3. daļa

501 46 1
                                    

Skolas diena beidzās, tā pagāja diezgan ātri. Varbūt tāpēc ka visu dienu biju kopā ar sev mīļiem cilvēkiem. Ar saviem labākajiem draugiem?!
Šodien mani vecāki izbrauc uz Vāciju! Viņi tur būs gandrīz divus mēnešus. Mēs abi ar Krisu paliksim divi mājās, mēs pie tā jau esam pieraduši. Mūsu vecāki vismaz 9 reizes gadā atstāj mani un brāli divus mājās, kopš dzīvojam UK. Viņiem patīk apceļot pasauli, visos gadalaikos. Šoreiz viņi dosies pie mūsu radiem Vācijā.
Mēs esam turīga ģimene, tāpēc nauda apģērbam un meikapam netiek žēlota. Arī ēdiens mums ir daudz vienmēr.

Mēs abi ar Krisu bijām mājās. Plkst. bija pus 4 pm. Vecākiem atiet lidmašīna 5.pm tāpēc viņi mūs tagad lasa lekcijas par to ko drīkstam un ko nedrīkstam darīt.
Viens no noteikumiem : Nedrīkst taisīt balītes mājās!
Nu vismaz izņemot šodienu. Šodien oficiāli drīkstam taisīt balīti, par godu maniem 18 . Šī būs pirmā dzimšanas dienas balīte bez vecākiem . Tas tik būs jautri.
Plkst. aši steidzās uz priekšu. Vecāki aizbrauca uz lidostu, bet mums ar Krisu nācās doties uz veikalu, pēc ēdiena un dzeramajiem!

*Veikalā*
Kriss : Nopērkam arī kaut ko ar grādiem ? Tu jau tagad drīksti! *iesmējās*
Es : Ze dā.
Mēs abi domājām ko aicināt, pa to laiku mūsu rati bija pilni ar viskaut ko.
Tajos bija : Konfektes, Popkorns, Jack Daniels, dažādāko veidu čipši, Kolas, Spraits.. un tā tālāk. akdievs... kas tik tur nebija. Mēs samaksājām par visu un stūmām visu uz mašīnu .
Mašīnas bagāžnieks bija pilns .

*mājās*
Es : Es aizsūtīšu sms Edgaram, Emīlam, Keitijai, Sofijai, Dominikam ... * es turpināju saukt vārdus... * un tu lūdzu aizsūti pārējiem labi ? * teicu Krisam*
Kriss : Ohh , labi . ;d
Mēs sakārtojām viesistabu lai varētu ballēties. Es savā istabā iekārtoju vietiņu kur sktaīties filmas. Tā noteikti būs viena no tām vietām kur es pavadīšu savu laiku!
Es pārģērbos ērtākās drēbēs :http://www.polyvore.com/cgi/set?id=167732417

* Plkst. 9:25 pm *
Palēnām sāka nākt cilvēki.

You Broke My Heart.Where stories live. Discover now