H2

935 41 3
                                    


Ik werd wakker, en ik had een hele erge hoofdpijn. Waar ben ik? Wat is er gebeurd? Dan zie ik het weer voor me. Een grote, sterk uitziende bewaker had me weten te overmeesteren en had me naar de grond geslagen. Ik had het gewoon niet kunnen winnen. Hij was veel te sterk. Iedere weerwolf heeft een wolven stem in zijn/haar hoofd. Je bent het zelf, maar dan je wolvenkant. Mijn wolf Amore, had me al gewaarschuwd dat er iets aan kwam, maar ze kon niet plaatsen wat het was dus ik was gewoon gaan slapen. Net toen ik in slaap viel werd ik dus aangevallen en overmeesterd. Ze hadden me in een busje geduwd en daar zit ik nu dan. In een busje die veel te hard rijd. Ik ben bang. Wat gaan ze met me doen? Waarom ontvoeren ze mij? Eerst was het een hele hobbelige weg, ik denk nog door het bos. Maar nu rijden we nog steeds snel, maar wel over een vlakke weg. Ik was nog steeds in mijn wolven vorm, want ik was bang om terug te veranderen. En in mijn wolvenvorm kon ik sneller aanvallen. Nu ik in mijn wolvenvorm ben kan ik ook veel beter ruiken. Ik snuif de geur op en merk dat ik nog meer wolven ruik. Zijn mijn ontvoerders wolven? denk ik in mezelf en ga een paar dingen af. Misschien ben ik van mijn territorium af, en is de Alfa van deze roedel boos en wilt hij me straffen.

Amore zegt: Volgens mij zijn we op weg naar het alfahuis! Nu werd ik bang. Ik had het al een beetje kunnen verwachten maar alsnog word ik bang. Veel vragen spoken door mijn hoofd en het word me bijna te veel. Opeens stoppen we en word ik uit het busje getrokken. Ik sta op een groot terrein met een heel groot huis in het midden. Dat ik het alfahuis! Ik weet het zeker. Maar dan ruikt het opeens heel lekker. Het is beslist het allerlekkerste wat ik ooit geroken heb, maar ik kan niet plaatsen wat het is. Ik ben zo in gedachten erover dat ik niet merk dat ik mee genomen word ik en in een cel word neergegooid. Als de deur achter me dicht word gedaan, realiseer ik me dat ik opgesloten zit. Ik ren naar de deur en pak de tralies vast. Ik had het kunnen weten. ijzer. Ik schreeuw het uit van de pijn en val huilend op de grond. Het brand zo erg, dat ik niet naar mijn handen durf te kijken. Bang voor wat ik aantref. Ik ga op het bed liggen en val van ellende in slaap.

Als ik wakker word heb ik overal pijn en schrammen. Het zit over mijn hele lichaam. De schrammen komen door het bed. Er steken overal veren uit maar omdat ik zo moe was heb ik er toch maar op gelegen. En nu moet ik het bezuren. En net als ik begin te huilen van onwetendheid, word de celdeur opengemaakt en komt er iemand binnenlopen. Mijn vader had me van alles geleerd toen ik jong was, maar dit had hij waarschijnlijk niet aan zien komen. Dus ik heb geen flauw idee van wat ik nu moet doen. Ik ben bang en niet zo'n klein beetje ook. Opeens merk ik dat de geur van vanmiddag nu 10x zo sterk word. Ik raak in de war. Ik ben bang, maar ben afgeleid door die overheerlijke geur. Door de afleiding heb ik niet gemerkt dat Amore het uitschreeuwt in mijn hoofd. De persoon knielt naast me neer en geeft me een harde klap op mijn hoofd. Fijn, nu begint de hoofdpijn echt te worden. Ik ben inmiddels al terug veranderd, dus het komt extra hard aan en ik kan me nu dus niet echt goed verzetten. Als ik nu in mijn wolvenvorm was geweest had ik allang zijn arm in mijn bek gehad en had ik die arm met plezier gebroken. Ik hou mijn hoofd tussen mijn benen, en durf niet op te kijken. Er word aan mijn haar getrokken en ik geef een gilletje van de pijn. De persoon naast me lacht en fluistert op een duistere toon. Doet het pijn? Ik hou ervan als mensen niet tegen mij op kunnen.... Ik word nog banger dan ik al ben en duik in elkaar. Voor zover dat nog kan. Nu word de persoon naast mij boos en hij zegt op zijn Alfa toon: KIJK ME AAN ROGUE!! Ik blijf naar de grond staren, maar dat had ik beter niet kunnen doen. De persoon duwt mijn hoofd omhoog en het eerste wat ik zie zijn de twee mooiste, bruine ogen die ik ooit heb gezien. MINE... zegt de jongen. En toen viel ik alweer ik slaap.


*Hallo iedereen!* dit is al het tweede hoofdstuk dat ik vandaag post, gewoon omdat ik alles al herschreven heb! hope yall enjoy it!


xxxx


The Alpha And The Rogue #Wattys2016Where stories live. Discover now