2. Killer VS. Killer

2K 74 11
                                    

Justinov pohľad:

Moje staré 'ja' sa vracia.Už by bola na čase nájsť si nejakú bezvinnu obeť a rozstrieľať jej mozog.

Vďaka Fredovi konečne budem cítiť a vidieť to ako ma moja obeť prosí o zľutovanie.Ten pocit,keď život obete závisi na Vás.Dúfam ,že Fredo vybavil to aby som mohol s jeho gangom ísť na ďalší kšeft.Dostal by som peniaze a dobrý pocit z toho že som konečne niekoho zabil.

Áno som bezcitná sviňa ,ktorá nemá štipky zľutovania.Predsa nebudem nejaká mäkkota.Som predsa chlap.Som chladný a krvilačný vrah,ktorého sa každy bojí.Svoju prácu robim dokonalé.

Nikto nevie že zabíjam ľudi,pretože dôkazy ktoré by svedčili proti mne viem dokonalo upratať.Je zvláštne že mám 19 a na krku vyše 20 vrážd. Ironia osudu. Z môjho premýšľania ma prebral mobil.Rychlo som ho vybral z kapsy a pozrel sa na obrazovku.Fredo. "Počúvam." zdvihol som mu."Bro,mám pre teba dobrú správu.Dnes ideš s nami." nadšene mi povedal do telefónu."Vážne? Brácho díki" vdačne som mu odpovedal."Nemáš zač.Počúvaj poď k nám.Bývame kúsok za mestom.Určite vieš kde." z jeho slov som vytušil že sa usmieva.

"Myslíš ten veľký dom s bazénom?" Ak je to ten dom na ktorý myslím ,tak si potom žijú slušne."Áno presne ten.Zatiaľ sa maj."Fredo sa pozdravil a zložil.

Uhmmm,takže veľký dom,veľa prachov.To by sa mohlo hodiť.Zaujímalo by ma kto velí ich gangu.

Elements su nebezpečný.Každy o tom vie.Ale nikto neviem kto je na ich čele.Možno je to nejaký sráč,ktorý sa bojí ukázať.

V Las Vegas su najznámejší gang.Vždy im je v pätách polícia ale nikdy ich neusvedčili z ničoho.Žiadné vraždy,žiadne pašovanie,žiadné prestrelky.Proste nič.

AKo je možne ,že svoju prácu robia tak dokonalé?! Ale no tak Bieber,aj ty svoju prácu robíš perfektne.Si proste najlepší.Na teba nemá nikto. Hlasy v mojej hlave sa ozývali tak ako vždy ked si hovorím aký som úžasny.NARCIS.

Bolo by lepšie keby som vyrazil za nimi.

Diamond Pohľad:

"Chlapcí."zvolala som na celý dom.Zachvíľu sme museli vyraziť, ale ako vidím im sa príliš nechcelo.

"Chlapcí"skríkla som ešte raz."Veď už ideme." počula som ako z poschodia kričí Jaden.Po pár minútach sa všetci dotrepali dole do haly."Konečne." jemne som sa zasmiala a pokračovala"Fájn chlapci,všetko je pripravené.Drogy su v dodávke,zbrane tak isto a každý ma jednu zbraň pri sebe.Zachvíľu vyrážame." dokončila som a opravila si neposlušny prameň vlasov."Ohh,a Fredo kde je ten tvoj kamoš?" nechutne som otvárala usta ked som si spomenula na toho týpka."Mal by tu zachvíľu byť." v tom niekto zatrúbil."Vidíš hovoril som." mrkol na mňa a kráčal k dverám.Všetci vyšli.Ako posledná som zamkla dvere a kráčala k autám.

Na príjazdovej ceste som zbadala čierného Range Rovera. Žeby to bol Fredov kamoš? Sama seba som sa pýtala.Mal dosť dobré auto.Chlapci šli k nemu.Šla som ako posledná.Ako vodca tohoto gangu som musela dávať na všetko pozor a byť zodpovedná.

Ked som všetko skontrolovala kráčala som k chalanom.Tí sa zatiaľ bavili s pravdepodobne novým členom gangu.Chcela som sa s ním zoznámiť.

Predrala som sa cez chlapcov až k nemu.

Zalapala som po dychu keď som ho uvidela.

Tak tu je druhá časť story..Ak sa Vám pačíla tak klikajte na *VOTE* alebo *LIKE*....Názory na túto story by potešili :**

Killer VS.KillerWhere stories live. Discover now