2. Abdelrahim!

131 6 1
                                    

''Hoe bedoel je wat moet je? Mag een broer zijn zusje niet even zien en spreken'' zei hij op een zogenaamd zielig toontje. ''Abdel ik ken je langer dan vandaag.. wat is er?'' zei ik op een hele droge manier. Hij keek me zogenaamd met een pijnlijke blik aan en gooide een scene. ''OH DOUNIA, HOE KUN JE?'' hij zakte op de grond en zette zijn hand op zijn hart. ''Jaja shakespear, wat moet je. Je hoorde me wel'' zei ik op een lacherig toontje. Je kunt zien dat we familie zijn dacht ik in mezelf. Hahahah. ''Niks Doun ik kom gewoon even bijkletsen, je bent al 18 man, gaat snel dit''. Ik keek hem aan met een angstige blik.. ''Waaaaaaaar gaat dit gesprek heen Abdelrahim''. Hij keek me lacherig aan omdat ik alleen zijn hele naam gebruik als ik iets meen of als ik juist heel melig ben. ''Heb je al iemand ofso..'' Hij keek me serieus aan en ik keek hem met grote ogen aan. 

Kon hij ruiken wat er in mijn leven gebeurde ofso? Ik reageerde snel ''Iemand voor wat precies?''. ''HAHAH om te trouwen idioot, wat denk je dan... broodjes te bakken?''. Ik keek hem dodelijk aan en veranderde toen gauw van blik. ''OH ABDEL IK DACHT DAT JE HET NOOIT GING VRAGEN, JAAAA''. Hij keek me erg verwarrend aan en ik zag ergens ook een schrik in zijn ogen. ik beet op mijn lip en hield het niet meer, ik kreeg tranen van het lachen. Abdel bleef maar kijken tot hij moest lachen om hoe erg ik moest lachen. ''Nee dus'' Hij keek een beetje verdrietig naar beneden en ik kwam even bij van het lachen. Ik hield mijn buik vast en keek hem met betraande ogen aan.''En jij abdel, hoe is het met jou lhoub(liefde)'' Hij keek me aan en hij zei wacht ik laat je mijn elhoub zien. Hij graaide wat in zijn zak en trekte een stapel briefjes van 50 eruit. ''Dit is mijn elhoub'' zegt hij erbij. Ik keek hem super droog aan en zei.. ''Ik zie niet dat het een serieuze relatie is dus ik neem aan dat je, jou lhoub wel met mij wilt delen?''. We keken elkaar aan en lachte ons samen helemaal kapot. Zijn telefoon ging en hij nam op waar ik bij ben. ''Ewaaaaaa brada. jaa man goed goed met jou? Goedzo brada zo hoor ik het graag. Ja ik ben even met mijn zusje bezig tochhh, ahahahah hou je mond a megool hshoema (schaam je), ai ik zie je zo, thallaaa Naoufel''. Bi het horen van de naam ''Naoufel'' veranderde mijn gezichtsuitdrukking gelijk. Dit is toch niet DE Naoufel die ik denk dat het is. Mn broer gaf me uit mijn grote verbazing wel wat geld en liep mijn kamer uit terwijl hij riep ''geen gekke dingen mee doen, dan kan je dat beter aan mij overlaten''. Ik moest om zijn opmerking lachen maar dat lachen duurde niet lang. Ik pakte mijn mobiel en zag nu 32 app berichten van Mariam. Shit helemaaal vergeten.. Ik klikte op het appgesprek..

OMG DUS NAOUFEL BELDE EN.. 

HIJ WOU DUS DAT IK HEM GING HELPEN VOOR EEN VERASSING VOOR JOU. 

EEN SOORT DATE VERASSING. 

EN IK ZEI VAN OKE ENSO EN HIJ VROEG OF IK WAT OVER HEM HAD GEZEGD EN TOEN..

ZEI HIJ DAT HET LIEFDE OP EERSTE GEZICHT WAS VOOR HEM EN DAT HIJ JE GRAAG WIL LEREN KENNEN EN DESNOODS ZELFS NAAR JOU OUDERS WIL KOMEN. 

ik las het en voelde mijn hart tekeer gaan.. ik scrolde naar beneden en zag voor de rest alleen maar ongeveer 27 keer '''DOUNIAAAA en HALLOOO REAGEER'' staan. Ik reageerde met een hele rij emotie poppetjes. Ik voelde ook veel emotie's door me heen gaan maar niet de emotie die Naoufel dus blijkbaar voor mij had. 

Ik appte erbij dat ze morgen naar mijn huis moest komen want ik had haar een hoop te vertellen over Soufian. 

Ik klikte ons gesprek weg en zag dat een onbekend nummer mij appte.. 

Onbekend: Heey!

Ik: Wie is dit.

Onbekend: Oh dus je hebt me nummer nog niet opgeslagen.. 

Ik: Nogmaals wie is dit of ik block.

Onbekend: Wow rustig ahahah, Soufian hier! Sla mijn nummer op :$

Ohjaaa helemaal vergeten... 

Ik: Ohja sorry was druk..

Soufian: Je zou me niet zo makkelijk vergeten toch.. 

Ik: Vergeten is iets anders dan even niet herinneren.. ahahha

Soufian: Hahah je hebt me te pakken, sla mijn nummer wel op eh! Anders weet je straks niet met wie je belt. 

''DOUNIAAAAA, douniaaaa a benti'' riep mijn moeder. Ik liep naar beneden en zag dat mijn moeder en mijn tantes nogsteeds op de bank zaten. Galtoe Rachida gaat weg, pak even haar jas en wat we voor geltoe hadden gehaald. Ik pak het tasje met het cadeautje en haar jas. Ze bedankte ons uitgebreid en gaf mij een dikke knuffel toen ze weg ging. ''Beslamaaa geltoe'' en deed de deur dicht toen ze uit het zicht was. Het is half 11 en ik ging even snel de logeerkamer voor geltoe Zohra klaarmaken, Ik bracht de koffers naar boven en om half 12 wenste ik mijn moeder en tante een goede nacht. Ik ging lekker slapen, ben kapot. 

02:43 BZZZ, BZZZ, BZZZ

Ik werd wakker door het geluid van mijn telefoon.. Ik zag dat iemand belde maar mijn ogen zaten nog half dicht dus las niet wie het was. ''HHHalloo?'' zei ik half gapend in de telefoon. ''DOUNIA?'' ''GAAT ALLES GOED? WAAR BEN JE? IS ER IETS GEBEURT?''  Ik begreep het niet. ''Wil je asjeblieft niet zo schreeuwen, ik lag te slapen en nee ik leef en ik adem dus alles gaat goed, waarom?'' ''Je reageerde niet meer op app en ik belde je een aantal keer maar je nam niet op..'' ''oh.. echt'' zei ik half dood aan de telefoon. ''Jaa en..........'' hmmmmm... ''Hallo dounia? ben je er nog? Halloooo?'' ik hoorde hem vaag op de achtergrond nog een paar keer roepen maar ik was te moe om iets terug te kunnen zeggen tot het moment dat ik iets hoorde dat mijn buik deed kriebelen, mijn lichaam warm maakte en mijn hart liet smelten.. ''Slaaplekker prinsesje'' . 


Tuuuut tuuut tuuut...


Love the way we loved.Where stories live. Discover now