7Dalis.

50 2 0
                                    

Everythings is much better <3
7Dalis.
Danielle Pov:
Sedėjau namie ir laukiau Gabby kol pareis iš parduotuvės. Vis dar galvojau apie tą vyrą klube, jei jis tikrai mano tėvas nežinau ką darysiu, bėksiu nuo jo ar tiesiog gyvensiu žinodama kad jis gyvena tam pačiam mieste. Išgirdau durų rakinimą, netrukus pro duris iejo Gabby, ji pažiurėjo į mane ir šyptelėjo, jos akyse mačiau kad kaškas atsitiko.
-Gabby kas yra? -,paklausiau jos.
-Ammm... Nieko ,- akivaizdžiai matėsi kad ji man meluoja.
-Gabby nemeluok man.
-Nemeluoju.
-Meluoji, o dabar sakai kas yra. ,- susierzinusi pasakiau.
-Na, buvau sutikusi tą vyrą iš klubo ir tiek ,- mačiau kad ji man kaško nesako.
-Tik sutikai? ,- kilstelėjau antakį.
-Taip.... Na gerai nebemeluosiu, jis manęs klausinėjo apie tave ir tiek.
-Kodėl? ,- susidomėjusi paklausiau.
-Nes jis irgi mano kad tu esi jo dukra ,- greit sumalė Gabby. Aš to žodžio prasme netekau žado, nejaugi tai gali būti tiesa kad jis tikrai mano tėvas, o dieve ne tikrai ne. Sedėjau ant sofoa ir žiurėjau į vieną tašką, Gabby klausinėjo manęs bet aš buvau šoke, ir negalėjau pratart nei žodžio, kai staiga kaškas pradėjo trankyt duris, pašokau nuo sofos, o Gabby pažiurėjo į mane išpūstom akim.
-Eik atidaryk. ,- tyliai pasakiau o ji linktelėjo ir nuejo prie duru, pažiurėjus pro duru akute, atsiduso ir atidare duris, pro jas iėjo Niall su Harry. Niall pamatės mane liudnai nusišypsojo, palikau nesupratusi. Vis dar sedėjau ant sofos, o jie visi trys kašką dare virtuvej bet man buvo neidomu.
*******************
Niall Pov:
-Tai va Gabby sužinojom vieną dalyką ,- pasakiau Gabby.
-Na aš irgi ,- pasake Gabby.
-Ir ką tu sužinojai? ,- paklause Harry.
-Kad tas vyras kuris klube užpuole Dani, gali tikrai būti jos tėvas.
-Na ištiesų jis ir yra ,- pasakiau aš ir Gabby isižiojo, ir jos akyse pasimatė ašaros.
-O dieve ką dabar daryt? ,- paklausė Gabby mūsų.
-Turbūt pasakyt Dani. ,- pasakiau.
-Ne, jis išprotės, aš negaliu ,- pradėjo verkt Gabby o Harry priejes prie jos ją apsikabino.
-Tada aš jai pasakysiu. ,- pasakiau ir išejau iš viruvės pas Dani, ji sedėjo ir žiurėjo į vieną tašką, turbūt kašką galvojo. Prisėdau šalia jos, bet ji net nesuregavo.
-Dani? ,- pajudinau ją.
-Taip? ,- Dani atsisuko ir paklausė.
-Kaip laikais? ,- iš oro paklausiau, nes taip pat bijojau jai sakyt apie jos tėvą.
-Na, neblogai. ,- pasakė. -O kaip tu?.
-Na irgi neblogai. ,- šyptelėjau, ir nusprendžiau jai tai pasakyti. Atsisedah arčiau jos, ir paėmiau jos ranką, ji keistai į mane pažiurėjo bet nekreipiau dėmėsio.
-Gerai, bijau tai labai tau sakyti bet reikia, mes su Harry negalėjom palikti ramybej to vyro iš klubo, tai išsiaiskine apie jį sužinojom.... Kad jis tikrai tavk tėvas ,- pasakiau jai, ir žiurėjau į jos akis, jos ranka pradėjo drebėti, ir akyse pasirodė ašaros, ji apsikabino mane ir pradėjo verkti.
-Ne tai negali būti tiesa, Niall prašau pasakyk kad tai netiesa ,- pažiurėjo Dani į mane.
-Apgailestauju, bet tai tiesa ,- tai pasakes Dani dar labiau pradėjo verkti, apkabinau ją ir suspaudžiau savo glėbije.
-Dani neverk, viskas gerai. ,- pasakiau jai.
-Ne viskas labai blogai. ,- pasake ji. Aš vis dar nepaleidau jos iš savo glėbio, turbūt aš tikrai ją isimilėjau, ji kaškas nuostabaus mano gyvenime, dabar ji verkia ir norisi verkti kartu, ne aš ją apsaugosiu, ji mano princesė.
-Danielle, nebeverk mes tave mylim... Aš tave myliu. ,- tai jai pasakius, Dani pakėlė galvą ir pažiurėjo į mane, tada į mano lūpas. Aš nieko nelaukes ją pabučiavau, mūsų lūpos judėjo vienu ritmu ir tai buvo tobulą.
******************
Harry Pov:
Kalbėjau su Gabby, apie ją. Sužinojau daug ko, bet man ramybes nedavė tai, ar Gabby aš patinku, nes jos akyse nesimatė nieko, ji su manim tiesiog kalbėjo kaip su draugu, pažiurėjau į jos lūpas, dvejojau ar ją pabučiuot ar ne, bet reikia mes su Niall susitarėm, jei jos atstums mus, reiškias mes jom nepatinkam, tai sukaupiau visą drasą ir pabučiavau ją, ir..... ir ji man atsakė ir neatstūmė.
*******************

Na štai ir 7Dalis, po savaites bus ir 8Dalis, nes gi mokslai. Ir dabar labiausiai aš norėčiau padekoti savo Gabytei kad mane padrasina rašyt dalis, na nepadrasina o priverčia nes jai begalo patinka ši isto, tai tenka rašyt dalis del jos aišku ir del jūsu, ačiu tiem kurie skaito, tik kartais užsinori nuomoniu apie šia isto, nes aš nei žinau ką jūs apie ją manot, nieko, tai jei galit kas skaitos parašykit ir trumpa nuomone apie šia isto, arba apie šia dalį.

Ačiū labai

Everything is much better (LT FANFICTION N.H AND H.S)Where stories live. Discover now