,,Už bude jenom dobře"

4.4K 177 3
                                    

Sarah

,,Tak co se stalo?"znovu jsem se zeptala Doma a položila jsem nohy na studenou podlahu bez koberce,ale pořád jsem seděla na posteli.

,,No,víš...No prostě jsi nezvládla smrt tvého bratra a neměla jsi už náladu na to žít"řekl pomalu a smutně, přičemš mi ucukával pohledem.,,Cože?!"skoro jsem zařvala a nohy,které doposud leželi na podlaze jsem přitáhla k bradě.Cože jsem to udělala?Já jsem chtěla spáchat sebevraždu?Vždycky jsem si říkala,že řezání a sebevraždy jsou jen pro krávy,a že to nikdy neudělál,ale teď,teď jsem to udělala,sáhla jsem si na život a to jen kvůli otci,no vlastně John,protože se mu otec říkat nedá,kterej otec prodá a zabije svoje děti?Takovému člověku se nedá říkat rodič.

Začala jsem prečet jako,když jsem se dozvěděla,že je můj bratr mrtvej.Hlavu jsem položila na kolena,která jsem měla přitisknutá u brady.Najednou jsem na zádech cítila mrazivý dotyk a následné obejmutí kolem pasu.Ruce,které mě obíjmaly patřily Domovi,překvapivě.Jedním rychlím pohybem si mě posadil na klín a začal se se mnou kolíbat ze strany na stranu,čímž mě uklidňoval.

,,Už bude jenom dobře,noboj"pošeptal mi do ucha a ve mě to vyvolalo,jakoby pocit opory a uklidnění.

Kolem nás už bylo šero.Pořád jsem mlčky seděla na Domově klíně,přičemž mi něco pořád šeptal do ouška.Jeho slova mě zázračně uklidňovala a říkala,že už nic zlého nebude,čemuž jsem věřila,i když jsem věděla,že to není pravda.

Od malička jsem se řídila tím,že když něco nového,dobrého příjde,tak něco musí odejít.V tomto případě je tan nový Dominik a ten co ,musel odejít brácha,ale moc mě to neuklidňovalo,spíše naopak,protože jsem si začala vyčítat Jasonovu smrt ,i když vím,že ho zabil otec.

Tma kolem nás byla větší a větší a já jse byla čím dál tím víc unavenější.Dominik mě pořád houpa v klíně,byl pro mě něco jako psychická podpora.Vypadalo na něm,že se mně snaží chránit,chránit před okolním světem.

,,Vadilo by ti,kdybych už šla spát?"zeptala jsem se do hrobového ticha,které nic nepřerušilo,mimo mého hlasu.,,Spi zlato,dnes toho na tebe bylo moc"řekl a pohladil mě po vasech.Lehla sem si na postel,zády k Domovi,který mě hned objal  a přitiskl se na mě.,,Dobrou noc lásko"pošeptal mi ještě do ucha.,,Dobrou noc"odpověděla jsem a zavřela oči.

Ahoh,tak po dlouhé době kapitola.Omlouvám se,že dlouho nevišla,ale znáte to, pololetí.Zvlášť u mě ještě třikrát hektičtější než u všech,protože všechny věci nechávám na poslední chvíli.Jinak kapitoly by už měli vycházet pravidelně.Moc díky za votes a komenty,které mě povzbuzují k psaní.Dobrou noc jste nej:)♥

Ineverstopdream

The secret men of Mafia         [česky]Kde žijí příběhy. Začni objevovat