Bella, Frumoasa eroina

215 10 3
                                    

  Traiau odata intr-un palat dintr-o  tara foarte indepartata un imparat si o imparateasa care  isi doreau foarte mult un mostenitor. Au mers la toti oamenii care i-ar putea ajuta,iar nu dupa mult timp imparateasa a dat nastere unei  fetite careia i-a fost ursita frumusetea vesnica, frumusetea sufleteasca si cate si mai cate. Dar printre aceste minunate daruri se afla si un blestem: atunci cand fata va implini 15 ani, toata familia ei si toti slujitorii vor  muri. Imparatul auzind toate acestea a poruncit naselor copilului sa rezolve cumva situatia. Si au rezolvat-o. Cum? In ziua cand Bella va implini 15 ani nimeni nu va muri, ci  vor adormi si se vor trezi cand printesa isi va  gasi iubirea adevarata.

  Destinul s-a implinit, iar tot regatul a adormit. Doar Bella statea in camera ei si incerca sa se gandeasca cum ar putea rupe acesta vraja. Dintr-odata fereastra s-a deschis si o briza calda a intrat pe fereastra, aducand cu ea o zana. Uimita,printesa a intrebat-o cu vocea sa subtire:

 - Tu ce faci aici? Nu te-a prins si pe tine blestemul, ca si pe ceilalti?

- Din fericire nu, Inaltimea Ta! Am fost trimisa de nasele tale pentru a te ajuta sa gasesti iubirea adevarata.

- Si cum, cum o pot gasi? Te rog ajuta-ma....imi vreau familia inapoi,vreau sa vad din nou palatul plin de slujitori.

- Am spus ca te voi ajuta, dar pentru asta va trebui  sa respecti niste reguli pe care le ai scrise pe aceasta foaie.Esti pregatita sa o primesti?

- Da,te rog sa mi-o dai!

- Dar fi atenta, caci eu nu te voi putea ajuta decat de doua ori. Doar in cazuri  foarte grave sa ma chemi,cu ajutorul acestui talisman.

   Astfel, zana ii dadu printesei talismanul si  acele reguli pentru a-si putea gasi sufletul pereche.

-------------------------------------------------------------

               Sper sa va placa acesta noua creatie. Poza aceasta reprezinta talismanul dat de zana pentru Bella. Mai tarziu o sa postez si partea a doua.

                                                                   ~ LECTURA PLACUTA~

Bella, Frumoasa eroinaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum