1

127 7 0
                                    

"zullen we een grap met hem uithalen?"

Pov. Louis

'Nee mam, please blijf in de auto zitten' zucht ik.
"Hoezo ik wil wel dat alles goed komt met m'n scheetje" zegt ze en knijpt in m'n wang. 'Mam alsjeblieft' zeg ik en haal haar hand van m'n wang.
'Mag ik nu gaan' vraag ik 'les begint over 10 minuten.'
"Ja, oo, natuurlijk, ik wil niet dat je telaat komt." zegt ze gehaast.
'Ja, doei mam' zeg ik en loop de school binnen.

Ik loop naar de receptie en zeg 'ik ben nieuw hier'
"Wat is je naam?" vraagt de receptioniste.
'Louis, Louis Tomlinson' antwoord ik.
"Ja ik ziet het hier, Hier is je rooster, kluisjes sleutel en je boeken krijg je later nog." zegt ze en geeft me m'n rooster en kluisjes sleutel. Ik bedank haar en ga haastig m'n kluisje zoeken. Als ik hem naar 3 minuten heb gevonden stop ik m'n jas erin en ga op zoek naar m'n lokaal waar ik engels heb. E06, E08, E10 ja bingo. '

Ik klop op de deur en maak de deur langzaam open. Ik loop naar binnen en ik voel dat alle ogen op mij zijn gericht, iets wat ik nooit fijn heb gevonden. "aha jij zal wel Louis zijn is het niet?" zegt een oudere vrouw met een bril op het puntje van haar neus en de dunste is ze ook niet. 'ja...ja' stotter ik. "je bent een beetje laat vind je niet?" vraagt ze dan. 'ik kon het lokaal niet vinden' zeg ik en kijk naar m'n schoenen. "ja nou, Ik ben mvr. Dik en geef je dit jaar engels ga maar snel ergens zitten" zegt ze. 'dik is wel te zien ja' mompel ik terwijl in op m'n plek ga zitten. "is er wat?" vraagt ze  'ik heb geen boeken' zeg ik snel. Maar voor ik m'n zin kan af maken slaat de deur open en staat er een jongen met lang bruin haar en fel groene ogen in het klaslokaal.


"mr. Styles hoezo ben je zo laat?" vraagt mvr. Dik streng. "De bel ging eerder voordat ik binnen kwam?" zegt hij nonchalant. De klas begint te lachen en ik kan een lach ook niet onder drukken. "ga maar op je plek zitten naast mr. Tomlinson zitten" zegt ze. Ik kijk op en schrik "Moet ik langs die nerd gaan zitten? Kan ik niet gewoon langs Niall of Liam gaan zitten?" vraagt hij. Bam...Dat deed best pijn "nee je gaat langs Louis zitten klaar" zucht ze.

Sloffende voetstappen komen langzaam op me af. Ik blijf naar de tafel kijken. Dan hoor ik de stoel langs me naar achteren schuiven en een zwarte gedaante zet zich naast me op de stoel. "louis kijk jij even bij Harry in het boek totdat jij ook je boeken hebt.'' zegt mvr. Dik als ze ziet dat ik naar m'n tafel staar. Ik knik lichtjes en kijk Harry aan. De grootste fout die ik ooit in m'n leven heb gemaakt.

Pov. Harry

Zoals gewoonlijk sta ik bij de brug op Niall en Liam te wachten. M'n twee beste vrienden die ik al ken sinds groep 6. We zijn een beetje de 'badboys' van school, Ik en Liam hebben tattoos maar Niall geen een en dat respecteren we. Als hij er geen wilt is dat zijn keus. Het is immers zijn lichaam.

'jo lads' zeg ik als ik Niall en Liam aan zie komen op hun fiets. 'er komt vandaag toch zo'n nieuwe bij ons in de klas?' vraag ik. "ja volgens mij wel, wedden dat dat weer zo'n nerd is" zegt Liam "inderdaad zullen we een grap met hem uithalen?" vraagt Niall "ja een van ons gaat hem proberen te verleiden. Ik stem in voor Harry" zegt Liam "Ik ook" zegt Niall  'Wat een watjes zijn jullie, oke maar ik ga nog even naar het dorp eten halen, zie jullie op school' zeg ik en fiets naar het dorp. Eigenlijk was dit niet zo slim, we waren al wat later en het dorp licht niet zo dicht bij school. Bij de supermark aan gekomen koop ik wat gesneden stokbrood en wat kruidenboter voor erop. snel betalen en op naar school.

Net voordat ik het schoolplein op fiets gaat de bel 'kut zooi' scheld ik in mezelf. M'n boeken in m'n kluisje stoppen doe ik straks wel. Snel ren ik naar m'n lokaal waar ik engels heb. Gooi de deur open en ik krijg gelijk commentaar van mvr. Dik "hoezo ben je zo laat?" probeert ze streng te zeggen wat haar nooit lukt. 'de bel ging eerder dan dat ik binnen kwam' zegt ik. toen wist ze niks meer te zeggen en moest ik langs die nerd louis gaan zitten. Kwam van de ene kant wel goed aan maar nu ik hem zie zitten staren naar z'n f*cking tafel heb ik er al geen zin meer in.


Dit was part 1 we hopen dat jullie het boek super leuk gaan vinden. Sorry als het soms lang duurt voordat er wordt geupdate maar ik heb nog een privé acc en daar heb ik ook nog een verhaal op en het lichter ook aan wie er schrijft ik of Babette♥

Xxx Jesse♥


The Bet l.sWhere stories live. Discover now