2.Bolum

1.5K 63 6
                                    

Batu larin evlerine gelince zil çaldık. Kapıyı Batu açtı .

Eceyle ben aynan da " Merhaba "diyerek gülmeye başladık.Sonra Batu da yere bakarak güldü ve bize de dönerek"Hoşgeldiniz kızlar geçsenize içeri" deyip bizi içeri davet etti.

Ev tam bir faciyaydi her yer daginikti .Ben fazla şaşırmamıştim sonuçta bir erkek eviydi ama yine şakayla karışik"Ne oldu lan bu eve"dediğimde .Bana bakarak " O kadar kötü gözükmüyor kızlar abartmayın isterseniz"ece ye baktığımda dili tutulmuştu zavallım yaaa .

Alperen merdivenlerden inerek "O kizlar siz ne zaman geldiniz ?" gibi bana göre saçma ve gereksiz bir soruyu bize yöneltmişti ben Ece cevaplar diye dusunurken o hala şoktan çıkamamış öylece evi izliyordu ben hafifçe gulerek. "Şimdi geldik ama keşke gelmeseydik " deyince yüzünü hafifçe buluşturarak ve gulerek"Neden ? Ne oldu? " dedi.

Ben sadece eceyi gösterip gülmeye başladım o arada alperen eceyi kendine getirme ye çalişıyodu ki o an ece birden korkup dengesini kaybetti tam yere kapaklanacakken alperen ecenin elini tutu.

. Ama o da dengesini kaybederek üst üste düştüler ve birden öpüşmeye başladilar ben şaşkındım ama biliyorum yani ecenin alperenden hoşlandığını biliyordum ama ne bileyim o anda öpüştüler ben şaşkın bir şeklinde hemen gözlerimi kapadım aynı zamanda da batunun gözlerini ellerimle kapadım ama tahmin edebiliyordum batunun sırıttığını.

Eceden
************%**************************

Her şey birden olmuştu ve şu anda öyle çok utanıyorum ki ölmek istedim diyebilirim.

Üstüme o kaslı vücudu deyince önce hafif ilkilmiştim ama aniden üstüme düştüğünde göğsü göğsüme çarpmıştı ve o an ki ağırlığıyla gösümü ağırtmıştı .

Dudaklarımız bir birine o düşüşle demişti alperenin vücudu o anda taş kesilmişti tabi benim de.

Tahrik olmuştu ben de aynı vaziyetteydim zaten.Alperen üstüme düştüğünde kendini toparlayıp ağırlını üstümden almıştı ve öpmeye başladı.

Beni öyle şefkatle öpüyodu ki bu beni daha da zorluyordu.

İlayda dan devam.....
******************************** ****

Biz halen daha gözlerinizi kapatıyorduk .Aslında batu ben olmasam film izlermiş gibi izlerdi pislik
Birden alperen bize seslendi .

Gözlerinizi açabilirsiniz .diye bende homurdanarak.

Bi bitmedi ya sanarsın mısır da kıtlık çıkmış . Bu söylediğime ece kıpkırmızı olmuştu .Alperen muzipçe sırıtıyordu .Benle batu yu anlatmama gerek yok gülme krizine girmiştim .

Ece ani bir atakla aniden dışarı çıktı ben arkasından bağırarak .

Ece beni de bekle yoksa şimdi ben de batuyu öpücemm..

Tabi bu dediğime anırmaya başladık. Birden kapı açıldı ve bir küçük el bileğinden tutarak beni dışarı sürükledi .Tabi ki bunun kim olduğunu tahmin etmek zor değil .ECE.

Erkek FatmaWhere stories live. Discover now