Η Γνωριμία

69 3 1
                                    

Ο Sky ,έφτασε στο πάρκινγκ του σχολείου.Ήταν τόσο τεράστιο και αυτό ήταν λογικό, αφού υπήρχαν παρά πολύ μαθητές, από τους οποίους,σχεδόν όλοι είχαν το δικό τους όχημα.

Μέσα στο πάρκινγκ υπήρχαν γύρω στα τριακόσια οχήματα .Αν κάποιος κοίταζε γύρω του,θα μπορούσε να δει δίτροχα σε πάρα πολλά χρώματα, αυτοκίνητα με φτερά,μιας και ήταν ιπτάμενα,ακόμη και οχήματα με μία ρόδα.

Πάρκαρε λοιπόν το όχημά του και κατευθύνθηκε προς το προαύλιο του σχολείου.

Το σχολείο αποτελούταν από πέντε, τεράστια, λευκά κτήρια,αφού ήταν χωρισμένο σε πέντε φατρίες, όσες ήταν και οι αποχρώσεις των ματιών των ανθρώπων.Μπλε,γκρι,πράσινα,καστανά και μαύρα.

Στο κέντρο αυτών υπήρχαν άλλα τρία, μικρότερα κτήρια,η τραπεζαρία,η βιβλιοθήκη και το γυμναστήριο.Αυτά χρησιμοποιούταν από όλους τους μαθητές.

Στο τεράστιο προαύλιο που ήταν καλυμμένο με γκαζόν και που γύρω του υπήρχαν παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια και πανύψηλα δέντρα,βρισκόταν όλα τα παιδιά και περίμεναν σε στοίχιση τους καθηγητές,τους Άρχοντες των φατριών και την Εξουσία.

Ο Sky κατευθυνόταν προς την στοίχιση της φατρίας του,όταν μια βιαστική κοπέλα με  τροχούς στα πόδια της  (rollers) έπεσε πάνω του...ήταν η Melody.

«Ώ...συγγνώμη...Ήμουν βιαστική και...» η Melody προσπάθησε να απολογηθεί όμως ο Sky την διέκοψε...

«Δεν πειράζει...δεν έγινε και τίποτα...»της είπε καθώς την βοηθούσε να στηριχτεί στους τροχούς...

«Ευχαριστώ...» είπε εκείνη που είχε κοκκινισει από ντροπή.Αφαίρεσε τους τροχούς από τα παπούτσια της,με τον γνωστό τρόπο, και για να ξεχάσει ότι είχε γίνει προηγουμένως συστήθηκε στον Sky...

«Είμαι η Melody...»είπε και του έδωσε το χέρι της.

Ο Sky το επεξεργάστηκε για μερικά κλάσματα δευτερολέπτου.

"Το σύμβολο στο χέρι της,είναι διαφορετικό από το δικό μου...Οπότε δεν είναι το ταίρι μου...Αλλά ποιος να είναι το ταίρι της...Δεν ξέρω κανέναν που να έχει το ίδιο σύμβολο με αυτό..."σκέφτηκε και τελικά της έδωσε το χέρι του.

«Sky...χάρηκα...Εεε...είσαι καινούργια εδώ?Δεν σε έχω ξαναδεί...»

«Ναι. Πρόσφατα μετακόμισα ,από την Green Town...»του απάντησε κοιτάζοντας τον στα μάτια,μιας και ήταν τόσο εκφραστικά.

«Γνωρίζεις κανέναν εδώ...?»την ρώτησε.

«Ναι.Πριν λίγο καιρό γνώρισα δύο κοπέλες...απο την φατρια μου...»

«Χμμμ...προφανώς δεν θα είμαστε στην ίδια φατρία...Έχεις...υπέροχα μάτια...»της είπε χαμογελώντας και το επόμενο δευτερόλεπτο μαλωσε τον εαυτό του .

"Είσαι ηλίθιος...Δεν έπρεπε να πεις αυτό που σκεφτόσουν χωρίς να το επεξεργαστεις ,έπρεπε απλά να σχολιάσεις το γεγονός πως έχει καστανά μάτια...τώρα ποιος ξέρει τη θα σκέφτεται για εσένα."

Από την σκέψη του ,τον έβγαλε η φωνή της Melody.

«Ευχαριστώ...Όμως εγώ δεν θα έπρεπε να ήμουν αυτή που θα έκανε αυτό το σχόλιο?τον ρώτησε χαμογελαστά και ταυτόχρονα έχοντας κοκκινισει ξανά...Ήταν αρκετά ντροπαλή...

O Sky δεν μίλησε,μονάχα έσκυψε το κεφάλι του και χάιδεψε τα ξανθά μαλλιά του,πού στις άκρες γύριζαν σε μπούκλες,από αμηχανία.

Στα τεράστια μαρμάρινα σκαλιά της εισόδου,εμφανίσθηκε η Εξουσία και από πίσω,ακολουθούσαν οι άρχοντες των φατριών και οι καθηγητές.Όλοι έστρεψαν το βλέμμα τους σε αυτούς...

«Λοιπόν...πρέπει να πηγαίνουμε...»υπενθύμισε η Melody στον Sky.

«Ναι...τα λέμε τότε...»της είπε εκείνος.

«Melody!!!Άντε έλα...»της φώναξε ένα κορίτσι από τη φατρία της.

Ήταν η Liz,εκείνη που είχε γνωρίσει η Melody όταν έκανε την μετακόμιση.Η Liz λοιπόν έμενε στο απέναντι σπίτι και έτσι όταν ήρθε επίσκεψη με την οικογένεια της,στο σπίτι της Melody,για να τους καλωσορισουν,τα δύο κορίτσια είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να γίνουν πολύ καλές φίλες.

«Γεια Sky...» τον αποχαιρέτησε η Melody .

«Γεια...»την αποχαιρέτησε κι εκείνος.

Η Melody κατευθυνόταν προς την φατρία όταν άκουσε τον Sky και γύρισε να δει...

«Melody...τα λέμε στο διάλειμμα...»της είπε κι εκείνη κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και του χαμογέλασε.

Ο Sky πρώτη φορά ένιωθε κάτι τέτοιο...ένα συναίσθημα το οποίο δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν...Πρώτη φορά είπε κάτι χωρίς να το επεξεργαστεί και ...πρώτη φορά ένιωθε αμηχανία...
Δεν ήξερε τι ήταν όλο αυτό...

Εκείνος ήταν δυναμικός τύπος και πολύ έξυπνος...οπότε πάντα είχε τα κατάλληλα επιχειρήματα για να απαντήσει σε κάποιον όταν του έκανε μια δύσκολη ερώτηση.

Όμως στην ερώτηση που του είχε κάνει νωρίτερα η Melody δεν μπόρεσε να απαντήσει,είχε χάσει τα λόγια του.Μπορεί να έφταιγε το γεγονός πως ο Sky θεώρησε πως ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά...όποτε σκεφτόταν μόνο αυτό και τίποτα περισσότερο όταν την κοίταζε...

Κάτι παρόμοιο είχε νιώσει και η Melody...όμως δεν έδωσε μεγάλη σημασία.Ήταν αρκετά συγκρατημένη και δεν ενθουσιαζοταν εύκολα.Αν και βρήκε τον Sky πολύ γοητευτικό,ευγενικό και όμορφο...Εξάλλου παρατήρησε κι εκείνη πως είχαν διαφορετικά σύμβολα...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 02, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

 THE DIFFERENTSWhere stories live. Discover now