3. Horror ... I'm your death!!! 2\2

289 18 6
                                    

Tuto kapitolu věnuju své kamarádce elisjelka@. ;)
POZOR! SPROSTÁ SLOVA!

Neděle ráno
Když se Carrie probudila, byla pošplíchaná od krve svých obětí. Vstala, a šla se vykoupat. Po koupeli si svou špinavou teplákovou soupravu zabalila do pytle, a schovala ho do úložného prostoru pod postelí hned pod laminátovou podlahou o kterém věděla jen ona sama. Vždyť si ho taky sama vyrobila. Vyšla z pokoje a i se Sušim sešla schody. Vešla do kuchyně kde už máma chystala snídani a táta se díval na ranní zprávy. Pozdravila a sedla si, společně se Sušim, na židli. Máma jí dala tousty s máslem a limonádu. Carrie si kousla do toustu, když v tom uviděla reportáž o 6-ti dětech, které našli dnes ráno v parku zabity. Táta Carrie se lekl, a máma se rozklepala strachy. Carrie se jen nevině usmála a srkla si limonády. ,,Kdo by to mohl udělat?" nervózně sikla máma a objala Carrie okolo ramen. Carrie zabořila hlavu do kožichu Sušiho a začala se klepat a houpat ze strany na stranu. Mámu to udivilo a tak se jí zeptala: ,,Carrie, copak je? Ty se bojíš?'' Carrie zavrtěla hlavou a vstala. Odešla do pokoje a na prototypu mobilu si zapla rádio. Na stanici jeli zprávy o tom násilném zabití. Prý na místě bylo moc krve. Nic nenašli, kromě krvavých stop. Sebrali vzorky půdy. Výsledky prý budou za 2 týdny. Carrie se lekla a vypla rádio. ,,Našli tam moje stopy. To né-é ... za-za 2 týdny-y bud-do-ou mít výsledky!!'' plakala Carrie a křečovitě svírala Sušiho packu. Najednou přestala histerčit a zvedla hlavu. ,,Ale, co když ty ostatní potrestám do těch 2 týdnů. Potom se zbavím důkazů a život půjde dál.'' otočila se na medvídka. Méďa se jenom usmíval. Zvedla se z postele a sedla si ke psacímu stolu. Vytáhla papír, nůžky a lepidlo. Ze spodní zásuvky vytáhla noviny ze kterých chtěla Sušimu vyrobit oblečení. :) Otevřela je na nějakém článku a začala stříhat písmenka. Potom je poskládala a postupně nalepila na papír. Nechala ho uschnout a strčila ho do obálky.
Večer
,,Mami? Jdu se projít. Neboj, jsem doma za 5 minut.'' zakřičela Carrie na mámu když si nazouvala boty. ,,Nikam nechoď. Venku se potuluje ten vrah dětí a já se o tebe bojím.'' odpověděla jí máma a zavřela dveře. Carrie nasadila štěněčí oči, ale máma zavrtěla hlavou a vzala jí klíče. Carrie kývla a odešla do pokoje. V noci ale otevřela okno a pomalu se vytratila. Běžela po silnici k domu, kde Ted bydlel. Vylezla po železných kolících, co držely hromosvod, až k pokoji Teda. Pootevřela ho a dopis mu hodila na stůl. Pak slezla a vydala se domů.
Pohled Teda
Ted vyšel schody a zamířil do pokoje. Chtěl si lehnout, když v tom uviděl dopis ležící na jeho stole. Vzal ho do ruky. Na obálce bylo červeně napsané jeho jméno. Otevřel ho a začal si v duchu číst:
,,Drahý Tede,
přijď prosím zítra po škole ke srázu. Vždyť víš, na konci města jak je to zábradlí a pod ním moře. Chci ti něco ukázat.
PS: bude legrace. ;):*
Tvá tajná ctitelka.''
Ted si prohrábl si vlasy. ,,Tak tajná ctitelka, jo?" zasmál se. Tak jo.
Ráno u Teda
Ted vstal a vyčistil si zuby. Vzal si šedé tepláky a bílé tričko s nápisem: ,,Bitches are SWAG!" I když nevěděl, co to je anglicky bitches, věděl, že swag je styl co se teď nosí. Nasadil si flexu s nápisem: ,,Swag''. XD Když vyšel z domu, vypadl jak debil a páchl jak továrna na parfém. Ale, myslel si že je swag, takže byl swag. (No nevím která holka by ho chtěla. Kluk ve 4. třídě, a vypadá jako by vylezl ze třeťáku na střední. XD)
U Carrie ve stejnou dobu
Carrie vstala, vyčistila si zuby a učesala sebe i Sušiho. Do batohu si, kromě učení, zbalila i velice pevný a plochý provaz a plastové rukavice. Před odchodem si ještě vyslechla pokyny od mámy. Ať je opatrná a rozvážná,...
Ve škole si jí zase skoro nikdo nevšiml, za to Tedovy padali k nohám. Tomu se to líbilo a říkal, že by takto měl chodit každý den. Carrie se jen pod vousy smála a říkala si: ,,Chlapečku, dnes jdeš do školy naposled. Od zítra ti začnou prázdniny o něco dříve než ostatním.''
Odpoledne
Ted šel na smluvené místo. Čekal dlouho. Carrie to ale udělala naschvál. Chtěla, aby byl nedočkavý a bavila se nad tím, jak pořád měnil postoje aby byl možná co největší frajer. Když už chtěl jít pryč, Carrie využila toho že se tam nedívá, a zezadu ho provazem chytla okolo krku. Ted to nečekal, a spadl na zem přímo na pachatele. Carrie mu drtila hrdlo provazem a při tom s ním cukala. Ted měl úplně vyboulené oči, ale Carrie neviděl. Jen zábradlí o které se někdo opíral nohou, aby měl větší sílu. Když Carrie viděla, že Ted už nemůže, více zatáhla za provaz a pustila ho. Ted spadl, ale pořád se trochu hýbal. Carrie ho několikrát nenávistně kopla do břicha a do hlavy. Ted krvácel a měl zlomenou přepážku v nose. Poslední co viděl bylo to, jak ho někdo ''kutálí'' přes zábradlí, a  jak padá na mořskou hladiu. Carrie byla šťastná, ale zároveň měla šok. Jak to, že má takovou sílu? Vždyť ona je poloviční oproti Tedovi. Do moře vhodila i jeho věci, a se zkrvaveným provazem šla domů. ,,Další oběť to má za sebou. Teď už jen Alex.'' řekla Sušimu, a provaz mu obmotala okolo krku.
Večer
Carrie otevřela dveře od domu, vyšla schody, otevřela dveře od pokoje a uviděla na své posteli sedět Alex. Carrie stála ve dveřích a křičela. Její máma vyšla z ložnice a zařvala: ,,Carrie, co je? Co se zase stalo?" Carrie chtěla něco říci, ale Alex ji předběhla. ,,To je v pořádku paní Zrvavá, Carrie se mě jen lekla.'' Máma se usmála a promuvila s, teď už klidným, hlasem: ,,Aha. Carrie, klid. Vždyť to je tvá kamarádka Alex. Přišla ti říct, jestli bys jí zítra nemohla donést úkoly.'' ,,My se ještě domluvíme.'' ukončila debatu Alex, a zatáhla Carrie do jejího pokoje. Máma jim zavřela dveře a odešla. Alex se přestala usmívat, a řekla: ,,Takže, zítra mi laskavě dones ty úkoly.'' Carrie špitla: ,,Ale proč neřekneš někomu jinému? Třeba Tedovi?" Alex na ni zvíšila hlas: ,,Nikdo mi to nebere, a u Teda mi to hlásí: ,Volané číslo neexistuje'. Debilní tlačítkový mobil. Já chci dotykáč.'' Carrie se zasmála. Alex to viděla, chytla ji pod krkem a přitlačila ji ke zdi. ,,Tobě je tu něco k smíchu ty jedna slepice? Mně teda ne. Budu dělat že jsem nic neviděla krávo, když mi zítra doneseš ty úkoly. Jasný?!" Vyhrožovala jí a mačkala krk. Carrie musela kývnout. Alex ji pustila a při odchodu dodala: ,,Takže, zítra se budu těšit pičo.''
Carrie si uvědomila, že má dobrou šanci na vraždu. Hned večer si zbalila ostrý nůž.
Po škole
Carrie šla směrem Alexin dům. Před dveřmi si dala pod bundu nůž, a zazvonila. Ke dveřím se došourala Alex a rozespale otevřela dveře. Uviděla Carrie s vražedným pohledem, medvědem a rukou pod bundou. Vešla dovnitř, a zírala na Alex. ,,Tak co? Kde jsou ty úkoly?" arogantně se zeptala Alex a čekala na odpověď. Ale, místo odpovědi Carrie vytáhla nůž a řekla: ,,Úkoly jsme neměli.'' Alex se zasmála: ,,Děláš si prdel? Simťě, dej ten nůž dolů, a nechovej se jak piča.'' Carrie se zasmála a píchla Alex do ruky. Ta zakřičela a začala utíkat. Carrie hned za ní. Alex vyběhla schody a zamkla se v koupelně. Carrie se do koupelny dobívala a křičela: ,,Neboj se, nic se nestane. Jen tě zabiju. Stejně jako ostatní. To přece není tak zlé, ne?" Alex si zalezla do vany a zahrnula závěs. Carrie vykopla dveře a vstoupila do koupelny. Podle kapiček krve poznala, že bude za závěsem. ,,Tady jseš.'' Zasmála se, a píchla Alex, přes závěs, do břicha. Alex zase zakřičela, jenže takovým tónem, že to spíš připomínalo zvířecí křik. Vyskočila z vany na Carrie, a tím si udělala nožem další ránu. Tentokrát do stehna. Měla prořízlou tepnu. Alex se zvedla, kulhavým krokem proběhla schody a spadla po nich na zem. ,,Au-u'' zasténala a zlomil se jí hlas. Otočila hlavu ke schodům, a uviděla Carrie jak na nich stojí. Alex se lekla, a z posledních sil si vlezla do tmy sklepa. Schoulela se tam do klubíčka pod stolem mezi skříní a nočním stolkem její babičky. Carrie vešla do sklepa, a začal zpívat:
,,Když půjdeš do lesa tento den,
uvidíš, budeš se bát... hehe.
Sám nechoď do lesa tento den,
raděj zalez pod kabát.
Chyť mně za rukáv,
bude ti líp.
Ale bacha ne ten barák,
páč tam spím.
Spím tam já,
obluda, co ...''
Carrie to nestihla dozpívat. Alex se totiž pohla a tím shodila stůl nad sebou který ji přistál na noze. Alex vykřikla a Carrie ji uviděla. ,,Ne, prosím! Já nechci umřít! Já ne!!'' Carrie se zasmála a chtěla ji píchnout, jenže před sebou uviděla motorovou pilu. Vzala jí do rukou a nastartovala. Alex zařvala: ,,NÉÉÉÉ!'' Carrie ji do otevřené pusy narvala hlavu pily a rozřízla ji vejpůl. Alex spadla do kaluže krve. Carrie se začala smát. Vyšla ze sklepa, a zamkla ho. Pak se vydala na zahradu. Zničeno nic se začala zase smát. Vzala do ruky nůž a řízla se do obou ruk a na záda. U toho křičela: ,,Já to dokázala! Já! Cha- cha!" Pak vzala sekeru, co ležela opodál, a napřáhla ji. Zaječela: ,,Já jsem Carrie Krvavá!" Sekerou se uhodila do hrudi a zasmála se. Koukala se na nebe a třepala se. Pustila sekeru a spadla na zem. Kašlala a dusila se. Poslední co řekla bylo: ,,Jsem tvá smrt!!!"
Večer našli rodiče Alex Carrie na zahradě, a později i samotnou Alex. Druhý den našli polorozpadlého Teda, jak si plaval po přístavu mezi loděmi. Rodiče Carrie byli předvoláni k soudu, ale nedostavili se. Případ byl odložen. Ale v seznamu zločinů byl nazván: I'm your death!!!

Ahoj,
omlouvám se za neaktivitu. Tak jste se dočkali. Hurá!! Nedivte se tomu, že ve škole o těch vraždách nemluvili. Každý příběh má své chyby. Dále, první polovina té písně je z filmu. Takže žádné připomínky prosím. :) Byla bych moc ráda, kdy jste mi do komm napsali názor. Špatný i dobrý. Omlouvám se za chyby, ale po 1696 slovech se mi to nechtělo číst. Děkuji že jste počkali.

<3et

Nehorrorové horroryKde žijí příběhy. Začni objevovat