5.Killer Vs. Killer

1.8K 76 18
                                    

Justinov pohľad:

Kurva!

 Mám streliť? Nemám streliť? Ale čo ti jebe Bieber už dočista??!! Automaticky som vybral zbraň.

Predsa nespravím chybu hneď na začiatku.Prestal som uvažovať a strelil som mu do ruky kde mal zbraň.Nemohol som dopustiť aby ju zabil.Je vodca Elements.

Teraz ešte nie.Príde čas keď ju dám dole.

 Ked si všimla ,že som strelil rýchlo sa otočila k chlapíkovi.Tým že som ho trafil do ruky zbraň mu spadla a on si držal postrelené miesto.Chcel som streliť ešte raz aby som ukončil jeho bolesť ale zastavila ma.

"Nerob to! Toto si vybavím ja!"vytiahla zbraň spoza svojho chrbta a namierila ju na chlapíka."Vybral si si zlý gang na zahrávanie!" ironicky sa usmiala a strelila mu presne do hlavy.

To je ale drzé dievča! Ja čakám kedy konečne niekoho zastrelím a ona mi to preberie.To bude ťažký boj! Cítil som sa ako porazený! A prečo? Lebo toto dievča bude pre mňa dosť silný oriešok.

Ani som sa nenazdal a začala sa prestrelka. Ach bože! Kde som sa to dostal?! Prečo su všetci taký spomalený?? Stál som medzi Diamond,Alfredom a Ryanom.Ani sa nečudujem že ma ešte nesiahli."Kurva Bieber strieľať lebo ak nie tak zastrelím ja ťa teba" vražedne sa na mňa pozrela Diamond.

Nechcel som robiť problémy tak som začal strieľať. Na prvý výstrel som trafil jedného z chlapíkov.No nestrelil som tak aby hned zdochol.Chcel som aby ešte dýchal.

Konečne mám príležitosť sa mu pozerať do očí ked ho zastrelím.Pribehol som ku nemu a kľakol si vedľa jeho bezvládneho tela ,ktoré ležalo na zemi.

"Pozrime sa!" zasmial som sa naňho. "Neboj sa,tvoje trápenie zachvíľu zmizne." mrkol som naňho a namieril zbraň na jeho srdce."Prosím nie.Nerob to." z posledných síl na mňa hovoril.Ironicky som sa zasmial."Posledné slová?"

"Nie..." nestíhol nič povedať a už bolo po ňom.Áno!! Konečne som po dlhej dobe niekoho zabil.Som bezcitná osoba! Som zlý,odporný,nevychovaný! Všetke zlé slova ,ktoré existuju ma dokonale vystihuju.Predsa sa nebudem zahadzovať so špinami.

Víťazoslávne som sa usmial.Postavil som sa a šiel späť k ním.Všetci boli mrtvý.

Hned po prestrelke začali Ryan s Jadenom dávať drogy späť do dodávky.Vedel som ,že tie drogy su len ako zamienka.

Je zvláštne ako si ziskávaju peniaze.V podstate sa im ani nečudujem.Keď toto dievča niekomu niečo povie tak to spraví.Nikto by neodolal jej pohľadu. Ani ja. Pán Bieber! Je kurevský dokonala.

Za to aby som ju vyprášil v posteli by som dokázal vraždil!Zasmial som sa nad svojou myšlienkou a nastúpil si do auta.Čakal som kedy všetko daju do dodávky.Po pár minútach sa mojom Range Rovere otvorili dvere.Stála v nich Diamond a sadala do auta.

"Ešte stále o mne pochybuješ??" vysmievala sa mi.

"Ja-Ja.Ano! Stále, pretože nebyť mňa tak si mrtvá." začal som sa obraňovať.

"Si nemožny Bieber.Toto je len začiatok!" päsťou udrela po palubnej doske auta.

"Bacha! Toto nie je tvoje auto! Už to viac nerob." mojmu auto nikto ubližovať nebude.

"A ak nie Bieber?! Čo spravíš?" približila sa bližšie k mojej tvári.Ta si ale trúfa.To sa mi páči.

"Tak s teba vyšukám dušu! Zlatko." mrkol som sa ňu.

Približila sa ešte bližšie.Svoju ruku položila na moje koleno čím sa moje telo naplo. A kurva! Nech nejde vyššie.Prosím nech nejde vyššie.Teraz nie.

Nestihol som nič spraviť a zatrúbilo auto.Pozrel som sa cez predné sklo a videl ako idú auta preč.Zobral som jej ruku a dal ju preč.Naštartoval som auto a šiel za nimi."Strachoput." pošepkala si popod nos a jemne sa zasmiala.

Však ty uvidíš doma zlatko!......

Tak čo myslíte? Diamond je dosť odvážna však??Vždy som chcela písať story kde nieje Justin ten zlý a dievča kvoli jeho problemom plače a bla bla bla..Chcela som aby si boli obidvaja rovný!

Baby upozorňujem Vás že tu nepojde o žiadnu lásku.Každy príbeh o jussovy je stále taký isty.Zamiluju sa a hotovo...Ale toto také nebude!

Klikajte na *VOTE* a *LIKE*. Ak máte nejaké veci ktré by ste chceli zmeniť alebo ktoré by tam trebalo dať tak napíšte.Nepohnevám sa. 

Milujem Váááás :**

Killer VS.KillerWhere stories live. Discover now