1Bolum

24.5K 883 42
                                    

Elif

Sabah namazına kurduğum alarmla gözlerimi yeni bir güne açtım şükür ki bugün de namazımı kılacaktım yataktan kalkıp ayaklarımı sarkıttım odanın kapısını açıp banyoya geçtim.

Abdestimi aldım tekrardan odama geçip seccademi yere serdim namazımı eda edip dua etmek için ellerimi havaya kaldırdım ve gözlerimi kapatıp içimdekileri beni en iyi bilenle paylaştım.

Ellerimi yüzüme sürüp seccademi katlayıp çekmeceye yerleştirdim biraz kuran okumak için dolabın üstündeki yeşil kapaklı kuranımı aldım ve yasin süresini daha sonrada taha suresini okudum içim huzurla doldu .
Daha saat erken olduğu için yatağıma geri yattım .

Alarmımın tekrar çalmasıyla gözlerimi açtım üzerimi değiştirmeden banyoya geçtim elimi yüzümü yıkayıp mutfağa girdim annem masaya oturmuş kahvaltısını yapıyordu.

" Günaydın annecim"

"Günaydın kızım "

Kahvaltımı yapıp yukarı odama geçtim
Saate baktığımda dersin başlamasına bir saat vardı
Ben hazırlanmasına hazırlanırım da ya zehra yarım saatte bile hazırlanamıyor onu beklersem derse geç kalıcam afff aman arkadaşımdan önemlimi canım ders , geç kalırsamda kalayım ne olacak .

Dudağımı kıvırdım , ne olucak en fazla ders notlarını alamam hoca derse geç kaldığım için beni derse almaz sonra ben o dersten geçemem yani alt tarafı bu kadarcık elifcim , baya şey olacakmış eğer geç kalırsam 😂 neyse yapacak birşey yok bende daha fazla oyalanmadan zehraların evine gitsem iyi olacak .

" Hadi zehra daha nekadar beklicem"

Zehraların evinin önüne gelmiş hatta içeri girmiş yarım saatten beri onu bekliyordum bu kızın uyuşuk halleri beni öldürüyor her seferinde böyle yapıyor yalnız okula giderken değil başka bir yere gideceğimizde de öyle annesi bile bu kızın bu hallerinden bıkmış artık oyüzden bir yere gidecekleri zaman zehraya bir saat öncesinden haber veriyor ki çabuk hazırlansın diye .

"Selamün aleyküm elifcim hoşgeldin "

Ayşen teyzem benim ikinci annem sayılır rauf amcam da ikinci babam Allah razı olsun ikisinden de ikisininde bu zamana kadar bana bir çift kötü söz söylediklerini duymamışımdır babamla rauf amca askerlik arkadaşı hemde aynı köyde büyümüşler şimdide aynı mahallede yaşlanıyorlar kader işte .

" Aleyküm selam Hoşbulduk ayşen teyzecim nasılsın "

Ayşen teyzeme sarılmak için adım atacaktım ki bacaklarımda hissettiğim ağırlık buna izin vermiyordu .

"Elif ablaaa"

Murat bacaklarıma sarılmış neşe dolu sesiyle bana sesleniyordu bende aynı şekilde ona seslendim

"Murattt"

Kucağıma aldım küçük muratı ve yanaklarından öptüm murat zehranın kardeşiydi yani kazan dibi en son o olmuştu biraz geç olmuştu çünkü ayşen teyzeyle rauf amcanın yaşı baya vardı ayşen teyze 39 rauf amca da 42 yaşındaydı rabbim onlara hayırlı ömürler nasip etsin benim anne babama da inşaAllah .

"Murat sen kahvaltını bitirdin mi oglum "

"Evet anne hepsini bitirdim sütümü de içtim"

"Tamam ozaman odana git üzerini giyin gezmeye gidicez , annen evde mi elifcim , uzun zamandır görüşemiyoruz müsaitse bir uğramak isterim "

"Evde ayşen teyze buyrun gelin "

"Tamam kızım hadi murat odana çabuk "

Muratı kucağımdan indirdim oda koşarak odasına gitti .

AŞK FAKİRİ  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now