제 1 장

30 4 2
                                    

Tahminlerime göre bugün okul vardı. Son iki haftadır zaman kavramıda dahil her şeyimi kaybettim. Hissizleşmiştim, anlayamıyordum ve.. Beynim durmuştu işte. Her şeyimi kaybettiğim o sikik günü hatırlayınca gözlerimi açmamak üzere yumdum.

FLASHBACK

-GORDON HEMEN BURAYA GEL?! diyen annemi ikiletmeden yanına gittim. Elinde telefonum duruyordu. Mesajları okuduğunu anladığımda panik yaptım ve telefonu almaya çalıştım. Annem sinirle telefonu yere ettı ve bana bir tokat attı. Ben şoku atlatamamısken bağırmaya başladı.

-SENI IBNE HERIF?! O FOTOĞRAFLAR DA NEYDİ ÖYLE?! YÜCE iSA! EViMDE DİNSİZ HERİFİN TEKİNİ BARINDIRIYORUM!! BANA HEMEN O ÇİRKİN MESAJLARI VE FOTOGRAFLARI AÇIKLA?!

O fotoğraflar ve mesajlar.. Okulda beni dışlayan insanlar fazla yoktu. Çünkü çoğu beni tanımazdı. Kendimce arkadaşlarım vardı ama sadece arkadaşlardı. Ne fazla yakın nede fazla uzak.. Gay olmamı öğrenen üst sınıflardan Jace bunu okula yayarak eğlence çıkarmaya çalışıyordu. Başardığı da söylenebilir. Sikik ergenlerle dolu o sikik okul benı hırpaladı. Telefonuma nefret dolu mesajlar, gay porno videoları ve penis fotoğrafları atıyorlardı. Hala atıyorlar. Tanrım annem dinine çok düşkün bir kadındır ve benim gibileri sevmez. Yani bilirsiniz 'gay' olanlara karşı bakışı çok katıdır.

Annemin bağırışlarını duyan babam içeri girince gözlerim doldu. Biliyordum ki bu evdeki son sakinlikti...

-Karen? Bebeğim sorun nedir? diyen babama sinirle bakan annem konuşmaya başladı.

-Evimizde lanet olası bir ibne var. Yüce isa! Düzgün evlat seçemedik lanet olası bu çocuğu çok istedin ve diğerleri varken evimize bu ibneyi aldık?!

Annem bağırmaya devam ederken duymamaya başladım. içimden dua etmeye başladım. 'tanrım lütfen sinirden söylemiş olsun lütfen ' diye mırıldanırken babamın bana doğru geldiğini gördüm. Donup kalmıştım. En ufak hareketimde kayıcak gibi hissediyordum. Saçımda el hissedince kendime geldim ve bağırmaya başladım. Babama yalvarırken gözyaşlarım akmaya başlamıştı. Beni odama götürdü ve sadece vurdu. Durmadan bana saatlerce gelen zaman süresince vurdu, vurdu ve vurdu...

Gözümün önüne gelen görüntülerle gözlerimi hemen açtım ve yatakta doğruldum. Bana yabancı gelen odaya bakarken ertelenmiş alarmın çalmasıyla nerede olduğumu hatırladım. Ailem beni yatılı okula vermişti. Alttan yediğim tekmeyle kendime geldim ve ranzanın (yada adı herne sikimse) altındaki Calum'a eğildim. Ne olduğunu anlamaya çalışırken homurdanış sesini duydum.

-Kapat şu sikik alarmı?!

Alarm? Ah evet alarm. Hızla telefonu elime alarak alarmı kapattım. Saate gözlerim kayınca okula geç kaldığımı gördüm. Okulu pek umursamazdım. Sadece ortam için giderdim. Yani o ortamda 2 hafta öncesine kadar vardı. Omuz silkerek yataktan indim ve lavaboya doğru gitmeye başladım. Buraya alışmaya başlamıştım. Çok çabuk insanlara güvenen bir yapım vardı ve oda arkadaşlarımla -ne arkadaşlar ama- çabuk anlaşmıştım. Yani bi kaç kere yardımlaştık o kadar. Arkadaşızdır.. yani sanırım. Lavaboya girince rahatladığımı hissettim. Gece boyunca tutmuştum ve birden çıkınca... ah herneyse. İşlerimi hallettikten sonra aynaya baktım. Normalde ailem beni bıraktı diye ağlar ve saçma salak hareketler yapardım ama gerçek ailem değillermiş. Bu durumu o gün öğrenmiş olsamda bana koyan tek şey onlara gerçek ailemmiş gibi değer vermemdi. Tek pişman olduğum konu ise okuldan ayrılmamdı sanırım. Sonuç olarak 1 senedir arkasından ağzımın suyunu akıtan Alec'i bırakmak zorunda kalmıştım. Onun haberi yoktur muhtemelen ama özlü...

-Tanrım! Altıma etmek üzereyim ve sen aynada sex mi yapıyorsun?!

-Kapa çeneni Ash. Aynayla sex yapmıyorduk tamam mı? Sadece... Ben tuvaletteyken ne sikim kapıyı çalmadan giriyorsun?! İşiyor olabilirdim!

-Fena olmazdı, diyerek sırıtan ve aynı zamanda pijamasını çıkaran Ashton'u görünce göz devirip cevap vermeden odaya geri döndüm. Bu kadar yakışıklıyken nasıl olurda Alec beni farketmez diye düşünürken sebebini anladım. Çünkü benden daha iyileri vardı. Tabiki bu moralimi bozmadı. Sadece dünyadaki en güzel pizza önümde dururken karşıma oturan bir penguen hepsini yemiş gibi hissediyorum.Tanrım, bu çok korkutucuydu. Evet, kesinlikle.

-Dostum regl olmuş gibi duruyorsun, diyerek kıkırdamayla karışık kahkahaları duyunca Calum'a baktım ve 'aç kıçına gül' bakışı attım. Tabi beni anlamadı fakat üstün bir sırıtmayla yanından geçerken kendimi pengueni boğmuş ve midesindeki dünyanın en güzel pizzasını yemiş gibi hissettim. Evet buda fazla iğrençti. Herneyse.

Yurdun kendisine ait okuluna yürürken yine çok seksiydim derdim ama değildim. Sadece fazla punk rock bi tipim vardı ve erkekler değilde kızların dikkatini çekmek sinir bozucuydu. Ah onlarda haklılar tabi. Saçlarım yeşildi. Göz rengimin yeşiliyle birleşince bana bakanlar adeta kendilerini doğanın içinde buluyorlardı. Yani ben öyle düşünüyorum. Ben nasıl düşünüyorsam öyledir. Ayrıca seksi vicudum -yumuşacık olabilirim ama bilmiyorsunuzki o yumuşaklığın altında kaslarım hissedilebiliyor- kaşımdaki ayrıca seksi olan piercingim ve dolgun kırmızı dudaklarım sayesinde oldukça dikkat çekiciydim. Ben kendimi bu kadar övüp seksi olduğum konusunda kendimle hem fikir olunca sırtıma atlayan esmer güzeline baktım. Şaka. Sadece Calum'du.

-Hangi sınıftasın yakışıklı, diyerek kaşlarını oynattı. Tek tepkim ona kusma hareketi yapıp Ashton'a 'al şu sevgilini yoksa ağzına kusarım' bakışı attım. Anlamış olmalı ki Calum'u yanına çekerek kıkırdamaya başladı. Sanırım onlara alışıyordum.

Okula vardıktan sonra sadece erkeklerin olduğunu farkettim. Hocalar bile erkekti. Cennete düştüğümü düşünürken aklıma geldi ve dedimki 'onlara cehennemin güzelliğini yaşatacağım'. Muhtemelen öyle bir şey yapamam ama havalı konuşmak istedim. Havalı ve seksi yürüyüşüme devam ederken dolabın kapağına çarptım. CİDDEN ŞU DURUMDA DOLABA ÇARPTIM?!

-Dikkat etsene punk çocuk, diyerek alayla konuşan ve benden seksi gözükmeye çalışan çocuğa -kesinlikle seksiydi- baktım.

-Dolabın kapağını açmadan önce etrafına bak cılız, diyerek devam etmek üzere önüme döndüm. Sadece döndüm çünkü kolumu tutmuştu.

-Dolabın kenarında yürümemelisin punk 'mikey', diyerek zafer gülümsemesi yapan çocuğa tekrar döndüm.

-Adımı nerden biliyorsun diye sormak istemiyorum. Çünkü söylemek zorundasın. Ayrıca bana lakap takma ve son olarak bana adını söyleki seni 'cehennemler kulübüne hoş geldin sikik insan görünümlü penguen' grubuna alayım.

-Yeni geldin ve adını herkes biliyor ve hayır söylemek zorunda değildim. Ayrıca lakap takmayı severim ve bana cılız deme seni gerzek ve son olarak senin cehennemler kulübü her ne sikimse grubunda kimler var? Kızlar varsa adımı yaz bebeğim, diyerek cebimden telefonumu -bakın benim telefonuma dokundu ve izinsiz dokundu- numarasını kaydedip sinir sırıtışını seksi yüzüne koyduğunda dolabını kapatıp gitti. Ben olayın şokundayken hızlıca arkasından bağırdım.

-İlk üye sensin!!


Sanırım korkuyorum. Her neyse BU MİCHAEL ÇOK MU HAVALI *şiddetli nefes alır* VE SEKSİ *koşarak uzaklaşır*

Unpredictable : MukeOnde as histórias ganham vida. Descobre agora