BÖLÜM 8

3.8K 273 12
                                    

YENİ KAPAĞIMIZDA BELLA İLE JUSTİN VAR:::::

Sabah uyandığımda burnuma soluk bir ten ve pis bir koku geliyordu gözümü hafiften açtım ve bağırdım"Lan jes pis kokulu ayaklarını çek suratımdan".

Herhalde gece öyle uyuduğumuzdan dolayı benim ayaklarım onun suratına onunki de benim suratıma gelmişti durumumuz ve pozisyonumuz çok komikti tabi dışarıdan görenler için komik bizim için vahim bir olaydı bu bir pis kokulu ayak vakası idi. 

Jes hafiften bir şeyler  mırıldanıyordu ama anlayamıyordum onu umursamadan ayaklarını sertçe çektim ve banyoya yönelmek amacıyla merdivenlerden çıktım.

Banyo işlerimi hallettikten ve pijamamı çıkarım normal kıyafetlerimi giydikten sonra yani kısa kot bluz felan aşşağıya kahvaltı yapmak için indim okula gitmek için zamanımız daha vardı.Kendime göre domaates felan yedim ve jes için bir kan torbası ayırdım jes hala bir şeyler mırıldanıyordu gerçekten yetti artık bu ne böyle onu uyandırmam gerekiyordu yanına gitmeden önce çantamı koluma taktım ve jes in ne dediğini duymak için yanına gidip koltuğa oturdum.

Gülerek "Hey hey jes uyan"ama nafile sanki kabus görüyor da uyanamıyor gibiydi bende uyanmayacağını anlayıp mırıldanmasını dinledim "(mırıldanarak ve bozuk cümlelerle)hıyır ınne lutfın"sonra dediğini tabi ki de anlamadım ama anne diye bir şey demişti ama nedense anlamamıştım.

En sonda uyanmaya başlayınca ne  olduğunu sormak istemedim kuzenimi iyi tanıyordum bana ne olduğunu söylemezdi onun için onu dinlediğimi anlamasın diye hızla mutfakta bıraktığım kan torbasını içmeye başladım tam olarak uyanınca belli etmeden yanına gittim.

"Günyadın uykucu nasıl uyudun"biraz terlemişti galiba gördüğü rüyadan dolayı.

"Günaydın bella e evet çok çok iyi uyudum."dedi gözlerini devirerek.

Ben zaten yalan söylediğini biliyordum da şimdilik bir şey demiyim bari diye iç geçirdim.

"neyse hadi jes giyin"o anda rüyasını düşünüyor olmalıydı,koltuktan kalkarken

"ay tamam gitmesek olmuyor zaten".

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

JESSY DEN

Gece koltukta uyuduğumuz için sabaha karşı kabus gördüm sanırım ve evet biraz korkutucuydu.

Annelerimizi yakalamışlardı ve ben avcılara yalvarıyordum evet bir melez yalvarıyordu vampir olan ve büyü yapabilen bir melez ama kurt olmamasına rağmen güçlü biriyimdir.Rüya olduğu sadece benim avcılara saldırmamam dan kaynaklanıyordu gerçek olsaydı kesin o çirkin kafaları ellerimde olurdu.

Sabah çok düşünceliydim çünkü annelerimizi rüyamda hayal dünyasına gönderiyorlardı diğer adı da ruh dünyası orada kökenler yaşıyor ölmedikleri için onları bir şekilde uyutup biryere kapatıyorlardı rüyamda da amaaan ne rüyası resmen kabustu annelerimizi yoluyorlardı ve sırada biz oluyorduk sabah bunu koltukta düşünüyordum bu kabusun tersi mi olacaktı yoksa bunun olacağına bir işaret mi idi .

"günaydın uykucu nasıl uyudun?"diyen bellaydı inşallah öğrenmemiştir şimdi zamanı değil diye dua ediyordum içimden.

Bende ona iyi demeye çalıştım bir nevi rol oynadım yani"Günaydın bella e evet çok çok iyi uyudum."dedim kekeleyerek kendime lanet ediyordum çünkü şimdiye kadar bella dan hiçbir sır saklayamamıştım ve şimdide anlamıştır kesin yalan söylediğimi ama hemen belli etmedi bildiğini"neyse hadi jes giyin".

Bende nedense tersledim"ay tamam gitmesek olmuyor zaten".

""""""""""""""""""""""""""""""""""

BELLA DAN

"ıy tımım gıtmısık ılmıyır zıtın,çok biliyorsun sanki".ve müthiş bir göz devirmesiyle çantamın içine eşyalarımı doldurdum.

"beni de bekle giyinecem hemen geliyorum."dedi ve yukarıya doğru vampir hızıyla çıktı ve ben napıyordum ah ben çocuk değilim tabiki de geleceği kadar saniye veya salise saymıyordum ah kimi kandırıyordum 1dkk 15 saniye 1 salise(doğru yazmışımdır inş)gecikti.Aşşağıya indiğinde içimden geçirdiğim muameleyi ona yaptım.

"jessy hazretleri 1dkk 15 saniye 1 salise geç kaldınız"diye saygı için eğilmiş gibi yaptım ve tekrar sanki kolumda saat varmış gibi koluma bakıp"aa madam 2dkk olmuş bile".ben sırıtırken sanki jes bana "acaba bu kız ne kullanıyor"diye bir bakış atmaya da kalmamış söylemişti.

Evden çıkmış ormanda yürüyorduk okula giderken hiç konuşmamıştık geldiğimizde sınıfa girdik ve yerlerimize oturduk jes le sohbet ederken hoca içeriye girdi "Merhaba gençler"dedi ve bizde karşılık verdik hoca bir listeye baktı bir de bize" gençler 1 kişi fazladan bu kişi kim?"ordan hemen gerzek bessy atlamasın mı?

"hocam kesin şu kızdır"diye beni gösterdi ve devam etti "zaten geldiğinden beri fazlalıktı bu atın gitsin"dedikten sonra sınıfın içinde kıkırdaşmalar oldu jes bir yandan benim sakin olmamı sağlarken bir yandan da sınıfa yapmayın dermiş gibisine bakışlar atıyordu.Bende altta kalır mıyım hiçç "HAYIR!"

Sadece bessy nin duyacağı bir biçimde"bu günden sonra artık sen bittin kızım "diye bir sinyal gönderdim ve kimse farketmeden gözümü kırmızıdan siyaha dönüştürdüm şimdi bessy kan kusuyordu KTI

ayağa kalktım çantamı aldım ve sınıfa sinsi bir bakış attım herkez benim yaptığımı biliyorlardı ama hiçbir şey söyleyemezlerdi hocaya dönüp"hocam benim melez olduğum için şimdi kurt okuluna gitmem gerekiyordu sanırım unutmuşum sorry!"dedim ve bir şey demesine izin vermeden koridorlardan aşşağıya giderken birisi üzerime kurtboğan attı saldıracaktım ama baygın olduğum için  gerisi KARANLIkTI.....


HIZLI YAZMAYA ÇALIŞTIĞIM İÇİN BÖLÜMÜ KONRTOL EDEMEDİM VE İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ VOTLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN...


Vampir OkulumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin