ilerlerken önce ayılmaya karar verdin ve lavaboya gittin. Aslında kilitli olması gereken kapı şansına açıktı. Elini yüzünü yıkadıktan sonra siyah, hafif dalgalı uzun saçlarını düzeltmeye başladın. Aşırı bir güzelliğin olmasa da gayet çekiciydin. Deli dolu, şımarık, biraz da sürtük ruhluydun. Ne yapalım, eğlenmeyi, hayatı seviyordun.

Dalmış olmalısın ki dışarıdan bir ses duydun. Daha dikkatli dinlediğinde birinin kahkaha attığını fark ettin. Gecenin bu vaktinde kim olabilir diye düşünürken, burada tek başına mahsur kaldığını hatırlayınca korkmaya başladın.

"Belki benim gibi bir şaşkın daha mahsur kalmıştır."

Kafana takmamaya çalışıp lavabodan çıktın. İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir ya... Etrafa bakmaya karar verdin. Ayrıca acıkmıştın. İçerideki marketten bir şeyler alabilmeyi umuyordun ama hayallerin suya düşmüştü. Market kapıları kilitliydi. Oysa ne güzel, çikolata reyonunda en sevdiğin beyaz çikolatalarla sabaha kadar parti verecektiniz.

Bunları düşünürken yine aynı sesleri duydun. Hem yiyecek bir şeyler bulma amaçlı hem de seslerin nereden geldiğine bakmak için mağazaların arasında ilerliyordun. Tabi vitrinlere de göz atmayı ihmal etmiyordun. Sonra dikkatini vitrindeki bir erkek manken çekti. Diğerlerine göre daha gerçekçi duruyordu. Çokta yakışıklıydı. Üstünde siyah pahalı bir takım ve ayrıca başında peruk vardı.

"Aishh.. İyice saçmaladım. Plastik bir mankene asılıyorum şimdi de."

Saçlarını karıştırıp merdivenlere doğru ilerlerken arkandan sana bakıp gülen kişiyi görmemiştin. Yürüyen merdivenleri çalışmadığı için normal merdiven gibi kullanıp çıkarken yukarıdan bir uğultu geldi. Bu sefer baya korkmuştun. Fikrini değiştirip tekrar aşağı inmeye başladın ama sana inat yapar gibi merdivenler çalışmaya başlamıştı. 2. kata ulaştığında gördüklerinle şaşırmıştın. Eğlence bölümünün ışıkları açıktı ve oyuncaklar çalışır haldeydi.

"Tanrım! Kim bunları kapatmadan gider ki?"

Bu tuhaf durumu kavrayamasanda 3. kat merdivenlerine ilerledin. Tam o sırada arkandan bir ıslık sesi duydun. Korkuyla yerinde sıçradın. Yavaşça döndüğünde görmeyi beklediğin şey, tam olarak karşında gördüğün şey değildi.

Yaniiiii şeyden kastımız; bacak boyunca yırtıkları olan, açık mavi dar kotlu, üstünde karmaşık şekillere sahip siyah t-shirtlü, karamel rengi saçları alnına dökülen, çok yakışıklı bir erkekti. Şimdi de sen istemsizce bir ıslık çalmıştın ve karşındakinin melodik kahkahasının kulaklarını doldurmasını sağlamıştın. Kendine geldiğinde sorman gereken sorular vardı.

"Hey! Sen de kimsin? Ne işin var burada? "

Nereden çıktığını bilmediğin genç keyifle gülerken bir süre sonra cevap verdi.

"Ben Chen, kedicik. Senin adın nedir?"

Kedicik mi?

"Sensin kedicik. Ayrıca adımdan sanane!"

Sinirli gözlerle bakarken arkandan bir ses daha duydun.

"Oooo... Dostum, kedicik biraz vahşi çıktı ha?"

Arkandaki kişi de görüş alanına girdiğinde bu sefer de ağzın açık kalmıştı. Gelen kişi diğeriyle aynı boylardaydı, ama tarz olarak daha farklıydı. Üstünde dar beyaz gömlek, altında siyah ideal darlıkta kumaş pantolon vardı. Saçları simsiyahtı ve önü havaya kaldırılmıştı.

"Ağzını kapat kedicik. Sinek dahil herşey kaçabilir."

Suratlarında sinsi bir sırıtışla baştan aşağı seni süzüyorlardı. Bu 2 afetin seni böyle süzmesi zaten fazla olan egonu daha da şişirmişti. Yüzünden şaşkınlığı silip, sen de aynı sinsilikteki gülüşünle karşılık verdin.

'Vay canına, analar neler doğuruyor.' diye geçirdin içinden.
"Beyler, nereden çıktınız bilmiyorum. Açıkçası artık umursamıyorum da. Ben Lydia. Tanıştığımıza fazlasıyla memnun oldum." dedin az önce Chen'e ters cevap veren sen değilmişsin gibi...

*** Part Sonu ***

Y/N : İlk shot denemem, lütfen yorum yapmayı ihmal etmeyin ^,^

A.V.M [M]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin