En normal dag (Kap 1)

21 0 0
                                    

Idag er det lørdag! (Jaaaaa!)😂👌🏼 Jeg skal ud til Valle hele dagen!
Han står opstaldet et stort sted med mange stævne! Derude har jeg nogle dejlige veninder! Både privatrytter og partrytterne derover er faktisk også super søde!
Skal bare ride noget dressur (som vi gør næsten hele tiden😂)

(DEROVRE!)
Da jeg kommet derover går jeg ind i stalden! Jeg kan med det samme høre en hest vrinske. Men ikke bare en eller anden hest. Valle. Jo tætter jeg kommer på, jo mere vrinsker han! Dejlig følelse! Jeg tager ham ud og begynder at strigle ham! Han bliver super fin! Så får han vores grønne RBH sæt på (underlag og gamacher) Derefter går vi mod hallen! Der er ingen derinde. Det er mega fedt for der er musik derinde!😂
I skridt går han SÅ fint med hovede!😍 I trav går det også super godt! Der laver vi øvelser som "schenkelvigninger, bøjninger, temposkift, parader (fra trav til skridt) skråt igennem (Bla. Hvor han strækker benene) og at han strækker benene! Han går bare SÅ fint! I galop er han også bare en stjerne!❤️ Da vi er færdige med at ride, går vi i stalden og gør ham klar til folden! Han bliver sat derned, og imens muger jeg ud i hans boks, pudser sadel og hovedetøj og opdatere på min instagram (hesteprofil). Efter lidt tid henter jeg ham igen, og der er han godt beskidt!😂👌🏼 Så han bliver striglet GODT igennem! Da han er færdig får han noget hovolie på og så ind i boksen!
Jeg sætter mig ind og hygger lidt med ham. Jeg er SÅ glad for at han er min!
Jeg kan tydeligt huske da jeg fik ham. Da var han ikke så god til noget! Så han har virkelig lært noget. Ikke kun inden for ridningen, men og i venskab, troskab og tillid.
Der hvor han kom fra havde han det ikke så godt! Efter lidt tid går jeg over i undervisningshallen (der hvor rideskolen underviser og hvor parterne rider) og ser parterne ride! Efter de har redet, går vi over i stævne hallen (der var stævne) og åd pandekager!😂👍🏼 Nam nam!😏❤️🍘 Efter det hentede vi Valle og gik med ham i hallen hvor vi øvede tricks! Han var rigtig god!

(SENERE PÅ AFTENEN)

Valle var rigtig dejlig til tricks! Lige nu sidder jeg med partpigerne i stævnehallenog spiser pizza (aftensmad) Det var mega hygge!
Efter det sagde jeg farvel og godnat til Valle, og så tog jeg hjem!
Det har været en skøn dag!❤️👌🏼

Det var så første kapitel af historien, og jeg håber at i kan lide det!
Ses!❤️👋🏼

Det Svære ValgWhere stories live. Discover now