φευγω.

1K 83 2
                                    

Περασαν δυο εβδομαδες απο τοτε,εχω σχεδον απομακρυνθει απο ολους και κυριως απο τον βαγγελη. Ειναι παρασκευη βραδυ και ετοιμαζω τα τελευταια πραγματα μου σε κανεναν δεν εχω πει που θα παω.Μονο ο μπαμπας μου ηξερε. Με πηγε στο αεροδρομιο και περιμενα να φωναξουν για την πτηση μου.
Λιγο πριν φυγω εμφανιστηκε ο βαγγελης.Δηλαδή τετοια ατυχια.
Με πλησιασε και με φιλησε....Αν και φιλαει υπεροχα πρεπει να διακοψω το φιλι.

"Βαγγελη πρέπει να φύγω..."

"που θα πας;"

"δεν προκειτε να σου πω..και πρεπει να παω..."

"γιατι να πρεπει ...σε παρακαλω μεινε..."

"μην το κανεις πιο δυσκολο,και πρεπει να φυγω για να βρω τον εαυτο μου...Δεν ειμαι εγω ετσι βαγγελη...."

"τι βλακιες ειναι αυτες;"

"ειναι η πραγματικοτητα...αντιο"

Και ετσι εφυγα.Ενω ο βαγγελης εμεινε να κοιταει το αεροπλανο που εφυγε.Πως το εμαθε δεν ξερω,αν και είμαι σιγουρη οτι το εμαθε απο την μανα μου αλλωστε παντα τον ηθελε για γαμπρο της.
Μετα απο 22 ωρες επιτελους εφτασα στο σπιτι μου.Το ταξιδι ηταν ηρεμο αλλα κουραστικο, ετσι αφησα τις βσλιτσες και επεσα κατευθειαν για υπνο... Αυριο εχω πολλα να κανω αφου απο δευτερα θα εχω σχολειο εδω.

Μια εβδομαδα αργοτερα πλεον προσαρμοσμενη στο νεο περιβαλλον ξεκιναω εντατικα τις προπονησεις για το εθνικο πρωταθλημα οπου στοχος μου ειναι το χρυσο ωστε να παω στο παναμερικανικο και μετα τελευταια σταση παγκοσμιο. Επισεις εχω ξεκινησει και την μπαλα. Μπορει ομως στην αλλη πλευρα της γης να κυλλανε μια χαρα τα πραγματα,αλλα στην ελλαδα τα πραγματα μονο καλα δεν θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν. Ο βαγγελης ηταν πλεον αλλος ανθρωπος,στο σχολειο ειχε χασει καθε ενδιαφερον μονο το μπασκετ και το τραγουδι τον εκαναν να ξεχνιετε. Ο Άρης και ο jimmy ηταν συνεχως στο πλευρο του,μεχρι που ο βαγγελης πηρε την "σπουδαια" για αυτον αποφαση,μοιραια για τους αλλους που θα υποστουν τις συνεπειες...

Νεες εξελιξεις...αλλο ενα εμποδιο...Εδω θα ισχυσει η εκφραση καθε εμποδιο σε καλο;
Που λετε να πηγε η ευα;
ποια αποφαση πηρε ο βαγγελη και ποιες θα ειναι οι συνεπειες;
Τι λετε θα ειναι μαζι το #veva ;

Ολα αυτα στα επομενα...
Το επομενο μετα τις 12/2 θα μπει λογω εξεταστικης.

Ο Αλήτης Της Καρδιάς ΜουWhere stories live. Discover now