Koupelna

5.9K 249 9
                                    

Ozvala se rána a střelba. Kulka trefila dlaždici, která spadla do umyvadla. Rána byla od toho jak Nickolas vyrazil dveře. Lekla jsem se, ale hned jsem vrátila zbraň k hlavě a už chtěla střílet. Nick mi odvrátil hlaveň od spánku. Nick mi zbraň vyrval z ruky a odhodil ji někam pryč.

,,Děláš si prdel? Proč si se chtěla zabít?" začal na mě řvát. V jeho očích byl vidět hněv a smutek. Já měla stále oči plné slz. Nick mě objal a zeptal se znova tentokrát klidným hlasem. 

,,Proč si se chtěla zabít?".

,,Já už nic nemám. Ztratila jsem všechno." odpověděla jsem smutně a slzy tekly stále větším a větším proudem.

,,Vždyť máš přece mě." dodal a políbil mě. Začala jsem spolupracovat a vyvolala válku našich jazyků. Začal mi sundávat triko. Rozpojila jsem naše rty a udělala to samé s jeho černým tílkem, které měl na sobě. Projela jsem si ho svým pohledem od jeho svalnatých ramen až k...k jeho bouli mezi nohama. Lehce jsem se pousmála a on si toho všiml. 

,,Tak ty se budeš smát jo?" řekl a šibalsky se na mě usmál. Vysadil mě na bílou skříň s ručníky. Rozepnul mi kalhoty a dal je dolu. Pomohla jsem mu rozepnout mou podprsenku. Jelikož jsem seděla tak mu nešli dolu kalhotky, a proto je přetrhl.

,,To byly moje oblíbené." zakňourala jsem. 

,,Koupím ti jich kolik chceš." odpověděl a klekl si na kolena, aby mi mohl dát hlavu mezi má stehna. Začal mi olizovat vchod do mé vagíny. Jezdil pomalu jazykem nahoru a dolů a já nemohla vydržet to vzrušení. Poté přidal dva prsty a pomalinku je strkal do mě. Lehce přidával na tempu a přitvrzoval. Myslela jsem že se zblázním. Bylo to jako mučení. Krásné mučení. Najednou přestal. Hodila jsem na něj vražedný pohled. 

,,To máš za to hihňání.". Pak si sundal kalhoty i s boxerkami. Jeho "kamarád" byl hodně velký a já začala mít strach. Rozhodla jsem se že mu to řeknu. 

,,Nicku víš...já...já jsem to ještě s někým nedělala." řekla jsem a cítila se trapně. Dal mi pusu na nos. 

,,Neboj budu něžný." odpověděl. Naslinil si dva prsty a ještě mě trošku navlhčil. Vzal si ho do ruky a opatrně do mě vnikl. Já sykla bolestí. 

,,V pohodě?" zeptal se. Já jen přikývla. 

,,Jestli nechceš nemusíme to dělat." zeptal se starostlivě. 

,,Ne, prosím. já to chci.". Nick přikývl a začal se s ním pomalu pohybovat ve mě. Pak postupně přitvrdil a já vzdychala a křičela jeho jméno. Určitě to musel slyšet celý barák. Po chvíli jsme se oba udělaly a začali jsme se objímat. Nick mě opatrně odnesl do své postele a já mu usnula v náručí.


Dcera Mafiána DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat