Part 9

600 43 4
                                    

Eve geleli iki saat oldu ama benim onu dinlemediğimi öğrendinden beri konuşmadık. Şimdi ise mutfakta pasta yapıyormuş...Hala planımı nasıl yapıcağımı bilmiyorum nedense böyle kendimi mal gibi hissediyorum. Shizuo burda olsaydı kesin zaten öylesin falan derdi. Ne kadarda harika bir düşman ben neden onu seviyorum ki çok saçma...

"İzaya-san! Gelmeyi planlıyor musunuz artık?!"

"Hmm....Hayır! Sen bi gelsene bişey sorucam!"

"Puff ne var İzaya-san" Önlüğünü çıkartırken bende hafif gülümsedim.

"Sevgilin var mı?"

"Hm? Evet var...Aslında sevgili değiliz...Yani ben onu seviyorum ama herkes onun sevgilisi olduğunu söylüyor...Ama benimle öyle garip davranıyor ki sanki beni seviyor yani çok karışık" ayağa kalktım ve ellerimi onun omuzuna koydum.

"Aynı durumdayız. Ve bir planım var. Sen bana bende sana yardım edicem....Plan olursa herkes mutlu olucak"

Emiri bana sarıldı ve gülümsedi. Benim küçük bir oyunumda olduğunu öğrenseydi bu gülümseme nasıl sönerdi acaba?...

"Hey Emiri biliyoreun ki bu planda sen benim sevgilim olucaksın biraz dışarda dolaşıcaz. Sonra sevdiklerimizin ne tepki vereceğini izliycez tamam mı?"

"Okay."

-Ertesi Gün-

Sanırım fırtına koptu. Bir insan bir şehri alt üst edemez. Hemde dün akşam!

"Hey shinra Shizuo nerde biliyor musun?...Evet haberleri gördüm ve evet ikisini de gördüm...Kızla olan fotoraf mı?...Ya orda biraz çirkin çıkmışım ama yani ne diyim onunla ilgili...Ha kızla ilgili mi...O aslında arkadaşım uzaktan arkadaşım...Neyse daha sonra ararım!"

Evet düşündüğünüz gibi ben ve emiri haberlere çıktık ve bu haber çıktıktan dakikalar sonra da Shizuo delirmiş ve polisler işe koyulmuş tabi shinra hemen onu polislerden aldı ve şuan bu durumdayız. Ben bittim.

"İzaya-san!!! Ben dışarı çıkıyorum! Belki bu akşam gelmem beni beklemeyin!" Evet Emiri'nin sevgilisi onu aramış ve benim İzaya Orihara olduğumu öğrendiğinde hemen Emiri'yi benden uzaklaştırdı. Genede bazıların mutlu sonu olucak...

Telefonumu elime aldım ve haber sitelerinde dolaştım. Hep sıkıcı haberler var. Ben bişey yapmadığım sürece kimse intihar etmiyor ne kadar da iyi insanlar. Etrafıma bakındım saat artık 23:30. Neyse zaten yapacak işim de yok yanımda biride yok uyumaya çalışmak kötü bir fikir değil.

Siyah ve gri pijamalarımı giydikten sonra hemen yatağıma fırladım ve tabi ki uyuyamıyorum....Biraz döndüm. Sağ döndüm sonra sola 30 dakika sonra anca uyudum.
Gözlerimi hafif açtığımda bir sıcaklık hissettim. Bütün vücudumu kaplayan bir huzur hissi. Tamda gözlerimin önünde duran boyna baktım biraz yaralı biriydi. O kadar uykulu ve huzurlu hissediyordum ki o sıcak bedene sokuldum ve yine uyudum.

Bu güzel hiss'te ne öldüm mü acaba?

Dedikodu SitesiWhere stories live. Discover now