Bölüm 5

4.9K 327 36
                                    

İlham gelmedi kötü yazmıs olabilirim :D


Sabah birisinin yanağıma sertçe dokunmasıyla uyandım aslında pek uyanmadım gözum kapalı şekilde "yaww gözünü seveyim 5dkk daha" diye mırıldandım sonra omzumun üstüne yattım yatakta bir zıplama oldu durdu, dediğim gibi 5 dkk sonra gözümü açtım annem yoktu onun  yerine justin beyfendi vardı küçük bir çığılk attım "Lan sen burda ne arıyon sapıkk"diye yüzüne yastığı geçirdim mi geçirdim.

"Napam yani bende insan.. yani kurtum dimi yani sen kalkmayınca 5dkk dedin bende geldim süpriz"dedi sırıtarak ukala, ego yıgını justin.

Battaniyeyi kafasına sertçe örttüm ve banyoya rutin işlerimi yapmaya gittim geldiğimde justin yatakta gözlerini kapatmış mışıl mışıl uyuyordu saf öküz işte nolacak göz devirdim ve telefonumu elime alarak saate baktım"Laaan justin geç kaldık Allah belanı vermeye,gitmesekmi acaba?"diye hafif bagırarak sordum,devam ederek"Yada boşver hadi çabuk lan çıkak devamsızlığımı bu gereksiz gün için harcamak istemiyom gaaaakkk laan yatağımdannnnn"diye bağırdım.

"Yha öff gitmesek bana bişey demezler yha"

"Bak justin kalkıyonmu yoksa benmi kaldırıyim"

"hadi kaldırsana "dedi ve yatağa sarıldıkça sarıldı. Justini büyü yoluyla yere fırlattım tabi hafif bir şekilde ama o yinede bağırdı"Amman beeeee kalktık tamam"dedi somurtarak, sırıttım ve onu odadan çıkardim "giyinmem  lazımm"oflaya poflaya çıktı:D

Üstümü giyindim (Medyadakini)altımada hafif dolgu topuklu bir çift ayakkabı saçımı da saldım.Kapıyı açtım justin banyoda artık napıyosa banyo ışığı yanıyordu bende umursamayarak merdivenlerden aşşağıya indim dolaptan kan torbası aldım ve mutfak masasında içmeye başladım o sırada justin merdivenlerden aşşağıya yüzü iğrenmiş bir şekilde bana bakmamaya çalışırken"Hey o lanet olası şeyi benden uzak tut hemen!"diye anırdı.


"Evime gelen sendin"dedim kıkırdayarak.

"konumuz bu değil hadi çıkalım artık"dedi ve bende çantamı alıp kan torbasını poşete attım.Justinde arabasını kapımın önüne bırakmıştı arabaya bindik ve okula giderken hiç konuşmadık.Vardığımızda herkes bize şaşırmış bir vaziyette bize bakıyorlardı bazıları da arkadaşlarına işaret parmağıyla bizi gösteriyorduve bizim hakkımızda konuşuyorlardı.

"lan bunlar birlikte mi?"

"ohaa okulun güçlüleri birlikte.. olamaz"

"off be kızdaki şansa bak sürtük"


Diye geveleniyorlardı okulun kapısına gelince ayrıldık ben sınıfıma doğru ilerledim şanslıydım tenefüstü sınıfa girdim ve sırama çantamı koydum o sırada bir şey farkettim herkez bana öfkeli bir şekilde çaktırmadan bakıyorlardı zihinlrini okudum.


Ay bu da ne kadar şımarık

sürtük işte nolacak

kaptı güzel çocuğu bide kurt olmasa

Okuduğumda sırıttım tanımadığım sarışın bir kız yanıma geldi"Sen neye gülüyon lan zihnimizi mi okudun yoksa bu okulda ya-sak"diye heceledi.

"Sanane istediğimi yaparım kim engel olacak"diye alaycı bir bakış attım kız sinirden köpürdü galiba patlayacak"sen kim olduğunu sanıyon lan bak ne oluyormuş gör"dedi ve saçımdan serçe çekti saçım hala ondaydı.Zamanı az bir süre olsada durdurdum ve saçımı kızın elinden kurtardım,kızı hızlı bir şekilde okulun damına götürdüm zaman hala donuktu hareket edemiyordu terasın ucunda boğazını tutarak köşeye getirdim ayakları yere değmiyordu.Zamanı başlattım kız ne olduğunu şaşırmış bir vaziyette elimde çırpınıyordu ama ben bırakır mıyım no no no "Peki sen kim oluyorsun da bana zarar vermeye çalışıyorsun ha"diye bağırdım öfkeyle.

"Lütfen  beni bırak her istediğini  yaparım bir daha da sana karışmam nolur" dedi ağlayarak acıdım la güzel kız sonuçta.

"Tamam bırakıyorum hadi gene iyisin ama gözüm üzerinde olucak ha"dedim alaycı tavrımla

Sonra nabıcam tabiki ki kızı geriye çektim ve damda bıraktım arkamı dönüp vampir hızımla ilerledim sınıfa, sınıf kapısını tıklattım ve içeriye girdim öğretmen girmişti onu önemsemeden tam sırama geçiyordum ki arkamdan konuştı"Hiç gelmeseydin genç bayan neredeydin?"dedi gözlük altından artık vampirliğiyle nasıl gözü bozulmuşsa artık.

"tuvaletteydim hocam ne o beni merak mı ettiniz?" sınıfta kıkırdamalar oldu hoca yanıma geldi sinirlenmişe benziyordu"Bakıyorumda saygısız bir öğrencisin sana bir şans tanıyorum hadi tahtadaki soruyu yap ve ceza çekme"dedi.

Sanki be dedim affet beni diye hallahallah umursamadan omuz silktim ve kalemi alıp hocanın aklını okudum mal yha cevabı bulmaya çalışıyo oda, cevabı onun aklına göre yaptım ve hoca şaşırdı"A ama sen dersi dinlememişti-tin"omuz silktim ve elimdeki kalemi hocanın eline sokuşturdum sıram oturdum ve başımı ellerimin yardımıyla masaya koyup uyudum.


Bir öğretmen beni cetveliyle dürtüyordu bunu gözüm kapalı bir şekilde olsa da görebildim.Başımı koyduğum sıradan kaldırdım ve saçımı düzelttim bu başka bir hocaydı demek ki ben 1 saatten fazla uyumuştum.

"Kızım sen niye dersi dinlemiyorsun?"dedi sertçe"Yha neden dinlemem gerekiyor umrum da değilde ondan he birde her şeyi biliyor olmamadan olabilir mi?"diye alaylı konuştum."hmm demek ki herşeyi biliyorsun hadi al o zaman bunu 1 dkk dan az bir sürede çözde görelim"dedi ve elindeki fotokobiyi önüme koydu sıralara baktığımda herkezin fotokobisinde 5 den fazla soru yoktu bende 10 tane vardı tek ya da daha fazla herkez bana alaylı bakarken gözlerimi kapattım ve sorunun cevaplarını düşündüm kimse beni görmüyordu testlerden dolayı cevabı bulup yazdım ve herkez ağzı bir karış açık beni izlerken ben hocaya fotokobiyi sırıtarak uzattım."Bu üst sınıfların sorusu gerçi biz A sınıfındayız ama olsun bebek işiydi"ve eline tutuşturdum.

" a- ama "diyebilmişti sadece.


İŞTE BU KADAR YAZABİLDİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ DERSLERDEN DOLAYI YAZAMAMIŞTIM İNŞALLAH BUNU BEĞENİRSİNİZ VOTELEMEYİ UNUTMAYIN VEDE YORUM YAPMAYI BAYBAYYY:d


Vampir OkulumWhere stories live. Discover now