30.

4.3K 201 7
                                    

Právě teď se připravuju až půjdu do Starbucks. Vlastně to znamená že se z domácího oblečení převléknu do civilního. Na řasy si jen opravdu lehce nanesu řasenku a můžu vyrazit. Zamknu dům a namířím si to směrem k metru. Je tu jen pár lidí, ani se nedivím když už je po škole a metrem v tuhle dobu moc lidí nejezdí i když je pondělí. Za tři minuty přijede metro a já s ostatními nastoupím. Sednu si a čekám na mojí zastávku u Tower Bridge. Sleduju dění jak někteří vystupují jiní zas nastupují. Zbystřím jakmile se ozve hlas že příští stanice je ta moje. Stoupnu si a vydám se ke dveřím.

,,Ahoj Natt." ozve se za mnou. Otočím se a uvidím tam Kevina, chodí semnou do třídy a až moc se baví s Lucasem. Schrnutě si říkají všechno.

,,Ahoj Kevine." řeknu jednoduše a otočím se zase směrem ke dveřím.

,,Prý jsi zase s Lucasem." to co řekne mě zarazí. Nejenom že se mi plete do života. Znovu. On si vesele rozhlašuje že jsme spolu.

,,A to říká kdo?" otočím se na něj a přitom, jak mi je zvykem, povytáhnu obočí.

,,Lucas." odpoví jednoduše. Tak to si s ním ještě vyřídím.
Dveře se otevřou a já jedním krokem jsem na pevné zemi.

,,Rád jsem tě viděl Natt." řekne a odběhne na druhou stranu než jdu já. Ale tebe ne. Vždyť jsme se viděli ve škole tak co blázní?
Vystoupám schody a oběvím se na rušné ulici plné sněhu. Namířím si to ke Starbucks. Cestou narazím na pár turistů ale moc si toho nevšímám. Dojdu na konec ulice a přejdu silnici. Předemnou se oběví budova s nápisem Starbucks a vejdu dovnitř. Rozhlédnu se a v rohu uvidí známou tvář. Jakmile si mě všimne tak na mě mávne. Moje kroky vedou k ní.

,,Ahoj Natt." řekne a obejme mě. Pořád nemůžu uvěřit že mě objala.

,,Ahoj Demi." řeknu a vrátím jí obejmutí. Odtáhneme se od sebe a já si sundám kabát, který následně dám přes židli.

,,Kde je Niall?" zeptám se jí a tím upoutám její pozornost od čaje co má před sebou.

,,Bude tu za chvíli, potřeboval si něco zařídit ohledně skupiny." řekla jednoduše a já kývla.

,,A jak jste se vlastě poznali? Mě nic neříkal." zeptám se jí. Obyčejná věta a dá mi zabrat. Nejsem zvyklá si povídat se zpěvačkou.

,,Jednou mi napsal na Twitter jestli někam nechci jít. Pak se to opakovalo a bylo to." zasměje se a já s ní.

,,Pamutuju si když mi napsal že se zamiloval. Zeptala jsem se do koho a on řekl že do Demi Lovato." usměju se na ní. ,,A jednou mi napsal že má od kluků zakázáno plazit se po televizi když v ní si." od ní se ozval jen další smích. Pak mezi námi bylo ticho. Ani jedna nevěděla co říct. Bylo to dost trapný.

,,Jdu na záchod." zvedne se a odejde. Jsem tu sama a dost se nudím. Proč mě nenapadlo si vzít mobil? Takhle tady budu snad navždy. Dívám se z okna na padající vločky, nejraději bych teď šla k mostu, podél řeky se procházela a užívala si sníh. Místo toho čekám na slavného zpěváka co ještě nepřišel a zpěvačku která je na záchodě asi půl hodiny.
Kouknu se směrem kde jsou záchody a tam se oběví Demi. Namíří si to ke mě ale ne s úsměvem.

,,Děje se něco?" zeptám se jí a ona na to nereaguje.

,,Už musím jít, řekni Niallovi že musím nutně něco do práce. Ahoj." nestihnu ani říct ahoj a hned je pryč, ta měla teda na spěch. Stoupnu si a jdu k pultu si něco obědnat. Ke stolu se vrátím s horkou čokoládou a koblihou s čokoládovou polevou. Zakousnu se do koblihy a dál se dívám z okna.

,,Ahoj Nathalie." ozve se nademnou hlas. Ohnu hlavu dozadu a podívám se na blond hlavu.

,,Jdeš pozdě." řeknu místo pozdravu. Sleduju ho jak se ušklíbl se sednul si vedle mě.

,,Kde je Demi?" zeptá se když si všimne že tu jsem jen já.

,,Říkám že jdeš pozdě. Už odešla." odpovím a napiju se horké čokolády. Niall jen pokrčí rameny nad tím co jsem řekla a vezme si MOU koblihu do ruku a kousne si.

,,Ta byla moje." řeknu uraženě.

,,Koupim ti novou." řekne s plnou pusou až se musím začít smát.

,,Něco k smíchu?" zeptá se mě a já jen záporně zavrtím hlavou. Znovu se podívám z okna a pozoruju padající vločky. Takhle se dívám asi pět minut a Niall mezitím jí MOJÍ koblihu.

,,Půjdeme ven?" zeptám se ho jen tak. Hlavu otočím jeho směrem a dívám se na něj.

,,Ty nechceš tu novou koblihu?" povytáhne obočí.

,,Příště. Teď se jde ven!" zavelím a na to se zvednu. Niall si dá do pusu poslední kousek koblihy a taky se zvedne. Obléknu si svůj kabát a čekám na Nialla, který si nemůže zapnout bundu. Přistoupím k němu a zipem mu jí zapnu.

,,Díky." řekne a upraví si kapucu.

Hey Angel [N.H.] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat