Son Pişmanlık Neye Yarar ?

26 0 0
                                    

Biliyorum çok uzun bir ara oldu ama sınavlar vardı kusura bakmayın. Multide Aylin'in Umut ile buluşurkenki kıyafetleri var. Vote ve yorumlarınızı bekliyorum. Iyi okumalar.

Aylinden

Acaba bu sefer Umut bey ne zırvalıycak. Off of okuldan sonra eve gidip üstümü değiştirdim. Ve saat yedide Mado cafedeydim. Umut masaların birinde beni bekliyordu. Umut beni görünce ayağa kalktı. Selamlaştıktan sonra Umut lafa girdi.
U:Aylin direk konuya giricem. Ben evet bir hata yaptım ama çok pişman oldum. Ben seni çok seviyorum. O günde seni bu yüzden öptüm. Lütfen bana bir şans daha ver.
Umut konuşurken anılarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.
A:Sen bana o hatayı yapmıyacaktın çocukluğu geçtim sen beni lisede bile aldattın. Sen şimdi karşıma geçip seni affetmemi bekliyorsun. Saçmalama!
Konuşurken gözlerimden yaşlar akmaya başladı.
U:Çook özür dilerim be-ben çok özür dilerim gerçekten. Nolur affet beni.
A:Asla!!!
Masadan kalkıp eve gittim ve geceliklerimi giyip yatağa girdim. Mabel matiz bir hadise varı açtım.

Vurgunum sana bir mahkum gibi Uykular haram bir zehir gibi Aşığım fakat hasretin deli Ezelden beri Bir hadise var kimse bilmiyor Olmuyor bende deprem olmuyor Hiçbir şey beni böyle sarsmıyor Bir senin gibi Mühürledim seni kalbime Kurşunlar işlemez ciğerime Zincirledim seni kalbime Anahtarları yok denizlerde Şeytan diyor ki tövbeler etmeli Uğrunda yüz kere bin kere ölmeli Cehennemde bile zulmetsen de Yok, bir seni sevmeli Gözlerin hoyrat ihanetler gibi Ellerin soğuk zemheriler gibi Kalbin buz tutmuş son nefes gibi Soğuk olsa da Bir hadise var kimse bilmiyor Olmuyor bende deprem olmuyor Hiçbir şey beni böyle sarsmıyor Bir senin gibi

( arkadaşlar şarkı soözlerini ayarlayamadım. Kusura bakmayın :( lütfen)

Umarım bu olaya alışırım ve umarım başka bir vakka olmaz.

Kısa oldu ama olsun. Umarım beğenirsiniz. Mucks mucks :)

Sonsuz AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin