4. Horror ... Minulost

251 17 6
                                    

Aleš Kara je vrah. Už zabil 3 lidi a nic mu nedokázali. Protože své oběti vždy někam schoval. Nikdy neměl výčitky svědomí, dokud neudělal největší chybu svého života.
Aleš už měl pár týdnů vyhlídnuté dvě oběti. Byla to 10 letá holčička Saša a 11 letý chlapeček Dan. Byli sourozenci, ale nevypadali na to.
Jednoho dne šli společně ze školy domů. Aleš toho využil a nalákal je na bonbóny do svého auta. Odvezl je do lesa, kde měl chatu. Odvedl je dovnitř.

,,Dane, chceš povědět tajemství?" Zeptal se Dana.

,,Ano.'' Odpověděl Dan a nastavil ucho.

Aleš odešel. Když se vrátil, držel v ruce nůž.

,,Teď umřeš.'' Zasmál se a vrhl se na nic nečekajícího chlapce. Propíchl mu krk a pořezal ho. Dan plakal a spadl na zem. Když umíral, naznačil své sestře, aby od tam utekla. Saša vyběhla z boudy a utíkala pryč. Aleš utíkal za ní. Držel v ruce zkrvavený nůž. Saša běžela jak rychle to šlo, ale přece jen je malá a Aleš ji snadno dohnal. Skočil po ní a zarazil jí nůž do hlavy. Saša byla na místě mrtvá. Aleš jí chytil a odtáhl zpět.

Když se vrátil, Dan ležel v kaluži krve. Vzal ho do náruče a obě děti vytáhl ven. Cestou vzal lopatu, pytel a lano. Po pár desítkách metrech se zastavil u stromu. Položil děti na zem a začal kopat jámu. Hodil do ní Dana, a zakopal ho. Vzal lano a hodil ho na větev. Do plátěnného pytle nasoukal Sašu a zavázal ho druhým koncem lana. Pytel pověsil na větev stromu. Obě děti byly pryč. Aleš se vrátil a poklidil. Odjel pryč, ale dveře nechal omylem odemknuté.
Večer si lehl do své postele. Když usnul, měl noční můru. Šel lesem a narazil na strom. Ze země pod ním se sápaly ruce. Z pytle, kterého si před tím nevšiml, vykoukla hlava. Byla celá od krve a lezlo jí maso z tváří. Byla to Saša. Pytel se roztrhl a holčička z něj spadla na zem. Ze země vylezl Dan a začal se k Alešovi plazit. Saša nohy neměla. Byla napůl rozmačkaná, takže se taky plazila. Dan sice nohy měl, ale nemol chodit. Samé kosti mu lezli z těla. Aleš nemohl utíkat. Děti ho chytly a zhodily na zem. Stáhly ho k sobě a roztrhly v půl. Aleš se probudil. Sedl si a promnul oči. Myslel si, že už bude mít klid, ale smůla. Jakmile zase usnul, sen se mu zdál zas. Tak to šlo pořád dokola. Noc za nocí, probuzení za probuzením. Jednou to bylo vážně opravdové. Otevřel oči a před sebou uviděl obě děti. Když rožl, děti byly pryč.
Aleš si lehl a s obavami usl. Po této noční můře před sebou zase viděl ony děti. Chtěl si rožnout, ale nejela elektřina. Děti se přiblížily a začaly po něm sahat. Dan po něm skočil. Aleš se lekl a zkutálel se z postele. Odplazil se do kouta.

,,Vyzdvihnu tě do výšky!" Zasmála se Saša.

Dan zaúpěl: ,,Zakopu tě do země.''

Aleš začal křičet. ,,Nééé! Prosím, néééé. NÉÉÉÉÉ!!!" Deti se mu vsákly do těla. Aleš se zvedl a šel do koupelny. Cestou narážel do nábyku a zdí. Nahnul se přes umyvadlo. Napil se vody. Cítil, jak ho to rozežírá. Začal zvracet a dusit se. Podíval se do zrcadla a uviděl dvě malé děti. Začaly se rozkládat a tekla z nich krev. Zasmály se a ... Aleš vybouchl. Orgány a krev všude na stěnách. Včetně zrcadla. Policisté rozbili dveře. Chtěli ho obvinit za vraždu. V odemknuté chatě byly důkazy. Uviděli Aleše všude na stěnách. Na zrcadle bylo v krvi napsáno: ,,Dan a Saša, děti temného stromu.''

Ahoj,
tento horror byl spíše vyprávěcí. Snad nevadí.

<3et

Nehorrorové horroryWhere stories live. Discover now