7.

3 2 0
                                    

Kate:
Ik lig in bed en probeer te beseffen wat er vandaag nu eigenlijk was gebeurd. Ik tril nog helemaal. Ik denk terug naar het moment waarop het gebeurde.
'You're really beautiful'
'Ehh thanks!' Ik kijk haar vragend aan. Wat zou ze van mij moeten? 'Oh sorry, I'm Ann' ze geeft me een visitekaartje. 'Modelmanegement Londen?' Vraag ik verbaasd. 'Yes, and we' ze wijst naar de andere mensen aan de tafel. 'Think yℴu're a really good model! Ehm do yℴu speak English?' Hoopvol kijkt ze me aan. En ik antwoord dat ik in een Engels gezin ben opgegroeid waarna ze terugloopt naar het groepje mensen. Snel daarna komt Ann met een andere man aanlopen die zich voorstelt als Phillip. Philip vertelt ons in gebrekkig Nederlands dat ze in Nederland op zoek zijn naar 5 meisjes voor het Programma America's Next Topmodel America VS. The Netherlands. En dat ze mij daar graag bij willen, máár dan moet ik wel door de selectierondes komen. *Zucht* ik ben nu al zenuwachtig. Nadat ze me er alles over hadden verteld hebben ze nog allemaal foto's van mij gemaakt. Volgens Nikki zagen ze er goed uit, maar ik weet het niet. Ik moest gewoon in de camera kijken, terwijl ik dacht dat je speciaal moest kijken met zo'n modellenblik. Voordat ik het wist was het klaar. Over 2 weken is de casting al! Ik heb al gegoogled op het modellenbureau en het zag er heel betrouwbaar uit. Ik hoop zó dat ik er bij zit! Fingers crossed.

Nikki:
Wow wat was er nu eigenlijk allemaal gebeurd? Kate gecast?! Ik wist eigenlijk wel dat ze model zou kunnen worden, maar dat het nu ook gebeurd! Ik ben echt blij voor haar, maar.... Stel dat ze door de auditie ronde komt en dan echt naar Amerika moet! Voor een jaar!!! Nee denk er nog maar niet aan, we zien wel. Eerst slapen.


Arggghhh.... Wéér zo'n kort stukje! Sorry sorry sorry!!! Ik heb al uitgelegd hoe het komt en ik ga het proberen te veranderen! Nou tot de volgende keer ~XXX~

Into A NerdWhere stories live. Discover now