Κεφαλαιο 1(ΠΡΟΣΩΠΑ)

936 57 3
                                    

ΝΕΦΕΛΗ:19 ετων.Αφοσιωμενη στους στοχους της,αναστατωμενη με καποιες πληροφοριες που μολις ανακαλυψε.Αρχαρια στα μαθηματα πιανου αλλα πολυ καλη στο τραγουδι.Σπουδαζει Μουσικες επιστημες και Τεχνες


ΔΗΜΗΤΡΗΣ:Καθηγητης πιανου,εδω και 3 χρονια,22 ετων.Μοναχικος και μυστηριος.Δεν του περνεις ευκολα κουβεντα,κρυβει πολλα.ΣΥγχρωνως ομως ειναι ρομαντικος και ευαισθητος και εχει περασει πολλα.


ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΟΣ:Πατερας της Νεφελης,μεγαλοεπειχηριματιας οικονομικου τομεα,αυστηρος και παλιομοδιτης.Δεν δεχεται συμβουλες και επικρισεις απο κανεναν,ειναι απολυτος και αυτονομος.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:Μητερα της Νεφελης,γλυκια και καλοσυνατη,ομως και αυτη μυστικοπαθης και παλεων αρχων.Κλειστη στον ευατο της και πολυ μελετηρη σε ολα.Καλη μαγειρισσα και νοικοκυρα.


ΜΕΛΙΝΑ:Κολλητη της Νεφελης,καλη κοπελα και πολυ φιλοξενη και προσχαρη.Ειναι ερωτευμενη με τον Κωσταντινο,ο οποιος ειναι ενας συμφοιτητης της,οπως και αυτος βεβαια αλλα κανενας δεν τον παραδεχεται.Σπουδαζει και αυτη Μουσικες επιστημε και Τεχνες βεβαια αυτη ξερει απο μκρη να παιζει πολυ καλα κιθαρα.19 ετων

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:Το αγορι της Μελινας και πολυ καλος χαρακτηρας,εντιμος και εμπιστος σε οτι αφορα τον ερωτα.Αγαπα και αυτος την μουσικη οσο και τα κοριτσια.Παιζει μπασο και οτι εγχορδο υπαρχει.Βρισκεται στο 2ο ετος των σπουσων του.20 ετων.


Ειναι κι αλλοι χαρακτηρες που θα εμφανιζονται στη ροη της ιστοριας,αυτα ειναι τα βασικα προσωπα.


Λοιπον κοριτσαρες αυτη ειναι η νεα μου ιστορια και ελπιζω να σας αρεσει,την αλλη τη διεγραψα γιατι δεν μπορουσα να την αρχισω καν οποτε.Δημιουργισα μια στο στοιχειο μου.ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ οποτε ENJOY IT!!!!!


My piano teacherΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα