Presentatie

18.2K 474 69
                                    

Salam Aleykoum,

Als eerst wil ik jullie meedelen dat dit verhaal fictie is.

Ik? Ik heet Myriam. Ik ben 17 jaar en een paar maanden oud. Ik ben Senegalees. Ik woon in Drogenbos. Uiterlijk? Ik ben niet echt groot en ook niet echt klein. Ik heb lang bruin haar. Ik heb bruine ogen. Ik ben wel licht van huidskleur. Ik ben lief, maar als je me zoekt dan vind je me. Ik laat mij niet doen door andere. Ik ben koppig en heb een grote trots. Ik zet bijna nooit de eerste stap.

Wat jullie over mijn gezin moeten weten is dat ik mijn vader heb verloren op een jong leeftijd, als ik me het goed herinner was ik  12 jaar oud. Mijn broers dealen drugs om mijn moeder te helpen zodat ze de huur kan  betalen. Mijn moeder is mijn voorbeeld. Ze is de vrouw van mijn leven. Ze is altijd sterk geweest. Ze heeft altijd alles voor ons gedaan.

Ik heb 3 broers :

Dybril: Hij is 20 jaar oud. Hij is echt wel knap, maar de schoonheid zit ook in ons familie. Het nadeel is dat hij drugs dealt, maar toch is het een schat van een broer. Hij en ik hebben echt een sterke band, maar hij is soms te beschermend.

Mory: Hij is 21 jaar oud. Hij?  Hij is de soort gast die van het ene naar het andere gaat. Hij speelt alleen maar met hun gevoelens. Hij dealt ook drugs. Hij en ik hebben echt geen band, we kunnen elkaar echt niet hebben.

Moussa: Hij is 16 jaar oud. Hij is de jongste van ons allemaal. Hij dealt geen drugs. Hij speelt ook wel soms met meisjes, maar veel minder tegenover Mory.

Mijn moeder:

Nefra: Ze is 45 jaar oud en single. Na de dood van mijn vader heeft mijn moeder besloten om niet terug te trouwen omdat ze te veel van mijn vader hield en het ons ook niet wilde aandoen. Mijn broers waren daar mee eens en ik ook. Ik wil niet zomaar 'een nieuwe vader' hebben. Voor de rest is mijn moeder best wel klein. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen. Ze draagt geen hoofddoek, maar ze is wel islamitisch opgevoed en wij natuurlijk ook.

Mijn vrienden :

Leyla: Ze is 17 jaar oud. Ze is van een Marokkaanse afkomst. Ze heeft blauwen ogen. Ze heeft een donkere huidskleur. Ze is mijn beste vriendin. Wij kennen elkaar sinds het eerste kleuterklas.

Kenza: Ze is 17 jaar oud. Ze is afkomstig van Algerije en Tunesië. Ze heeft bruine ogen, lang haar.

Khadija: Ze is 17 jaar oud. Ze is ook Senegalees. Ze heeft zwarte ogen, lang haar. Khadija beschouw ik als mijn zus. Ze is er altijd voor mij geweest. Ik hou echt van haar.

Anaas: Hij heeft bruine ogen en is best wel lang. Hij is van een Algerijnse afkomst. Anaas is niet enkel mijn beste vriend maar mijn broer, mijn man, mijn wereld. Hij is echt een geweldige persoon daarom dat iedereen hem ook wilt. 

Jullie zullen de andere personages leren kennen in het verhaal.

Jullie kunnen zeggen dat ik niet veel vrienden heb, maar dit zijn mijn echte vrienden. Ze zijn er zowel in de goeie als in de slechten tijden.

Sorry voor de spellingfouten, niet iedereen is perfect ! 

Geniet ervan en hopelijk vinden jullie het wat ! Blijven stemmen en Delen ! 

Vergeet mij niet toe te voegen;

Snap: Insafj

Insta: Insaf y'sfi

Fb: Insaf y'sfi

Love

Hij Heeft Mij Ontvoerd Om Erna Van Mij Te HoudenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu