2

117 7 5
                                    

'Ik ben homo'

Pov. Louis

Omg z'n ogen zijn..zijn gewoon de hemel. Als ik voel dat ik begin te staren draai ik snel m'n hoofd weg. ''oja Louis misschien kun je je even voorstellen aan de klas.'' zegt mvr. Dik. jeej ik mag me voor de klas voor gaan stellen dat doe ik ook echt het liefste. 'mag ik hier blijven zitten?' vraag ik verlegen. ''nee kom maar even voor de klas staan dan kan iedereen je ook goed zien'' zeg ze en wijst langs zich dat ik daar moet komen staan. 'oo oke..' zeg ik twijfelend. Als ik dan naar voren in de klas wil lopen voel ik iets bij m'n voet maar lang om over na te denken heb ik niet want na 3 tellen lig ik al op de grond. beschaamd sta ik op en hoor iedereen lachen. Als ik dan om me heen kijk zie ik al wie me liet struikelen. Harry Styles. Toch loop ik naar mvr. Dik toe en draai me om en kijk de klas in. Sommige lachen nog wat na van mijn val.

'nou ik ben Louis Tomlinson' zeg ik ''wisten we al zegt een jongen met blonde haren. En de hele klas moet weer lachen om zijn opmerking. Ik zucht en ga verder 'Ik ben verhuisd hier naar Londen omdat m'n vader hier een beter baan kon krijgen' zeg ik en zie Harry zuchten en naar de grond kijken. 'hiervoor woonde ik in Doncaster en zat ik op voetbal bij Doncaster Rovers en Ik hou van voetbal en dieren. Dat is het wel zo'n beetje' zeg ik en loop terug naar m'n plek naast Harry die er nog steeds een beetje sip bij zit.

'wat is er?' vraag ik voorzichtig. hij kijkt me boos aan ''niks!'' zegt hij boos terwijl hij hardhandig met z'n mouw van z'n blouse langs z'n ogen strijkt. hij heeft dus gehuild . awhh wat zielig. Jij vindt hem zielig terwijl hij je net voor de klas liet vallen ?   *zucht* 'sorry' zeg ik dan na 5 minuten. ''sorry waarvoor?'' vraagt hij aan me en draait zich naar me toe. 'Dat ik dat net vroeg' zeg ik en kijk weer eens naar m'n schoenen. ''wat? oo dat nee maakt niks, ja er is wel wat maar daar praat ik niet graag over oke?'' zegt hij met de na druk op oké met een boze toon erachter. 'oke' zeg ik wat bangig. 'mag ik dan wel mee kijken?'  ''nee! pak je eigen boek'' zegt hij boos. wauw die gast heeft last van stemmings wisselingen ongesteld of zo?   De rest van de les heb ik dan ook maar wat voor me uit liggen staren.

pauze maar wat of waar moet je zitten als je pauze hebt en geen vrienden. Ik ga dan maar aan een tafel zitten, alleen. pak m'n broodtrommeltje en een boek dan maar alleen gaan eten en lezen. tot dat er opeens iemand tegen over me gaat zitten. ''hey'' zegt die gene 'hoi?' vraag ik met een twijfel in m'n stem. ''Ik zit bij je in de klas, ik zag dat Harry je liet struikelde en die ene opmerking kon echt  niet. Ik ben trouwens Stan'' zegt hij vriendelijk. 'Ik ben louis' zeg ik lachend ''dat wist ik al'' zegt hij ook lachend. Dan komt Harry's 'groepje' er aan gelopen. ''hey de sukkel louis heeft een vriendje gevonden, doe wel rustig aan hé en de berging van de conciërge is al bezet door de conciërge zelf dat je het weet.'' knipoogt hij. Langzaam vormen de tranen zich in m'n ogen en dan ook een weg over m'n gezicht. Ik probeer het te stoppen maar het lukt niet. De tranen blijven maar stromen en stromen. Ik ren naar de Wc en sluit me op in een hokje.  ''louis gaat het?'' hoor ik de stem van Stan zeggen. 'ja' zeg ik terwijl het helemaal niet gaat. Ik ben homo ja ik weet het al vanaf m'n 14e maar ik heb het nooit tegen niemand durven te zeggen omdat ik bang was voor alle reacties. ''gaat het echt?'' hoor is Stan nog eens zeggen. Antwoorden doe ik niet en loop het Wc hokje uit naar Stan toe 'ja het gaat echt, het is alleen dat ik een soort van.. uhm homo ben?' zeg ik zacht. Dit is de eerste keer dat ik het tegen iemand zeg en dat lucht nogal op. ''awh wat schattig'' hoor ik Stan zeggen ''Ik ook''


Deel 2♣

eff wat vinden jullie er van leuk, Wat kan beter zet het in de comments♥

kunnen we de 5 votes en 5 comments halen? zou nice zijn♥

Xxx Jesse♥

The Bet l.sTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang