Miks mina? vol.8

495 30 4
                                    

   Varsti oligi mul aeg hakata koju minema. Tauri otsustas mu koju saata. Ukse ees tegime veel ühe mõnusa kalli ja ma läksin siis tuppa. Venna tormas mulle kohe vastu ja ütles või õigemini karjus: "Kus sa olnud oled? Miks su telefon väljas oli? Ja miks sa üleni sinikaid täis oled??" "Chill down, boy," ütlesin talle rahustavalt ja rääkisin talle kogu loo ära. Ise olin ma muidugi põnevil, sest ma nägin Taurit oma silmaga ja ta oli veelgi ilusam, kui piltidelt tundus. Ta hakkas mulle kohe esimesest silmapilgust meeldima. Aga ma ei tahtnud veel kiirustada ja lasin asjadel rahulikult minna niinagu need pididki minema. Ka õhtul mõtlesin ma Tauri peale. mõtlesin tema mustade juuste, emotuka ja kulmuneedi peale ja jõudsin otsusele, et tema oleks minu jaoks ideaalne poiss.

   Juba järgmisel päeval kutsuski ta mind välja sööma. Ma käisin ruttu pesus ja panin riidesse. Kohtusin temaga mingis väikeses kohvikus, mida ma enne polnud märganudki. Oli mõnus hommik ja me rääkisime palju. Ta on väga hea iseloomuga ja tal on ka huumorisoont, mis on minu jaoks üsna tähtis, sest oleks väga igav olla koos inimesega, kellel see puudub. Ta suutis mind kogu aeg naerma panna. Peale söömist mõtlesime, et võiks mingit filmi vaadata. Selle jutu peale jõudsimegi varsti kino juurde. Sinna kõndisime üksteiselt ümbert kinni hoides. Ka filmi vaatades hoidsime käest kinni. Suht normaalne film oli. Varsti oli mul aeg koju minna. Ta tuli mind saatma. Aiavärava juures suudlesime pikalt. Ma ei teadnudki, et emod niiiii hästi suudelda oskavad! 

   Lisett kolis Tauriga kokku ja nad elavad nüüd õnnelikult tema juures. Markus leidis endale mõnusa korteri, mida ta oma uue töökohaga üleval suudab pidada. Lisett käib tihedalt oma vennal külas ja nad saavad väga hästi läbi

   Lõpuks ometi oli mul normaalne elu. Mul oli mõnus elukoht, ülinunnu poiss ja tore venna.

   Kuid see kõik muutus peagi...

Miks mina?Where stories live. Discover now