Partea a 2-a

132 7 3
                                    

Urmatoarea zi Bella si-a impachetat cateva lucruri pentru calatoria pe care urma sa o faca pentru a-si salva regatul. A mers zi si noapte ,indrumata de harta pe care zana i-a dat-o. A intrat in foarte multe belele, dar cu ajutorul credintei si a micului sau ajutor a trecut peste toate aceste obstacole. L-a jumatatea drumului s-a oprit langa un copac pentru a se odihni. Dar ceea ce nu stia printesa era ca se afla in " Padurea Zgripsorului " . In timp ce dormea, o umbra uriasa a acoperit-o,iar de dupa copaci a aparut bestia, cu coltii sai ascutiti si tepii sai mari pentru care era foarte cautata. Fata se trezi imediat ce simti rasuflarea rece a Zgipsorului. Nu i-a trebuit mult sa se dezmeticeasca, ca a si fost pusa la pamant. Ce putea face!? Pe zana nu o mai putea chema, iar alt ajutor nu mai avea. Dar cand monstrul vroia sa se napusteasca asupra ei, a fost omorat. Acesta a cazut, fiind ucis de sageti otravitoare. Incet, incet a disparut pentru totdeauna. Cel ce a salvat-o pe printesa era un tanar chipes, un print din regatul vecin.

- Ce cauta o fata atat de frumoasa pe aceste meleaguri? i-a spus acesta printesei in timp ce se apropia,incet, de ea. Stai linistita, nu iti voi face rau!

- Am plecat spre a dezlega blestemul care s-a implinit in urma cu ceva timp. Multumesc ca m-ai salvat! ii spuse Bella printre lacrimi.

- Aa...! Tu esti printesa Bella? Cea careia i-a fost ursit nedreptul destin?

- Da, eu sunt! Dar cum de stii despre asta si nu ai adormit ca toti ceilalti?

- Eu nu sunt din partea aceasta! Sunt fiul impartului din " Tara de Jos" .

- Pai atunci iti multumesc din nou pentru ca m-ai salvat. Eu o sa imi vad de drum, acum.

- Stai! O sa ai nevoie de protectie!

- Bine...poti veni. Astfel, cei doi tineri au pornit pe un drum plin de peripetii fiecare cu gandurile lui : printesa sa gaseasca iubirea adevarata pentru a isi salva regatul, iar printul sa o faca pe Bella sa se indragosteasca de el.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Si-a mai terminat o parte... Urmatorul capitol sper ca va fi ultimul, deoarece ideile imi vin in timp ce scriu. Poza alaturata ii prezinta pe Bella si pe print.

Bella, Frumoasa eroinaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum