Jak to mám říct...

6.4K 290 0
                                    

Nick

Když se mi povedlo vyhodit mého otravného bratra tak mi Jess pomohla se obléct. Přišli jsme do kuchyně, ale tam nás čekalo malé překvápko. Moji rodiče seděli u stolu a pozorovali nás. 

,,Stalo se něco?" zeptal jsem se nejistě. 

,,Ne broučků." řekla má matka a šla umýt nádobí.

,,Nicku musíme si promluvit...o samotě." řekl můj otec. Jess jsem poslal směrem do knihovny a já si přisedl a poslouchal. 

,,Víš Nicku...musím ti něco říct. Říká se mi to blbě kvůli tomu co se stalo mezi tebou a Jessicou, ale měl by jsi ji hlídat synu.". 

,,Co se děje tati? " zeptal jsem se už se strachem. Jeho slova mě dost znepokojila.

,,Její otec je mrtví, ale psy jsme stihly zachránit. Nicku oni šli pro ni.''. Sevřel se mi žaludek. Můj otec chce, abych jí ublížil touhle informací. Sakra. Náhle někdo zazvonil. Naše služebná Grace šla otevřít. Ve dveřích stál Mike, můj nejlepší člověk z ochranky s pěti psy. 

,,Jsou v pohodě?" zeptal jsem se a on jen přikývl. V tom tam vtrhla Jess z knihovny. Doufám, že neposlouchala ten rozhovor, ale to by asi nebyla tak šťastná.

,,Miláčkové moji tak jste mi chyběli! '' řekla a psi k ní vesele běželi a začali ji olizovat. Když se její ,,smečka vlků" uklidnila podívala se na mě a dala mi ten nejtěžší úkol. 

,, A kde je táta?". Já jen na ni koukal. Podívala se na mě a pak na Mika a zřejmě jí to došlo.

,,Ne...ne on...on nemůže být..." zakoktala a začala brečet. Já jsem k ní přišel a objal ji. 

,,Ššš to bude dobrý Jess máš přece mě.". Svou hlavu s brekem položila na mé zraněné rameno a já jí dal polibek do vlasů. Z ničeho nic po mě vystartoval Alfa s velmi agresivním štěkotem. Jess rychle řekla něco v cizím jazyce a Alfa se stáhl za ní. 

Jess

Nemohla jsem tomu uvěřit. Můj otec byl mrtví. Nikoho už jsem neměla kromě psů a Nicka. Seděla jsem na gauči v obýváku s teplým čajem. Vedle mě byla Nickova matka a Nick, který mě hladil po vlasech.

,,Bude to v pořádku Jess. Můžeš tu být jak dlouho chceš." řekl Michael (Nickův otec). Alpha mu začal cpát svojí hlavu pod jeho ruce. Michael ho začal hladit a dodal.

,,A psy tu můžou být taky." začal se smát, když mu Alpha začal olizovat vesele ruku. Stejně bylo vidět, jak Nicka nenápadně sleduje a byl opět připravený vystartovat.

,,Půjdu na záchod." oznámila jsem a šla jsem po schodech do Nickovo koupelny. Jakmile jsem si odskočila stála jsem před zrcadlem a koukala na své ubrečené oči. Bylo mi zle. Sjela jsem zády po dlaždicích a dala se znovu do pláče. Náhle někdo začal bušit na dveře. Měla jsem zamčeno takže se nedostal dovnitř.

,,Jess jsi v pohodě? Jess."začal volat Nickolas. Já jsem se rozhodla skončit se životem. Vzala jsem do ruky Nickovu zbraň, která ležela u špinavého oblečení a už jsem byla připravená to udělat.

,,Jess otevři nebo ty zasraný dveře vyrazím." ozývalo se z poza dveří stále dokola.

Já přiložila zbraň k hlavě. V tom se ozvala rána a pak střelba ze zbraně.

Dcera Mafiána DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat