1 Min Død

117 3 1
                                    

Eg er strandet på ein strand mellom to sky høge klipper. Og forresten så heiter eg Amira og eg er 13 år. Eg har ein katt som heiter Kitty som er veldig søt og er grå og kvit. Eg er eit enebarn. Eg har ravnsvart hår og rosenrøde lepper. Sjøgrønne øyne. Lys brun hud. Og var på eit cruiseskip. Med mamma og pappa der møtte eg ein søt gutt som heiter Elias. Han kom fra nabo byen og etter 1 uke ble vi sammen. Han er 13 år har lyst brunt hår og sjøblå øyne eit perfekt smil og er så syykt morsom og snill. Men la oss komme til poenget.

Eg var strandet her på grunn av at cruise skipet hadde ein dykker safari og eg svømte meg vill og gjekk tom for luft og besvimte når eg våkna her så var dykker maska mi vekke og det samme va lufttanken og. Eg fant ut at var kanskje ein mulighet til å klatre opp på den ene klippe siden så eg begynte å klatre, men eg datt ned i sjøen igjen. Då svømte eg tilbake til stranden og prøvde på nytt eg var bare cirka 3 meter fra toppen og hadde klatra cirka 7 meter men då mast eg fotfeste. Eg va ikkje forbredt på det akkuratt så eg hadde ikkje skikkelig grep rundt den taggete steinen. Så eg datt rett ned i sjøen og landa med eit smell og så såg eg noko svart som glinste før eg døde og då tenkte eg Så det er det siste eg ser aja. og så lukka eg øynene.

Eg opna øynene mine sakte men sikkert eg følte meg jaggu meg sliten ass. Viss dette var himmelen så ville eg begynt å lure og viss dette var helvete så ville eg og begynt å lure. Når eg såg opp så såg eg bare eit gul/kvit lys. Når eg såg ned så såg eg mange lys. Og når eg såg til begge sidene mine så såg eg blått som gjekk over til å bli svart. Eg kunne føle at eg fløt rundt. Eg skulle svømme oppover siden eg gjekk ut ifra at eg ikkje hadde død og fortsatt va i sjøen men klarte ikkje å svømme. Eg såg ned på beina mine eller det va ikkje beina MINE. Det va ein fiskehale eller ein havfruehale. Så eg gjorde bare det første som falt meg inn eg skreik men det kom ingen lyd bare bobler masse bobler. Wow tenkte eg. Dette hadde eg aldri trudd skulle skje meg, aldri. Eg prøvde å svømme oppover igjen men på ein litt annen måte enn forrige gang. Når eg brøt over flaten så såg eg at sola stod midt på himmelen og at eg va midt utpå sjøen. Så prøvde eg og svømme ned og når eg kom ned så var alt som fylte hodet mitt bare DÆVEN!

HavfruenWhere stories live. Discover now