Soru İşareti

36 0 0
                                    

Umarım beğenirsiniz. selinkrkc0 itahaf ediyorum. Multimedia da Aylin'in okul kıyafeti var.

Aylinden

Şoktaydım... Tek kelimeyle şoktaydım. Ayrıldığımızda Umuta tokat atmıştım sonra ağlayarak arabama binip eve gitmeye başladım. Korkuyordum tekrar bağlanmaktan ve tekrar terk edilmekten korkuyordum. Yolda giderken whatsapp grubundan eve gittiğime dair mesaj atıyorum. Eve geldiğimde direk nutella ve damak çikolata stoğumdan 1 kavanoz ve 2 paket olmak üzere sürahi ve bardakla salona gidiyorum. Hem ağlayıp hem çikolata yiyip hemde su içiyorum. O kadar çok yorulmuştum ki kendimi yatağa atıp uykunun kollarına bırakıyorum.

*******

Sabah uyandığımda makyajım yüzüme bulaşmış ve elbisem kırışmıştı. Yataktan kalkıp makyajımı temizleyip duşa giriyorum. Duştan çıktığım da kızlar uyuyordu. Bende üstümü giyinip kahvaltı hazırlamaya başlıyorum. Mini kekler, sucuklu yumurta, çay, kahvaltılıklar ( peynir zeytin bal vb.) koyuyorum.
Sonra sosilleri de kızartıp onlarıda yerleştirdikten sonra kızları uyandırmaya gidiyorum. Kızları uyandırmak ölüm valla şu tavana kendimi assam daha az acı çekerim. Neyse zar zor kalkıyorlar. Kahvaltı ederken yine soru yağmuru.
Du:Kızım niye apar topar gittin yine noldu ya?
A:Ya şimdi ben hava almaya çıktım ya işte o zaman Umut arkamdan geldi. Sonra bana dedi ki ''seni tanımadığımı zannediyorsun dimi dedi''.Ben şok oldum nasıl ya felan dedim sonra işte ilk öpücüğümü aldığım kız dedi neyse biz biraz tartıştık felan ben buna biraz saydırıyordum felan sonra geldi bu beni öptü.
Du-De-Ga:NEHHHHHHHHHH
A:Maaleseff :(

******


Kızlarla biraz daha konuştuktan sonra hazırlanıp okula gittik.(kıyafet multide) Okula gelince yeni bir şok Umutla aynı okuldayımm. Off neyse dersler felan derken çıkış vakti geldi. Çıkarken Umut arabamın oradaydı.
U:Bu akşam saat 8'de Mado cafede buluşalım lütfen.
A:Neden?
U:Konuşmamız lazım.
A:Peki gelirim. dedim ve arabama binip eve gitmeye başladım.

Acaba neler olacak.

Merhaba umarım beğenirsiniz. Ben zor da olsa bölüm göndermeye çalışıyorum. Lütfen sizde vote ve yorum atın.

Sonsuz AşkWhere stories live. Discover now