Untitled Part 1

176 3 3
                                    


Everything is much better <3

1Dalis:

Gabby Pov:

Sau ramiai miegojau, kol ant manes kaskas neusoko.

-Aaaaaa....!!!!!! ,-pradejau rekti, ir tas kas uzsoko ant manes isstumiau lauk is lovos ir skaudziai krito ant zemes.

-Auc.. ,- suinkste is skausmo kas daugiau jei ne Danielle, ji niekada man neleidzia ramiai pamiegot.

-Ir ko tu mane vel zadini? ,- paklausei jos.

-Durne tu gi i Londona siandien jau varom!! ,- susuko ji ir pradejo juoktis. O as sokau is lovos ir pradejau begiot po visus namus. Nes pagaliau mano, musu svajone issipildys buvau tokia laiminga.

-Lope tu eik cia i virsu ruostis, nes kitaip per tave paveluosim i lektuva. ,- susuko is virsaus Danielle. Greit begau laiptais i virsu, ibegau greit i kamabari ir sokau ant lovos tiesiog sucypiau is tos laimes. Atsisukau i Daniele ir ji tokia pocer face i mane ziurejo, o as zvenkt pradejau.

-Kas tau cia dabar per priepoliai prasidejo? ,- paklause Danielle.

-As tiesiog labai dziaugiuosi kad pagaliau musu svajones issipildys.

-Gerai as irgi labai dziaugiuosi, bet jei tu ir taip toliau mes tikrai paveluosim,- pasake Danielle

-Na gerai gerai, einu ruostis, tu irgi eik jau.

-As jau senai atsikelus ir viska pasidarius, vat tik tu dar miegojai ir turejai begiot po visus namus ,- pradejo juotis Danielle.

-OK, ruosiuos,- pasakei.

Danielle isejo is kambario o tu pradejai detis i lagamina savo visus daiktus, viska. Baigus, nuejai po dusu, baigusi apsirengei juodas timpes ir balta maikute ant sleikuciu. Apsirengus pasiemei lagamina ir ejai i apacia kur taves jau lauke Danielle.

-Na pasiruosus? ,- paklause.

-Taip Dani,- abi isejot is namu, prie namu jau lauke taxi. Dani uzrakino duris ir ejome jau prie taxi, vairuotojas mums padejo susideti lagaminus i bagazine ir netrukus jau sedejom taxi ir vaziavom i oro uosta. Buvai vis dar laiminga nes pagaliau, pagaliau mes gyvensim LONDONE!!!!

Staiga taxi sustojo ir pro langa pamaciau kad mes oro uoste. Islipusios pasiemem lagaminus ir begte ibegom i oro uosto visu, tik ibegusios isgirdom musu skrydi. Greit bego kad nepaveluotumem ir spejom, mums patikrino bilietus ir mes ejome i lektuva. Susiradom savo vietas ir ten atsisedome.

-O as galvojau kade mum niekad nepavyks to padaryti ,- parakalbo Danielle.

-Gi as tau sakiau kad tikiu visa 120% kad tikrai tai ivyks, ir stai mes skrendame i Londona ,- linksmai pasakiau,

-Taip, begalo tave myliu Gabby.

-As tave irgi Dani, atsimeni mes busim garsios ,- pasakei.

-Taip, ir dabar tikrai tuom tikiu,- Dani nusisypsojo ir nusisuko i lango puse. O as buvau laimingiausias pasaulyje zmogus, su savo geriausia drauge pagaliau ispildysim savo svajones. Dani svajone tapti fotografe, jai tai pats megstamiausias uzsiemimas. O as visa gyvenima svajojau buti modeliu, esu pakankamai auksta, rudais ilgais plaukais ir zaliom akim ir i modelius man butu ne beda patekti, nes jau buvau patekusi Lietuvje, bet man jie patis pasiule vaziuoti i uzsieni i geresne modeliu agentura, nes ten Lietuvoje nebuciau nieko pasiekus, ir stai as jau skrendu i Londona. O Dani taip pat ilgu rudu plauku ir rudu akiu, esam geriausios drauges jau 5metus. Visada kiek bendravom visada ir sakydavau kad padesiu jai ispildyti jos svajone ir stai, mes abi issipildysim savo svajones esam begalo laimingos ir labai dziaugiames kad susipazinom.

Prasau parasykit nuomoniu ir tada pagalvosiu ar test ar ne :)

Everything is much better (LT FANFICTION N.H AND H.S)Where stories live. Discover now