Lidt om mig (laura madsen)

85 2 0
                                    

Hej, eller hvad man nu siger, ja undskyld er ikke vand til at skrive bøger, så tag lige en slapper.
Nå men som i nok kan se på overskriften i dette kapitlet hedder jeg Laura, eller faktisk Laura Madsen, et helt normalt navn, til en helt anderledes pige, ja det er bare super.

Nå men jeg er altså 15 år, eller når diskotekejeren spørger er jeg 18, så kan jeg komme ind og drik, ryge og knalde alle dem jeg vil.

Ja som i kan høre gør jeg hvad det passer mig, mine forældre er lidt ligeglade, eller meget ligeglade, det eneste de laver er at skændes.

Så ja, men jeg har langt mørkebrunt hår, og brune øjne, ja så ved i vis nok om mig, og vis i vil vide mere om mig så stalk mig på Facebook, eller instagram.

Når ja, så skal jeg til at bo på børnehjem Eller når ja der er nogen der ikke kan tåle at høre ordet børnehjem så, et hus hvor børn og unge kan bo, uden forældre. Men jeg skjuler ingen ting, og når folk spørger hvorfor jeg skal bo der. Så er det fordi kommunen menere at jeg ikke ville overleve der hjemme. Fordi min far og mor hele tiden skændes og fordi min far, har dræbt to af sine koner. Men mig og min mor kunne han altså ikke finde på at dræbe.
Så bare bland jer uden om.

FUCK#1Where stories live. Discover now