BÖLÜM 11

3.1K 231 11
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR YENİ BÖLÜM GELDİ İYİ OKUMALAR :)

"Derin bir solukla uyandım,önümdeki ağaçlara amansızca bakıyorum ilerde bağırışmalar var ama ben olduğum yerde ısrarla duruyorum.

İçimde ki yerimde durma hissini bir kenara bırakıp,nereye gittiğimi bilmeden,bağırış sesleri ne taraftaysa o tarafa doğru ilerliyorum önüme gelen güçsüz yaprakları elimle umursamadan iteleyip yoluma devam ediyorum ve en sonunda bir mezarlığa varıyorum.Annem annem mi? bağıra çağıra ağlıyor birisinin cesedi gömülüyordu.Kalın bir ağaç kavuna sinerek olanları izlemeye başladım.Tabutun üzerine toprak atılırken (gömülürken) annem daha fazla haykırıyordu herkez annemi sakinleştirmeye çalışıyordu ama nafile o benim annem susmaz! annemin bağırışmaları gittikçe canımı acıtıyordu öyle çok haykırıyordu ki ne dediğini anlayamıyordum.

En sonunda nihayet tabut gömüldü, ben hala olanları merakla izlerken özel kişiler için koyulan mezar taşlarından en büyüğünü çıkarıp mezarın başına oturttular, mezarın en başındaki adam elini bir torbaya attı ve içinden altın sarısı bir toz çıkardı eline gelen tozları hafifçe mezarın taşına attı.

Mezar taşından bir duman çıktı ve ölen kişinin ismi belirginleşti yok,hayır canım.Bu gerçek olamaz! mezarın üzerinde siyah harflerle"JACK THRONE" yazıyordu bu babamın ismiydi ayaklarımın bağı çözüldü, sanki hayat benim için bitmiş gibiydi ama buna inanmak istemiyordum hayır!

Büyük bir şokla mezara bakıyordum.Artık bende annem gibi haykıra haykıra ağlıyordum yanağımdaki göz yaşlarımı titrek elimle sertçe sildim."sonra birden dürtülmeye başladım.

Birisi beni sertçe dürtüyordu.

"Bella hey la bellaaaa uyannn"

Ne yani bunlarin hepsi, yani rüya mıydı? .Gözlerimi devirdim ve derin bir OH çektim.

"Oh be rüyaymış"jessy bana anlamadığını  belirten bakışlar atıyordu.Ona bir şey demeyerek etrafı süzmeye başladım bizi karanlık bir odaya kitlemişler.
Ama yinede sorsam iyi olacaktı.

"jes biz şu an neredeyiz".jessy etrafı iyicene bir süzdükten sonra tekrar bana döndü ve konuştu"Sanırım biz şu anda bir labaratuarın zemin katındayız"

"peki nasıl kurtulabiliriz?"

"Hah asıl sorun orda işte az önce sen uyurken bir görevli gelip kapımızin önünde ki bekçiye annelerimizin başka bir yere göndereceklerini bildirdi."

Azıcık durup derin bir nefes aldı ve devam etti."Keşke daha erken uyansaydın anahtarı almıştım tam seni uyandırıp gidecekken görevliler beni fark etti .geriside malum.

"ya benim anlamadiğim şans geliyo bana fırsat sunuyo ben ise o anda uyuyorum, ya hay ben boyle işinn."Diye sülalesine saydım.

"of bella ya senin de ne derin uykun varmiş arkadaş.

"Napıyım yani genetik"

"He He genetik sanki annenden gelmiş"

Biraz duraksadim, Allahım ya annem kaçırılmış ben burda.. bir dakika niye kaçırdılar lan annemi ve ben neden en son öğreniyom.Sittir ya.

"Lan jes bana niye söylemedin lan annemin kaçırıldığını?"

"Lan ben geri zekalımıyım da sana hemen sap diye söyleyeyim,delisin kızım sen öğrenseydin dünyayı benim başıma yıkardın.BENİM."

"Aa yani tamam ama birde şòyle düşün kim annesinin kaçırılmasını hoş karşılar ki"diye gürledim ama haklıydım böyle bir şey başıma ilk defa geliyordu.Bıkkın bir şekilde nefesimi dısarıya verdim.

Şu anda odada çıt yoktu tam umudumuzu kesmişken görevlinin önünde ki duvardan ses geldi.jes ile ben hemen ayağa kalktık ve parmaklıklara doğru yürümeye başladik bu sıra da görevli duvarın arkasına doğru tedirgin bir halle yuruyordu.

Jessle birbirimize baktik ve geri görevliye baktik duvarin arkasina geçtiği anda tekrar geri dönmeyince hem kaşlarimi çatiyor hem de tirnağımi kemirip olanlari izliyordum.

Sonra ordan genç kapşonlu biri bize doğru gelmeye basladi tedirgin olmustum ama bir yandan da bizi kurtarmasi icin dua ediyordum.

Yaklaştı elindeki anahtari cikardi ve kapisonunu cikarip el sallayarak "Selam kizlar"dedi.

Ben bu sesin sahibini taniyordum yok canim olamaz
Justin?

Yeni yiliniz kutlu olsun
Arkadaslar sonlarini telefonla yazdigim icin noktalama isaretleri ve yazim yanlislarim olabilir ozur dilerim. İyi okumalar :-) :-D

Vampir OkulumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin