En ny, en tabt

142 7 0
                                    

Jeg sad stadigvæk i min seng og tænkte over det hele. Klokken var blevet mange. Så jeg valgte at lægge mig til at sove nu. Hvis jeg kunne.
Næste morgen var bidet mere ømt. Jeg var lidt mere bange for det nu.
Jeg gik ned for at spise morgenmad. Min mor spurgte ikke hvad der var sket med min hals. Det eneste hun sagde, var "Godmorgen" Hun var tydeligvis ikke glad igen. Jeg spiste min mad færdig. Så pakket jeg min taske. Så var det afsted. Men hvordan skulle jeg komme til skolen. Min cykel er jo der over.
Mor: Jeg ved hvad du tænker Hailey. Du kan vel gå. Det tager jo kun 4 min.
Mig: Ja. At cykle. At gå tager måske...
Mor: Afsted!
Jeg tog min taske på ryggen, og det sidste stykke franskbrød på min tallerken i munden. Så gik jeg afsted, langs vejen.
Da jeg var kommet efter cirka 6 min, så jeg det mest underlige.
Jeg kom ind i klassen, og så Maja. Hun havde en anden stil, andet hår, andet bind på sin matematik bog. Før var det skelethoveder, nu er det en masse farver. Jeg kiggede op på tavlen, hvor der stod: Huskede i at sige farvel til Lucas igår. Han er flyttet til Nymarksolen. Det havde nok noget at gøre med hendes stil. Jeg kiggede hende i øjnene. Hun sendte mig blikket M_G_G. Magi'ger Girl. Jeg forstår ikke. Hvordan kan hun fra en dag gå fra: Hård type. Skelethoveder er hendes ynglings tegn. Med sød kæreste. Til: Sej, fortryllende Magi'ger girl. Farver er alt hvad hun tænker på. Med ingen kæreste. Det er for sygt. Jeg nåede ikke at tænke så meget over det, før skole inspektøren og min ven Sofie, kom ind i klassen.
Skoleinspektøren: Hej allesammen. Byd godt velkommen til Sofie. Hun er ny her på skolen, og skal starte i jeres klasse.
Jeg var vildt glad lige nu. Nu havde jeg mere tid til at lære hende bedere at kende hver dag. Istedet for et par minutter i en hytte i skoven, hvor jeg måske ikke så hende igen, hvis jeg var uheldig.
Skoleinspektøren: Hvad med at fortælle lidt om dig selv, Sofie.
Sofie: Hej. Jeg hedder Sofie som sagt. Jeg er 15 år, og glæder mig meget til at gå i jeres klasse.
Hun havde brunt langt glat hår idag. Hun havde en hvid løs, tynd trøje på, og et par jeans, uden huller. Hun havde mascara på, og et ordentligt lag lyserød, glimmer lipgloss på. Hun så endnu mere sød ud nu, ind i en sort hue, og ødelagte jeans, med en sort kedelig, varm trøje.
Jeg kiggede lidt rundt i klassen dag jeg så Maja tage en pind op af sine sko. Et lille, Abracadabra regn nu ud, som en høne med rød tud. Kunne hun få inspektøren til at sige som en høne, og Sofie stod og regent første klasses stykker ud.
1+5 er 6, 2+2 er 4. (OG SÅ VIDERE) Jeg havde ikke kun Maja at tage mig til nu. Jeg havde jo også Mathias, Magnus, Bella og Edward, mine tænder. Vent...
Mine tænder. Jeg mærkede dem, og de var spidse. Bidet. Det var væk. Jeg tænkte mig rigtig godt om da jeg kom frem til noget uheldigt: Hvis jeg er blevet bidt af Magnus, og Mathias for lang tid siden havde bidt Magnus. Ville det jo betyde at jeg både er en ulv, og vampyr. Mathias blev nemlig sur på Magnus for et stykke tid siden. Så Mathias bed Magnus. Jeg troede jo ikke det betød noget, fordi jeg ikke vidste hvad de i virkeligheden var. Det er derfor at de forvandler sig samme tid. Det er også derfor at Magnus skreg, da han blev bidt. Nu giver det hele mening. Men så er jeg jo en ulve-Vampyr.
Men hvis varulve og vampyre er fjender, og jeg er begge dele, er jeg mere farlig ind Mathias og Magnus sammen. Jeg har både vampyr kræfter og ulve kræfter. Jeg kan blive en Alfa.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Var den her episode ikke bedere. Det syntes jeg. Jeg elsker spændingen og magien. Hvad syntes i?
Hvad sker der nu. Find ud af det i næste afsnit.
Inden i går videregående i gerne stemme på hvilke af de her 3 små ting der Msåke sker i næste episode af historien. Skriv i kommentarene.
1-Der kommer flere ulve og vampyre 2-Sofie stadigvæk er en tyv 3-Maja laver mere ballade med sin stav. Hvad sker mon?
(Billedet hvor Hailey går til skolen) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

 Hvad sker mon?(Billedet hvor Hailey går til skolen) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Vampire Wolf And FantasyWhere stories live. Discover now