Mandag... (Kap 3)

16 0 0
                                    

Idag er det mandag. Ok dag i skolen (gym). Det er mega fedt, for når første år på ØG er gået skal min veninde Mille og jeg på sådan en hesteefterskole. Der skal vi både undervise og selv få en MASSE undervisning. Glæder mig.

(OVRE I SKOLEN)

Da jeg kommer derover mødes mit blik med Carl's. Jeg hader den dreng så meget. Ikke kun fordi han så pisse ond når det gælder heste. Men også i skolen. Han skal ALTID nedgøre folk, især mig. Mest fordi jeg er så hesteglad. Skal jeg også nedgøre ham fordi han spiller fodbold? Men, det er altid noget andet med en hest. Den er levende og har også sine egne veje. Hvilket en bold ikke har og er. Jeg får mine tanker væk fra ham og går over på min plads og sætter mig. Camilla kommer over og sætter sig (vi sidder sammen)
Camilla: Hvaså Malle?! Hun lød glad.
Amalie: Ikke noget... Sagde jeg koldt.
Hun skulle lige til at sige noget, men så kom læren.
Timen gik stærkt og vi havde pause. Jeg satte mig lidt med min mobil som mange andre (asocial😂)
Jeg kiggede lidt på insta. På en af Valle og jeg's fanside. Der gør bare en SÅ glad. Og selfølgelig skal Carl komme. God timing ik'? NOT!
Carl: Hvad laver du?
Amalie: Det rager ikke dig.
Carl: Er lille Amalie sur nu, var?
Amalie: Ja, for du er i nærheden af mig såååååå.
Han gik. Yes. Næste time begyndte, og resten af dagen gik okay stærkt.
Idag skulle jeg til undervisning på Valle. Jeg glæder mig.

(TIL UNDERVISNING)

Jeg var lige nu igang med at skridte varm. Han gik meget fint og stabilt med hovedet. I trav placerede han også sit hovede meget fint og udførte øvelsernes meget fint. Vi øvede meget på versader og schenkelvigninger. Han var faktisk rigtig god. I galop prøvede vi også lidt schenkelvigninger som gik ret fint. Han gik meget pænt med benene og også pænt på volten og nogle gange cirkelvolten. Alt i alt, god hest idag. Da jeg var færdig hyggede vi lidt i stalden inden jeg tog hjem. Da jeg kom hjem spiste jeg og fortalte om min dag, børstede tænder og så i seng. Jeg faldt hurtigt i søvn.

(Sorry for et kort kapitel, men der var ikke lige så meget mere om "mandag")
(Har i nogle ideer til hvad der skal ske, så kommer i bare med dem)
(Ses!❤️👌🏼)

Det Svære ValgWhere stories live. Discover now