Untitled Part 6

56 2 2
                                    


Everythings is much better <3

6Dalis.

Niall Pov:

Su Harry vaziavom i mano namus, kadangi buvo reikalu del to vyro kuris uzpuole Dani, vien del to buvau virtuvei ne tai kad neuzmigau, o visa nakti galvojau su Harry kad reikia ta seni surast ir su juo pakalbet, bet paskui Harry uzmigo tai galvojau pats ir sugalvojau. Taip man Danielle patinka, Gabby man labai gera drauge ir tiek.

-Apie ka mastai? ,- paklause manes Harry.

-Apie Dani ir ta seni. ,- atsidusau.

-Nepergivenk surasim ji. O rimciau tau gal Dani patinka? ,- nusisypsojo ziuredamas i kelia.

-Taip, ji man labai patinka. ,-pasakiau.

-Na nemeluosiu man taip pat patinka Gabby ,- nusisypsojo Harry.

-Uuuu.... ,- nusijuokiau.

-Baik tik, ji netai kad man patinka o turbut as ja isimilejau, jo durnai skamba kad per vos viena diena pamilau nepazystama mergina, bet ji zavi mane kaskuom, atrodo lyg buciau ja visa gyvenima pazinojes ,- pasakojo Harry.

-Seni, tu rimtai, tai gal ji tau ta pati jaucia ,- paziurejau i ji.

-Ne, nemanau ,- nuliudes atsake Harry.

-Na o tu pamegink, pakviesk ja kur, kaip as Da... ,- greit uztilau, kadangi nenorejau jam to sakyt.

-Tu Dani pakvietei i pasimatyma? ,- jis nusijuoke.

-Na taip, o ka? ,- paklausiau.

-Ne nieko, tiesiog turbut mes abu isimilejom.

-Ne as jos neisimilejau tiesiog ji man patinka ,- atsakiau.

-Jo jo nemeluok man, pazystu as tave ,- pasake Harry.

-Na gerai gal truputi ,- nusijuokiau.

-Kai ka sugalvojau ,-greit tare Harry.

-Ir kagi? ,-paklausiau jo. Jis viska isdeste ka sugalvojo, ir as sutikau tai buvo ganetinai geras planas. Vaziavome nebeilgai, ir netrukus mes buvom prie mano namu, as Harry pasakiau kad jis manes palauktu masinoj o as varau persirenkt. Greit nubegau iki namu duru ir jas atrakinau, atidares duris netrukus jas ir uzdariau iejes i vidu, nuejau i savo kambari ir persirengiau, pasiemiau reikalingus daiktus ir uzrakines duris nuejau prie Harry masinos, atidariau dureles ir isedau i vidu, iskart pradejom vaziuoti, vaziavom i ta pati kluba, kadangi eisim pas apsaugini kuris ziuri per kameras kas vyksta. Netrukus atvaziavome, islipom is masinos ir ejom i klubo vidu, paklause barmeno kur yra kabinetas kur yra stebima aplinka, jis mum pasake ir mes ejome tenai. Prieje tas duris i jas pabarbenom ir jas atidare apsauginis.

-Taip, ko pageidausit? ,-paklause jis.

-Norejom vieno prasymo, vakar nakti cia vos buvo neisprievartauta mergina, ir mes ji isvedem i lauka, kadangi zinom kad pas jus yra kameros, mes norim paprasyt kad paziuretumet ar yra matomas to vyro veidas ir mum atspauzdint, norim nunest i policija? ,- papasakojo Harry. Apsauginis linktelejo ir ileido mus i vidu, ijunge vakarykscius video lauke, ir staiga as pamaciau mus su tuo vyru, tuo metu jis atsisuko i ta puse kur buvo kamera, ir labai gerai matesi jo veidas, tai paprasiau apsauginio atspauzdint sia nuotrauka, jis tai ir padare, atspaudines idave man ir as jam padekojau, jis linktelejo ir mes isejom lauk. Isejome lauk is klubo ir ilipom i masina.

-Ok dabar vaziuojam pas pazystama policininka, kad pasakytu jo tapatybe ir adresa tada vaziuojam pas ji. ,- as pasakiau ir Harry pradejo vaziuot.

**************************************

Gabby Pov:

Ejau namo is parduotuves, buvo visai nebe daug jau maciau daugeaauksti, bet kaskas uzdenge man burna ir nusivede uz kampo, as norejau jau rekt, bet jis vel man uzdenge burna.

-Tylek, nes kitaip bus blogai. O dabar sakai kur susipazinai su ta mergina is klubo? ,-paklause, geriau pasakius paliepe pasakyti.

-Kodel as tau tureciau ka nors sakyti apie savo geriausia drauge kai tu vos jos neisprievartavai ,- vos nesaukiau ant jo.

-Visu pirma as buvau girtas, o visu antra tu man turi viska pasakyti apie ja ,- jis pasake.

-Ir kodel? ,-paklausiau.

-Todel, o dabar neklausinek ir atsakyk. ,- sugrieze dantim.

-Na as su ja susipazinau per interneta ,- suprunksciau.

-Na gerai o is kokio ji miesto?

-Is Mazeikiu ,- pasakiau.

-Turi broliu, seseru? ,- jis taip ziurejo i mane kad as jau bijojau.

-Dabar turi 3metu broliuka ,- pasakiau. Jis paziurejo keistai i mane.

-O ji turi teva?

-Taip ji turi patevi, jos tevas ja paliko su mama kai jai suejo 3metai ,- pasakiau ir jo akyse pamaciau asaras.

-Kodel tu verki? ,- ir tai pasakius, atsiminiau del ko Dani bijojo, ir negaliu patiketi.

-Todel nes as jos tevas, biologinis tevas ,- jis pasake. As sustingau ir tiesiog ziurejau i ji, norejau jam trenkti uz tai kad paliko Dani kai ji buvo maza, bet negalejau, tiseiog apsisukau ir ejau namo nuejus nuo jo, jis manes nelaike turbut pats negalejo patiketi, kad vos vakar neisprievartavo savo dukros, bet as Dani nesakysiu nieko, nenoriu kad ji pergyventu.

******************************************************

*Autores zodziai*

Gyvenimas visus skaudina, bet po truputi tu taisais, bet staiga viskas sugryzta ar greiciau ar ne bet sugryzta, ir taip atsitiko Dani. Gabby suzinojo pirma ir negalejo patiketi, bet reikia nes tai teisybe tas vyras tikrai jos tevas, bet kas bus kai suzinos Dani, gal ji jama atleis, o gal ne, kas bus jei ji man neatleis? Jis tiesiog kersys, Dani net nezinos uz ka kersyt ir tam kerstui naudot Danielle's draugus, taip draugai kentes ir net labai, bet jie nenuleis ranku ir pades Dani.


Labai dekoju tiem kurie skaito sia istorija, nes ji man daug ka reiskia, myliu jus labai labai :* :* Ir atleiskit del klaidu :D


Everything is much better (LT FANFICTION N.H AND H.S)Where stories live. Discover now