Sidste dag, og farvel sommerferie (Kap 7)

14 0 0
                                    

Da jeg vågnet lister jeg ud og tager ridetøj på og går over mod Valle.
Han fik bare en grime på og så red vi lidt uden udstyr. Ikke noget vildt men bare lidt. Senere tog jeg hovedetøj på. Så fik vi redet lidt hårdere. Han er bare dejlig.
Da jeg var færdig spiste jeg lidt med de andre. Mille og jeg ville tage en skovtur. Så vi endte med at vi alle tog på skovtur, hvor Mille og jeg bare red. Vi fik pakket en kurv og tog afsted. Vi skritede sammen  og så travede vi lidt. Da vi fandt et hyggeligt sted galopperede vi også lidt. Der lå to træer som var væltet som vi sprang over. Og så kunne vi ride lidt rundt. Da vi havde redet lidt fik Valle og Dancer lov at græsse imens vi spiste. Vi hyggede sygt meget. Inden vi tog hjem sprang vi lige en sidste gang. Derefter red vi hjem. Mille og jeg lavede "kapløb". Jeg vandt!😏 Men Valle er godt nok også lidt størrer en Dancer. Vi ventede lige på de andre. Da de kom "vandrede" vi hjem af.  Valle og Dancer blev sat ind og vi gik ind i sommerhuset. Vi ryttere lidt op. Derefter gik Mille og jeg ud og mugede ud i deres bokse. Efter det spiste vi aftensmad.

Dagene gik og vi havde fået redet meget og hygget rigtig meget, men nu skulle vi hjem.
Jeg skulle til Belgien med Thor og så ikke rigtig mere.

Thor og jeg havde nu været i Belgien og hold nu op det var en fed tur!
Ferien er snart slut, men jeg glæder mig meget til at starte på min nye efterskole!
Men det bliver også sådan lidt, jeg har været van til at være sammen med mine venner og veninder hver dag. Og nu har jeg kun Mille og Valle. Self får vi nok nogle nye venner men det bliver alligevel lidt svært. Men det bliver super fedt.
Det sidste i ferien har jeg hygget både med hest,familie og venner og veninder.
Men, nu er ferien desværre slut...
Lige nu er jeg igang med at pakke til efterskolen. Jeg er ret nervøs. Jeg pakker amt mit ridetøj,nattøj og noget "almindeligt" tøj. Så pakker jeg tandbørste,tandpasta,hårbørste,elastikker,Make-up, osv...
Så skal jeg i stalden og pakke. Og der er meget.
Forskellige underlag,gamacher,bandager. En julegrime til jul, en fold grime og en kingsland og RBH grime. (Underlagde,bandagerne og gamacherne er det grønne og Navy/mørkeblå RBH sæt) Så er der pakket et jule-sæt. Og self nogle klokker også foldklokker. Og så et trafik sæt halløj.😂 Min striglekasse,hovedetøj,dressur og springsaddel,fortøj,træktov,dækner,skridttæppe,plejeprodukter,godbidder,ridestøvler og staldstøvler,sporer,ridehjelm og vest når vi skal springe,vasketing osv...
Da det hele er pakket sætter vi det i bilen og læsser Valle. Jeg ringer til Mille og snakker lidt med hende. En halvtimes kørsel er vi der. Der bliver tager godt imod os. 10sek efter triller Mille's bil ind. Der bliver vist hvor vores ting og heste skal stå. Valle og Dancer står ved siden af hinanden. Mille og jeg har også et skab ved siden af hinanden. Vi får sat ALTING ind i skabet og Valle og Dancer har det godt i deres bokse. Vi får sagt farvel til vores familier og så ind til hestene igen. Idag skulle vi bare lære hinanden at kende og hilse på de andres heste/ponyer. Dagen gik bare med ren hygge og de andre piger er bare SÅ søde. Det blev tid til at gå i seng og værelserne er super fede. Mille og jeg bor sammen. Jeg faldt hurtigt i søvn.

(Håber i kan lide kapitlet)
(Her på efterskolen vil der ske mange ting)
(Glæd jer)
(Ses)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 23, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Det Svære ValgWhere stories live. Discover now