8. nodaļa

389 45 0
                                    

Mēs lieliski pavadījām laiku. Mēs atbraucām atpakaļ uz manām mājām. Un kas bija pirmais ko ieraudzījām ieejot viesistabā?
Keitija un Emīls skūpstījās. Viņi laikam nebija dzirdējuši kā mēs aizveram durvis, tāpēc kad Edgars diezgan skaļi pateica - Čau - viņi salecās. Diemžēl Edgaram un Emīlam bija jādodas mājās, taču mēs ar Keitiju izdomājām uztaisīt filmu vakaru. Mēs paņēmām popkornu kurš no vakardienas stāvēja manā istabā, uzcepām un viesistabā skatījāmies filmas.
Svētdien es paliku viena mājās, jo Keitijai bija jādodas mājās un Kriss paliks pa nakti pie draugiem. Ahh. Man nepatīk būt vienai.
Tā nu svētdiena pagāja tik ļoti lēni un garlaicīgi. Vismaz bija vairāk laika padomāt par rītdienas skolas balli. Man bija balta garā kleita, ar zeltainu augšu. Tā kā bija jau diezgan vēls [ kad beidzu domāt par balli ] es pārģērbos , ielīdu gultā un drīz vien jau aizmigu .

*Pirmdiena*

Ir kārtējais rīts, kārtējo reizi mani pamodina modinātājs. Es jutos diezgan izgulējusies tāpēc aši piecēlos un gāju mazgāties, piereizes izmazgāju arī matus.
Šodien nolēmu vilkt melnas drēbes. Tā kā ir jau gandrīz vasara , ir ļoti silti un nevajag vilkt pufaiku.
Es uztaisīju meikapu, iztaisnoju matus un devos ēst. Kad paēdu paņēmu atslēgas un aizbraucu uz skolu.
http://www.polyvore.com/cgi/set?id=167897384

*Pēc skolas*
Es steidzos mājās lai līdz ballei sataisītos. Man nebija diez ko daudz laika lai sataisītos, taču es paspēju.
Pulkstens 18:30 pie manām durvīm kāds klauvēja. Nu protams kas tad cits , kā vienīgi Edgars. Viņš man atbrauca pakaļ lai mēs varam doties uz balli. : )
http://www.polyvore.com/cgi/set?id=167898554

You Broke My Heart.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن