Welcome in Capitol

225 11 4
                                    

Je 8 hodin večer.Máme jenom 2 hodiny do odletu na misi.Celý den jsem strávila s rodinou a Peetou.A taky jsem se snad celý den modlila pro Peetovo bezpečí.Jestli se mu něco stane nebo Finnickovi a Galovi.Neodpustím si to.Nikdy.

Jsem u sebe v ubikaci sedím před zrcadlem a dívám se na svůj odraz. "Ach,Katniss kam jsi to došla.Začalo to ochranou Prim,končí to ochranou celého Panemu." řeknu si a přemýšlím nad vším co se v poslední době stalo.Položím svou hlavu na mé dlaně a promnu si oči. "Je čas." řeknu si a jdu do sprchy.Kapky sprchy jsou tak příjemné že se mi nechce teplo sprchy ani opustit.Když si potom zapletu vlasy do copu,aby mi co nejméně zavazely obleču si můj reprodrozdí oblek.Obléct se do něj je boj a nakonec otevřu truhlu v které mám ukrytý můj luk.

"Tak jsi mi chyběl." řeknu luku a pomalu přejedu přes šípy v toulci.Tři barvy každá symbolizuje jinou smrt.Jak pošetilé.Přehodím si luk přes záda a vydávám se na cestu přímo do srdce Capitolu.

V hangáru kde na nás čeká vznášedlo vidím všechny ty lidi,kteří jsou za mě schopní dát i život.Peeta stojí z Finnickem a povídají si.Jenom na ně mávnu a oni mi i mávnutím odpoví.Člověk za kterým chci teď jít je Gale.

"Vojáku,pohov!" řeknu za Galovými zády a on se hbitě otočí a z překvapeným výrazem řekne "Katniss.Ahoj." Já se jen usměju a řeknu "To už ani neumíte přivítat svého vedoucího vojáku?" On se ke mě přiblíží a řekne "Ne madam!" Já se zasměju a v tu chvíli už ho držím kolem krku. "Chyběl jsi mi." řeknu a bradu si opřu o jeho rameno. "Ty mě taky Katniss.Ty mě taky." řekne a já cítím jeho ruku v mých vlasech.V ten moment se odtáhnu. "Jak se ti vede?" zeptám se a nevinně se usměju. "Vše je fajn.A co ty?Co rodina?" zeptá se "Vše je super.Máma i Prim se mají dobře jenom si dělají starost o mě.Ale to přejde." řeknu "A počkat nikdy jsem tě neviděla tak zářit.Nějaká holka v životě?" řeknu a škádlivě ho bouchnu do ramene. "Je tu jedna.Ale ty víš že vždycky budeš mít ty speciální místo v mém srdci." řekne a chytí mě za ruku a já ruku odtáhnu.

"Tak všichni nastupovat.Odlétáme za 15 minut." vykřikne Boggs a všechny nás nahání do vznášedla.Sedám si vedle Peety a vedle mě si sedá Boggs.Peeta mě na pozdrav letmo políbí a chytne mě za ruku. "Vy jste moje dvě zamilované holubičky že ano?" řekne Finnick opře si hlavu o sedačku a ukáže zase ten svůj úsměv.Peeta se tomu zasměje.

"Katniss?" řekne Boggs a já se na něj otočím. "Připravte se na to že je tady každý pro vás.Na vaši ochranu.Protože ve vás všichni věří.A hlavně Peeta." řekne a ukáže prstem směrem k Peetovi.Peeta náš rozhovor neposlouchá je příliš zabraný do rozhovoru s Finnickem,ale jeho ruka byla zaujatá jenom tou mojí. "Já vím." řeknu a moje mysl se celá naplní špatnými myšlenkami co se může stát v Capitolu.Peetova smrt,Peeta zajatý a mučený Snowem. "Já ho ochráním." řeknu a podívám se na Boggse. "Katniss nezapomeňte jedeme na místo na kterém strávil čas plný mučení a špatné vzpomínky najde na každém rohu." Podívá se na mě "Já ho neztratím znovu,už nikdy.Pomůžu mu při všem špatném." řeknu a on jen přikývne a otočí se a dívá se před sebe.

V tu chvíli vzlétneme.Celou cestu mlčím a přemýšlím.Až do té chvíle než mě z myšlení neprobudil můj zachránce. "Katniss co se děje?" řekne Peeta a stiskne moji ruku pevněji.K Peetovi se přidá i Finnick a oba čekají na odpověď.Přijde mi to vtipné jak tam oba sedí a dívají se na mě.Začnu se smát "Nic se neděje.Nebojte." řeknu a oboum jako by spadl kámen ze srdce.Nesmím o ně přijít ani o jednoho z nich.

Zničehonic nic nám pilot oznámil naši polohu. "Za 30 sekund jsme u hranic do Capitolu.Vypínáme světla,noční vidění zapnuto.Teď budeme doufat že si nás nevšimnou." řekne pilot a my se nacházíme v černo černé tmě,která je kolem nás.S Peetou se pořád držíme za ruce a posloucháme pilotovo odpočítávání. "10,9,8,7,6,5,4,3,2,1.Vítejte v Capitolu dámy a pánové.Pojďme jim ukázat čeho jsme schopni." řekne pilot a všichni kolem se nadechnou radostí. "Jsme tady Katniss.Zvládneme to." řekne Peeta a políbí mou ruku.Usměji se "Já vím Peeto,ale něco se mi na tom nelíbí."

Ahojte tak po dlouhé době je tu nová kapitola. Omlouvám se že to trvalo dlouho,ale v poslední době toho mám moc.
DĚKUJI za trpělivost a doufám že kniha se vám pořád líbí a že se bude zlepšovat.
Áďa <3

आप प्रकाशित भागों के अंत तक पहुँच चुके हैं।

⏰ पिछला अद्यतन: Jan 03, 2016 ⏰

नए भागों की सूचना पाने के लिए इस कहानी को अपनी लाइब्रेरी में जोड़ें!

Hunger Games New Beginingजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें