Κεφαλαιο 11

457 40 9
                                    

7:30 ΑΑΑΑ Ελεος

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

7:30 ΑΑΑΑ Ελεος.Ξυπνησα,σηκωθηκα βαριεστημενα απο το καναπε και κατευθυνθηκα προς το μπανιο,απορω γιατι πρεπει να μενω ακομα με τους γονεις μου!!!ΑΑΑ ναι γιατι δεν μπορω να φυγω απο το σπιτι,τεσπα!!!Αφου πηγα στο μπανιο εκανα τη καθημερινη μου ρουτινα ,φορεσα παλια ρουχα,εκανα και τα μαλλια μου μια ατειμελιτη αλογοουρα και ΕΤΟΙΜΗ για δουλεια!!!

Μπηκα στο δωματιο μου και ξεκινησα να βαζευω σε χαρτινες κουτες ολα μου τα πραγματα,απο βιβλια μεχρι ρουχα.Μολις αδειασε το δωματιο απο τα μικρα πραγματα,ηθελα βοηθεια για να μετακινησω καποια αλλα επιπλα οποτε αναγκαστικα φωναξα το πατερα μου,ο οποιος μετα απο χιλια βρισιματα και παρακαλια μου με βοηθησε.Αλλα...........ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!!!!

Θα αγορασω καινουργια επιπλα και θα εγκατασταθω στη σοφιτα,αλλωστε θα ειναι και πιο βολικα για εμενα για να μην εχω τους γονεις μου πανω απο το κεφαλι μου!!!!!

Ειχα καποια λεφτα στην ακρη οποτε πηγα σε ενα καταστημα με επιπλα της περιοχης και αγορασα οτι μου χρειαζοταν!!!!Φωναξα και μερικους ανδρες να μεταφερουν τα επιπλα και ολα ετοιμα για την επισημη μετακομιση μου!!!!YEAHHH!!!!


Δημητρης p.o.v

Ξυπνησα στο ζεστο κρεβατι μου και θυμηθικα οτι εχω συναντηση με τον παραγωγο που μου προτεινε ο κολλητος μου ο Ακης!!!Μακαρι να παει καλα.....

Θα αναρωτιεστε τι παραγωγος ετσι??Χασατε επεισοδια!!!

Λοιπον τη προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε βγει με τα φιλαρακια μου σε ενα μπαρακι της περιοχης.Εκει λοιπον ηταν ενας γνωστος του Ακη ο οποιος ασχολειται με παραγωγες,δισκογραφικες και τετοια!!!Οποτε μου τον συστησε με σκοπο να παω ενα βημα παρακατω και να μην ασχολουμαι μονο με το ωδειο.Αρα τωρα εχω και τη συναντηση μαζι του!!!

Παραλληλα ψαχνω πληροφοριες για τους ανθρωπους του ορφανοτροφειου που ημουν μικρος,ειναι το αχτι μου να τους βρω....και οταν το κανω θα μετανιωσουν τη μερα που γεννηθηκαν.Ειμαι σκληρος σε αυτο το θεμα ,μου προκαλεσαν προβληματα που δεν τα εχω αντιμετωπισει αμεσως και μονο αν τους εκδηκιθω και μονο τοτε θα μπορω να ησυχασω!!!

My piano teacherΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα