Live nightmare

238 15 1
                                    

Usla jsem.Ale tentokrát bylo vše jiné,jediné co jsem cítila byla Peetova přítomnost a díky tomu bylo taky jednoduché pro mě se probudit.Je tady už žádné noční můry.

Nahnu se a lehce ho políbím na rty.S malým úšklebkem se začne vrťet a otvírá oči. "Dobré ráno." řekne "Dobré ráno.Kolik je hodin?" zeptám se a sedám si na postel. "Nevím,v Capitolu jsem ztratil pojem o čase." zasměje se a já se podívám na hodiny,které visí nad dveřmi od pokoje. "To už je 9 hodin?Proč mě nikdo nepřišel vzbudit?" zmateně hledám své boty

"Asi tě hledají,Katniss a nenapadlo je ze bys mohla být zrovna tady." V tu chvíli jak to Peeta dořekl pomalu se dveře otevřely.

Šedá čepice,splývavé blonďaté vlasy a neoholená brada.Haymitch. "A tak tady si zlatíčko,omlouvám se že vás ruším,ale rozvrh tu má každý a ty jsi měla být už 20 minut u Coinové.Ty víš jak ta ženská nesnáší nedochvilnost!" řekl a já jsem políbila Peetu na tvář. "Kdy tě zase uvidím?" pošeptal mi do ucha "Neboj se, uvidíme se." a odcházím z pokoje společně s Haymitchem.

"Proč si mě nevzbudil dřív?" ptala jsme se ho s podrážděním v hlase. "Zlatíčko,kdyby jsme tě mohli najít jsi už vzhůru dávno.A co jste vůbec dělali děcka?" ptal se mě a já se okamžitě zčervenala "Proč se ptáš!" už nic neřekl a jenom jsme pokračovali chodbou ke Coinové.

Už to bylo tady,velké dvojité železné dveře.Haymitch si stoupl přede mě a otevřel mi dveře jako pravý gentleman. "Děkuji pane,takového tě neznám." on jen přikývl a já prošla dveřmi.

Je tady sedí na polstrované židli,z nějakého důvodu má jen ona pohodlnou židli,zatímco my musíme sedět na kusu kovu. "Dobré ráno slečno Everdeen,jakou jste měla noc?" žádné výčitky že jsem přišla pozdě.To se mi nezdá. "Dobré ráno,prezidentko.Překvapivě jsem se nevyspala zrovna bez nočních můr,ale jinak velice dobře." obrátila se na židli a podívala se na mě.

"Slečno Everdeen konec těch přátelských řečí,musíme vyřešit jednu důležitou věc." Bojím se zeptat jakou,tak ji nechám domluvit. "Jedná se o vašeho milého,o Peetu Mellarka.Spousta lidem ve 13.kraji se nelíbí ho jen tak tady opečovávat a hlavně bez spravedlného soudu." řekla a já neměla slov.

Bouchnu pěsti do kovového stolu přede mnou. "Nechte mě objasnit tu situaci co teď řešíme,já vám slíbila že budu tou vaší hvězdnou tváří revoluce,když vy necháte Peetu na pokoji.Neprošel si snad dostatečným peklem?" Střídám emoce.Jsem naštvaná,smutná.

"Slečno Everdeen nejde tady jen o mě.13.kraj je plný lidí,kteří chtějí spravedlnost." Opřela se o opěrku židle,aby vypadala honosněji a já šla k ní.

"Jestli mu něco uděláte,jen zkřivíte vlas já se postarám o to udělat vám z života peklo." řekla jsem jí a odešla jsem ke dveřím kde na mě čekal Haymitch.

"Slečno Everdeen,k revoluci dojde i bez vás.A zároveň soud se může uskutečnit pouze kdy bude souhlasit aspoň půlka rady.V které sedíte i vy,jestli se nemýlím.Takže k soudu nemusí vůbec dojít."

Zavřu za sebou dveře a odcházím do své ubikace.

Hunger Games New BeginingDonde viven las historias. Descúbrelo ahora