~ 3.~

956 77 0
                                    

Partička puberťáků si mého vyvoleného dobírala. Myslel jsem, že to jsou jeho kamarádi, ale když jsem slyšel, o čem si povídají, moje srdce přestalo tlouct.

,,Takže.. Ty jsi buzerant, jo?" řekl jeden z nich. ,,Nepleť si gaye a buzeranta!" vykřikl Styles. ,,Koho to zajímá? Homokláda tak jako tak."

Začali ho bít. Začali.Ho.Bít. Nemohl jsem se na to dívat! Ihned jsem k nim přiběhl a začal všechny kopat a odstrkovat od Stylese. ,,Nechte ho! Co vám udělal?!" křičel jsem a kopal kolem sebe, když mě dva ze skupiny chytli a táhli od ostatních.

,,Máme nevyřízený účty." pronesl ten silnější a odhodil mě do hromady smetí. Viděl jsem pouze temno a černé siluety, jak ničí mého crushe.

Probudilo mě ostré světlo, které mě bodalo do očí. Chvíli trvalo, než jsem se zorientoval. Matně jsem si vzpomněl na včerejší událost. A taky na to, že můj učitel je gay. Zvedl jsem se z postele a opatrně došel do kuchyně. Na stolku ležel vzkaz :

Ahoj, Louisi.
Jela jsem na služební cestu, na 2 měsíce. Peníze máš v kredenci, neutrať je všechny.
Pusu, máma

Moje mysl explodovala. Představil jsem si, jak si Stylese přivedu domů a .. Sakra! Proč na to myslím? Nikdy se to neuskuteční.

Byla sobota. Rozhodl jsem se jít si zaběhat. Jakž takž jsem na sebe nahodil sportovní oblečení a vyrazil. Během běhu jsem se rozhlížel kolem, jestli ho tam někde neuvidím. Všude byli starci, nebo matky s dětmi. Ten kudrnatý muž nikde.
Náhle jsem zpozorněl. Je to on? Vysoká postava seděla na břehu řeky se sklopenou hlavou. Napadlo mě, že bych se schoval za strom a nenápadně ho pozoroval. Taky jsem to udělal.
Je to on. Jeho kudrliny plály ve větru jako listy zvířené před bouří.

Musel jsem se kousnout do rtu. Tak strašně jsem ho chtěl obejmout, nebo aspoň ho pohladit po vlasech. To jen ve snu, Tomlinsone, řekl hlásek v mé hlavě.

Ahojte :) omlouvám se, že přidávám po x letech, ale moje múza se rozhodla odcestovat a nebyla ani nálada :D
vím, že to dělám krátké. Budu se pokoušet o delší. Pohled Harryho bude asi u 5-6 dílu, netuším.
Strašně moc děkuju za tolik votes a zobrazení !!! Jste skvělí! Klidně pokračujte, muahaha 3:)

- Kamikadze

Princess. ~Larry~Where stories live. Discover now