Primul Capitol-Viata Mea

75 4 2
                                    

Dupa cum bine am spus,voi posta 2 capitole pe saptamana so.... "Let the games begin" i guess =>>. Presupun ca titlul zice tot.... in acest capitol vom discuta despre viata mea, idk ( i dont know :) ) daca e monotona sau nu, voi decieti ;). Nu stiu de ce am un sentiment de frica ca un om este rau-intentionat. Like... i know... gandesc cam prea departe, dar asa sunt eu, don't judge me. Nici nu vreau sa dau prea multe informatii personale dar nici ca povestea sa fie mega monotona si sa spui dupa primele 5 randuri "dao-n colo de carte ca mai bine ma uit la "Try Not To Laugh Challange" sau ceva de genu :).
But anyways , hai sa trecem la subiect.Nici nu stiu cu ce sa incep :D. Let's just say something ab me.
Am 11 ani
Sunt clasa a 6a
Locuiesc in Bucuresti
Materia mea preferata este Mate , Fizica ( poate ziceam chimie =>>)
Iubesc glumele proaste ( ceva gen: As vrea sa fac o gluma despre stalpii de inalta tensiune dar nu imi sta in fire) *via Junimea* (e o pagina de fb)
Imi place fotbalul
Single
Imi place sa am propria mea carte (bcs that isn't obviously :)) )

Yeah.... i think thats enough. Sper ca v-am facut o impresie buna. Si sa nu credeti ca viata mea e una perfecta. Sa nu credeti ca sunt super mega talentat la scris.Sunt ca orice alt copil obisnuit , nothing speciall BUT (exista un mare DAR ) am niste colegi, parinti, colegi si un var super mega de treaba.Nush ce copil mai are combinatia asta :-) , in niciun caz unul normal ( it's just a jk , no offense m8 :)))) ).

Mai întai sa incep cu fratele meu. El este Andrei si are 23 de ani. De departe, el e cel mai bun frate :-). Dar hey, sa nu imi uit parintii.Fara alte introduceri, BY FAR sunt ce mai marfa parintii ever. Pot sa discut cu ei aproape orice. Intotdeauna ma ajuta si sunt alaturi de mine, ei sunt acolo cand trebuie la momentul potrivit si timpul potrivit ( majoritatea situatilor). Ei ma invata o gramada de lucruri folositoare in viata.

Omg...dupa toate chestiile astea scrise imi dau seama cat de greu e sa scrii( i mean 1000-2000 words).Cand citeam "De Veghe în Lanul de Secara" sau "Minunea" nu imi dadeam seama ce e asa de greu sa scrii apx. 45000 cuvinte (apx. 300 pagini). Ce imi pasa mie atunci?

Înca tin minte cum eram obsedat de "De veghe în Lanul de Secara"... efectiv nu mai puteam lasa cartea aia din mana, chiar si daca imi spunea mama mea sa imi iau toate medicamentele ( gen: vitamina C etc.) (Btw, vedeti ca etc=enumerarea trebuie continuata *idk daca e asa, asa stiu but better google it*) nu ma opream din citit( mai stiti cand va spuneam ca unele chestii se denumesc DOAR in mintea mea chestii rebele?....da?.... intamplarea asta ar fi una dintre ele) *feeling bad boy bcs i didnt take my medicines* =]].

Dar acm serios, daca aveti timp cititi "De Veghe in Lanul de Secara". Mi-a placut extrem demult, e mai contemporana, dar dintre cartile citite ii face concurență "Minunea", o poveste de viata despre un baietel cu niste probleme faciale( nush cum se zice) care incearca sa se integreze intr-o scoala.... vedeti voi :-).Wait,lool, tocmai mi-am adua aminte de "Tabara" f smechera cartea =]]. Eu be like: cartile care ne-au facut copilaria sunt astea.But yeah...lets move on my mates

Ba, daca ma gandesc mai bine, o sa fac un capitol special despre "hoverii" mei de 6 ani =]].Un cuvant am de spus... care de altfel, va fi si titlul capitoliui i think: "awesomeness". Trecand peste si acest minunat capitol, ajungem si la varul meu.

Dupa cum am zis.... BFF BRO *varul meu* (no homo =>>). Mama, am atatea amintiri cu tine . Asa var sa tot ai :)) , idc ( i dont care) daca te enervez, esti perfect ca var✌.Nici nu se putea mai bine.Dar acm rlly, ma adresez unui public larg so... el este tipul ala de var cu care poti sa discuti tot... ABSOLUT TOT. El stie cand sa rada sau cand nu, stie cand sa faca glume proaste, stie cand sa NU faca glume proaste si faza e ca avem atat de multe amintiri super epice impreuna incat nu ai cum sa nu il adori ( again bro, no homo )

Gata si cu acest amazing subiect de discutie( zic eu). Mai stiti acel moment cand eu vorbesc costant despre un topic? ....................... NICI EU. Cred ca m-am abatut de la subiect de vreo 3 ori.... da nu-i bai ;D .

Si cand ma gandesc ca toata viata am trait in minciuna crezand ca verbul "a vrea" se poate accepta si la trecut.... aviz AMATORILOR (plz te rog Raluca nu te simti). Aparent se zice corect Eu Voiam , To voiai, El/Ea voia etc.
si NU se zice Eu vroiam, Tu vroiai, El/Ea vroia.... it is so wrong. Mda , ma rog, alt subiect pe care il gasesc eu mai incitant este "fetele".
Hmm....but if i think... acest subiect il voi aborda in capitolul 3 , unul special dedicat fetelor din clasa mea =>>."Pwp" is all i can say :)))

There we go.... acesta a fost primul chapter al meu, destul de incitant zic eu . Chapter-ul 2 vine pe undeva pe Joi seara.

Mai am inca un lucru de spus: Multumesc penrtu vizualizari, sper ca v-a placut. Zic eu ca e o performanta buna, pentru inceput. Nu uitati sa dati like daca v-a placut mult, la fel si comm. Multumesc anticipat! =>>>

Viata Mea Intr-o CarteWhere stories live. Discover now