Prolog

4.9K 153 16
                                    



Først og fremmest vil jeg sige tak til dig, for at læse min bog. Det betyder utroligt meget, eftersom jeg har lagt mange kræfter i mit arbejde. Jeg kan allerede nu fortælle dig, at du nok ikke har læst en bog magen til herinde på det danske WattPad. Min bog er ikke en typisk badboy fortælling, dog med en form for skurk, der er arrogant og til at dåne over.

Alle rettigheder forbeholdes

Det mine kære læsere og fans betyder, at i ikke har retten til at kopiere eller stjæle min bog. Jeg har brugt meget tid på min historie, og jeg vil blive virkelig ked af det, hvis jeg finder ud af, at der er nogen der har kopieret min historie. Jeg vil ikke tøve med at anmelde, hvis jeg finder ud af det. Det betyder ikke, at i ikke kan få inspiration af min historie, men husk, at dette er min historie og ikke din.

Jeg håber at du kommer til at nyde at læse min historie, og jeg håber, at den kommer tik at frembringe nogle forskellige følelser. For det er mit mål som forfatter, at få jer til at føle noget specielt.

Udover det har jeg også en musik-playliste, som du kan tænde, når du læser i min bog. Jeg håber virkelig, at du vil gøre brug af den:

Playliste til kapitler:

WSTRN - In2

Lukas Graham - Better than yourself

99 Souls - The Girl is mine (ft. Destiny's Child)

Blackbear-Idfc

BANKS - Better

BANKS - Brain

BANKS - Warm Water

Selena Gomez - Hands to myself

Black Coast - TRNDSTTR (Lucian Remix)

Hayden James - Something about you

Ella Eyre - We Don't Have To Take Our Clothes off (Whipped Cream Remix)

Imogen Heap - Headlock

Henry Green - Electric feel (Kygo Remix) (MGMT Cover)

Shannon Saunders - Atlas

ZHU - Faded

Abstract - Neverland (Ft Ruth B)

Petit Biscuit - Sunset lover

Melanie Martinez - Pity Party (Vincent Remix)
______________________________

Det er aldrig let, når ens familie vender ryggen til en, for det er først der, du for alvor er alene. Det samme skete for Lauren Benett. Lauren var bare mere uheldig, for hun blev født i en af Londons bander, og hun har mange fjender der ånder hende i nakken. Men hvad sker der når den arrogante Nathaniel King, ejer af den største bande i London, får fingrene i hende? Et stort had bygger sig mellem de to, men der er en tynd streg mellem had og kærlighed.

Venner og veninder, husk at stemme igennem HELE historien. Det er ligesom jeres måde at sige tak til forfatteren (mig), for at have taget sig den tid at skrive til jer ❤️

Thanks to  UneBellePersonne for the awesome cover! I love it!

KOLDT I HANS ØJNEWhere stories live. Discover now