Uyan Tommy

348 26 2
                                    

Thomas iki gündür uyanmıyor. Lanet olsun ki gözlerini açmıyor. Doktorlar şimdiye kadar uyanacağını düşündüklerini söylediler. İki gündür Thomas'ın odasına girmek istiyorum ama siktiğimin doktorları içeri girmeme izin vermiyorlar. Bugün yine girmeye çalışacağım. Sevgilim beni bekliyor o yüzden açmıyor gözlerini.

- Doktor bey izin verin gireyim. Sevgilim beni bekliyor. Benim onu beklediğimi söylemem gerek. Yoksa uyanmaz o. Sevdiklerinin onu çok merak ettiğini söylemeliyim.

Gözümden yaşlar süzüldü.

Doktor: Bakın kendinizi hazırlasanız iyi olur. O artık olmayabilir.

- Kes sesini! O uyanıcak ve böyle düşünenleri göte çevirecek anlıyor musun! O uyanıcak! Yeni bir hayata başlıyacağız onunla! Hayallerimizi gerçekleştireceğiz.

Doktor: Sakin olun lütfen. Tamam girin ama sadece 5 dakika.

Hemen odaya girdim. Orada ö..ölü gibi yatıyordu. Bembeyazdı. İyileşmesi gerekiyordu. Kötüleşmesi değil...

- Sevgilim ben geldim. Niye uyanmıyorsun? Uyan artık. Kokunu, her şeyini özledim. Sen beni özlemedin mi? Özlediysen niye uyanmıyorsun? Özür dilerim sevgilim. Benim yüzümden bu haldesin. Korktuğun için mi uyanmıyorsun. Korkmana gerek yok. Ben varım. Söz veriyorum sana zarar gelmesine izin vermeyeceğim artık. Hem Elisa hapise girdi. Sana zarar veremiyecek artık. Özür dilerim Tommy senden, sevdiklerinden, ailenden...

Hıçkırıyordum. Göz yaşlarım durmaksızın akıyordu. Vicdan azabı çekiyorum. Sevdiğim insan ölü gibi yatıyor ve bu benim yüzümden. Ona bir şey olursa bende yaşayamam.

True Love/DylmasWhere stories live. Discover now