4. BÖLÜM

1.2K 54 10
                                    

Sabah kalktığımda çatının üzerinde yattığımızı gördüm ya da görmedim hissettim resmen
Nasıl hissettin ? Derseniz sırt ağrım sayesinde hissettim .Neyse şu benim ayıları bir kaldırayım derken arkamı döndüm.

Baktım hepsi yayılmış sanki dünyanın en rahat yatağında yatıyolarmış gibi yatıyolardı .Benimde aklıma o esnada şeytanca bir fikir geldi.

Hemen depoya gidip cansız manken ve sarı peruk aldım odama gidip üstüme pantolon ve gömleğimi giydim akşam ki kıyafetlerımi de cansız mahkeme giydirip aşağıya indim ve cansız mankeni yüz üstü yatırıp saçlarına keçap sürdüm en son olarak yanına yukardan gözükmeyecek kadar küçük bir not bıraktım nota Günaydın yazılıydı odama çıkıp çatıya doğru bir çığlık attım.

Aaaaabbbbbbiiiiii !!!!! Aaaaaa!

Diye tiplerini gerçekten merak ediyordum. Sesimi duyan abilerim yerinden sıçrayarak çatıdan aşağıya baktıklarında gözleri yerlerininden adeta çıkacak bir şekilde aşağıya bakıyorlardı çağrı abim fısıldayarak annanı s*keyim dedi ve elini ağzına götürdü .

Üzerlerinden şoklarını atıp benim odamın penceresine doğru dikkatlice koşarak geldiklerini fark edip gardırabumun içine girip kapıyı benim onları görebileceğim ama onların beni göremiyecekleri kadar kapatıp onları izledim .

Çağrı abim o kadar hızlı pencereme atladı ki nerdeyse o yere yapışıyodu ama allahtan eren abim var tutu onun kolundan da eşek cennetini boylamadı .Yanlız o düşerken ben de tam çıkıyodum ki eren abim kolundan tutu .

Sessiz ama derin bir nefes verdikten sonra hepsi aşağıya cansız maketini yanina gitti tabi bende gizlenerek te olsa onların peşinden gittim .Gittiğimde Toprak abim öylece duruyordu ama eren abim mankene gidip sarılınca foyam ortaya çıktı maalesef mankenin saçlarına gizlediğim notu bulunca bağırarak arkasını döndü ve yine maalesef beni gördü .

Ayağı kalktı ve üzerime yürümeye başladı .İlk defa onu böyle görüyordum .

Ulan İLAYDA ! Ulan İLAYDA ! Kızım ne yapıyorsun sen ! Aklımızı kaçırıyoduk gerizekalı!

Bütün kelimelere titizlikle üzerine basıyordu .Ben kekeleyerek açıklamaya çalışıyordum ama o sürekli üzerime yürüyordu EE haliyle bende geriye doğru yavaşça adımlarımı atıyodum

A-abicim şa-şaka yaptım .

Bitti kızım sen .deyince yürümeyi bırakıp koşmaya başladı ama sadece o koşmuyodu bütün abilerim koşuyordu peşinden . Tabi ben de öylece durmadım .Koşmaya başladım .

İlk arkama baktığımda tarık abim en arkada onun önünde toprak abim onun önünde de rüzgar abim ve eren abim çağlar abimi söylemiyorum bile saatte iki yüz kilometre yol alıyomuş gibiydi .

Zaten onbeş dakika sonra arkama baktığımda çağrı abim vardı . Normal bir şey benim hızıma yetişmesi sonuçta antrenörüm .Neyse çağrı abimi atlatıp bir ağaca tırmandım beni görmesinker en üste çıkıp dalların arasın ki ince dala atacakken yırtık kotumu yırtıp derimi soydu canım çok acıyodu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum .

Bir beş dakika kendi kendime sızlanırken o kas yığını ağacın altına geçti ve cebinden sigara çıkartı.

Ayağımın ağrısından inmeye halim kalmamıştı . Kurtuluşun galiba bu çocuğun elinden olacak tabi ölümüm de mecburen çocuğa Seslend
Şiittt! Hey bi baksana

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 20, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Erkek FatmaWhere stories live. Discover now