Part 1

1.1K 63 26
                                    

Belimin sol tarafında ki acıyla birlikte karanlık sokaklarda yürüyordum. Etrafta kimse de yoktu sanırım bu son adımlarım olucaktı. Birden dizlerimin üstüne düştüm yere baktım. Ağzımdan gelen damlalar yere düşüyordu. Kim yaptı hatırlamıyorum ama ona aferin. Acısını bana fena çıkartı. Ellerimin de titrediğini fark edince yana doğru yattım. Yanımda ki kana öylece bakıyordum, sanırım son gördüklerim bunlar olucaktı.

Artık dayanamıyordum gözlerim bana meydan okuyordu, kapatmam lazımdı. Önüme gelen ayakkabıları görünce açmak için savaştım.

-"Oi pire, iyi misin?" karşımdaki sarışın adama baktım. Endişeleniyor gibiydi. Evet bu shizuo'ydu ama neden endişeleniyor.

-"S-shizu-chan bırakta öleyim...Seninde istediğin bu değil mi?"

Shizuo bana mal mısın bakışını sundu ve beni kucağına aldı. Üstü kanla bulaşsada genede bu onun umrunda değildi.

-"H-hey s-shizuo-"

-"Ölüyorsun izaya...Ben buna izin veremem...sevdiğim birini kaybedemem"

-"N-ne?" bana o dolan gözleriyle baktı. Shizuo ağlıyor mu yoksa?

-"Seni seviyorum izaya..."

-"Shizu-chan...B-bende...seni..."

Shizuo gülümsediği an gözlerim kapandı. Birden alarm sesi duydum bu sanki alarm değildi bu benim telefonum, çalıyordu.

Gözlerimi açtığımda yataktaydım. Burası da benim odamdı. Yorganı açıp belime baktım hiç birşey yoktu. Y-yoksa bu rüya mıydı? Ah seni ahmak izaya! Sence shizuo seni sevdiğini söyler mi. Öyle yaralı, yerde yatarsan seni anca döver. Ölsen bile! Çünkü o senin düşmanın! Ve o senden nefret ediyor! Lanet olsun neden ben onu seviyorum ya...hep acı çeken taraf ben olmalıyım zaten...zaten söylentilere göre shizuo'nun sevdiği bir kız varmış...O kızı görürsem hiç acımam hemen cehennemin yoluna atarım!

Ayağa kalkıp aşağı indim kendime kahve yaptım. Nedense şuan shizuo'yu arayıp hayırlı olsun diyesim var ama beynim hayır diyor.Ama iç sesim yap diyor. Tch neyse iç sesimi dinleyerek hep belaya giriyorum. Kahvemi bitirip dışarı çıkarım. Ama shizuo'yu görürsem ne diycem. Ya söylentiler gerçekse.

Dedikodu Sitesiजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें